Кубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Матчи 12 января: четвертая молодость Сергея ЧепорнюкаКубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. LIVE!Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Свого часу міг очолити збірну Польщі»Юношеский футзал12.00. Екстра-ліга (U-16). Ураган - Енергія-Інтер. 5 тур (1 гра). LIVE!Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Анонс-3: будут ли сюрпризы там, где их не ждут?РовноДенис Пашкевич: «На Рівненщині гостро стоїть проблема нестачі залів»Сборная УкраиныГеннадий Лисенчук. Часть 2. «Могли участвовать и в олимпийских играх»Сборная УкраиныГеннадий Лисенчук: «Этот старый автобус в итоге сделал нас счастливыми»ОдессаВиктор Дрозд: «Больше спорта – меньше политики!»Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Анонс-2: киевский экзамен Карлоса БарбозыКубок УкраиныКубок України. 1/8 фіналу. SKIDKA (Київ) – RED (Київ). АнонсЭкстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 16Экстра-лигаОфіційно: Лясковський та Зінич залишили «Енергію», Коваль — у заявці командиКубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Матчи 10 января: раз, два, 3:4, 3:4, 3:1...Экстра-лигаЧемпіон України припинив співпрацю з трьома гравцямиБеларусьКубок Беларуси. 1/4 финала: Михаил Грицына выводит «Столицу» в полуфиналВинницаФутбольний Тиждень 278 від 10.01.2018Футзал в миреFutsal Awards 2017: названы best of the best в мире футзалаСборная УкраиныОсобенности национального футзала: пять вопросов Евгению ИванякуУжгородОлександра Терембець: «Найкраща команда Ужгородської футзальної ліги вдруге стане фіналістом АФЛУ»

Кубок України. 1/8 фіналу. SKIDKA (Київ) – RED (Київ). Анонс

Завтра відбудеться друге київське дербі у поточному розіграші Кубку. Перше якраз і відкривало новий сезон розіграшу другого за престижністю трофею українського футзалу і зустрічалися тоді «Анреал-ATRIX» з «Альтернативою». Цього разу статус більш високий, адже це стадія 1/8 фіналу та й зустрічають представники Вищої ліги міського чемпіонату.
 

У цьому протистоянні «SKIDKA» є більш загартованим кубковим бійцем, адже це третя проба пера для підопічних Віктора Пантелейчука у боротьбі за цей трофей, в той час як для «RED’а» друга. Та й досягнення «інтернетників» у Кубку України поки що вагоміші за земляків. 

У цьому сезоні кубковий шлях обох колективів статистично схожий (по 3 перемоги і 1 поразці), але по перебігу подій вийшов різним. «SKIDKA» здолала друголіговий «Епіцентр К Таїрова» з придуманими на свою голову проблемами на виїзді (4:2, 5:6), а потім ще більш впевненіше розібралася з флагманом львівсього аматорсього футзалу – «Галицькою здобою» (6:2, 8:3). «RED» же у півноги розібрався з «Ансерглобом» (8:2, технічна перемога у матчі-відповіді), а потім помучився з харківським «PVM» (4:3, 2:3).

Історія протистояння «RED’у» і «SKIDKA» поки що не дуже довга. У рамках чемпіонату Києва команди між собою зустрічалися тричі і успіх завжди був на боці «інтернетників»: 5:3, 2:1 і 4:2 в цьому сезоні. Як бачимо, «червоні» поки що жодної зустрічі з більш досвідченим суперником не змогли звести навіть в нічию. Проте, як кажуть «але є одне "але"» і полягає воно в тому, що у Кубку України склад команди Анатолія Бендика відрізняється від того, який грає у першості міста. Чи зможуть «легіонери» «RED’а» допомогти своїй тимчасовій команді здобути позитивний результат у матчі зі «SKIDK’ою»? Ось в цьому і полягає головна інтрига першого матчу 1/8 фіналу Кубка України.

Команди чудово знають можливості одна одної, а майданчик КПІ для них як рідний, тож здивувати суперники можуть хіба що чимось нестандартним. Подивимось, чи приготував хтось якусь «таємну зброю» на завтрашнє протистояння або ж команди відкладуть серйозне з’ясовування стосунків на матч-відповідь. Ну і цікавим фактом є те, що на наступний день «SKIDKA» і «RED» зустрінуться знову, але на цей раз у рамках чемпіонату міста.

«SKIDKA» (Київ) – «RED» (Київ) 
12 січня 2018 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 19.00.
Арбітри: О. Єлшанський, А. Савельєв (обидва – Суми), Д. Андрусь (Київ)  
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.