Экстра-лигаРоман Ковальчик підписав новий контрактЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14: «ИнБев/НПУ» обыгрывает лидераЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14: два разных дебюта и сенсация в Житомире (обновляется)Николай Костенко: «Чемпионат Киева по уровню команд сильнее, чем Первая лига»Первая лига Перша ліга 2017/2018. Зона Захід. Нічийний синдромПервая лига. Группа «Восток». 5-й тур: «Днепр» преподносит сюрпризИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 17-го тураИталияДесять матчей без поражений: "Каос Реджо-Эмилия" остановил "Аква&Сапоне"Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. LIVE!ВолынскаяСергій Піддубний навчатиме тренерів ВолиніЕкстра-ліга (U-16). 7-й тур. LIVE!Испания"Барселона Ласса" в Пальме ушла от фиаско, но ничья на руку конкурентамОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 8 тура Премьер-лиги 2017-18Экстра-лигаМаксим Коптев. Интервью длиною в год. Часть 2. От «Марриона» до «Юни-Ламана»БеларусьКубок Беларуси. 1/8 финала. LIVE!ЛуцкСергій Голоскоков: «На Волині все більше команд, які хочуть грати у футзалУкраинаЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Дмитрий КамекоХарьковскаяЛучшие голы 15-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкаяХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги-2017-2018 (1/16 фіналу кубка)ХмельницкийОлександр Білик: «Наше завдання на сезон – потрапляння у трійку призерів»

Кубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Феміда-Старлайф» (Хмельницький). Анонс

У першому поєдинку проти «Феміди-Старлайф», який відбувся у Хмельницькому, «Альтернатива» програла з мінімальним рахунком, хоча мала всі шанси вивезти значно кращий результат. Втім, всі ми розуміємо, що перевага в один гол у футзалі майже нічого не гарантує і у киян є хороші шанси, щоб реабілітуватися на домашній арені. 
 

«Феміда-Старлайф» хоч і невідома на всеукраїнському рівні, але насправді має дуже глибоке коріння і веде відлік своєї історії ще з початку 2000-х років. У сучасному вигляді команда сформувалася 2015 року. На всеукраїнському рівні команда до цього не «світилася» і може скластися враження, що «Альтернатива» дасть їй фору у досвіді, проте це не зовсім так. 

У літнє міжсезоння «правників» підсили лідери чернівецького «Епіцентра К», що у минулому сезоні грав у Першій лізі – польові гравці Андрій Беженар, Олексій Бакалярик («Меркурій» Чернівці), Дмитро Давидний («Меркурій», «Спортлідер-2»), Геннадій Куляк («Меркурій») і воротар Денис Купчанко («Меркурій»). Крім новачків варто відзначити Артема Люблінського і Артема Романюка, які пограли за «Спортлідер-2», а також Ростислава Ціха (в аматорському чемпіонаті України з футболу виступав за ФК Тернопіль, «Агробізнес» (Волочиськ), «Поділля» (Хмельницький), який навіть має в активі один матч у футбольній Другій лізі за «Гірник-спорт». Як бачимо, склад у хмельницької команди доволі пристойний, тож легко з ними не буде.

Після кубкової зустрічі «Феміда-Старлайф» у Бренд-лізі Хмельницького, можна сказати, «дублем» розібралася з «Алмазом» 9:2 і в повній бойовій готовності їде до Києва. 

«Альтернатива» підходить до цієї гри у дещо схожій ситуації, як і до першого кубкового протистояння, тобто зігравши матч за день до зустрічі на всеукраїнському рівні. Сьогодні матчем, який розпочався о 10.00, стартував сезон Вищої ліги у Києві, і його відкривали якраз «Альтернатива» і «Джуніорс». «Зелені» перемогли 2:1 і в хорошому гуморі підходять до кубкових баталій. Однак знову постає питання про відновлення, втім головний тренер «аграріїв» Микола Костенко ще після першого матчу запевнив, що для його команди це не буде проблемою. Але треба зважати і на те, що рівень суперників тоді і зараз все ж дещо відрізняється.

Переможець цієї пари у другому попередньому раунді Кубка України зіграє з переможцем пари «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) - «Здвиг» (Львів). У першому матчі франківці практично забронювали собі путівку в наступний раунд здобувши перемогу з рахунком 4:0.

Закликаємо уболівальників прийти завтра на трибуни спорткомплексу КПІ, адже недаремно під цю подію наші колеги і друзі запустили креативний флеш-моб #АлтернативаКубокУкраїниЧеленж. А подивитися буде на що – це ми гарантуємо.

«Альтернатива» (Київ) – «Феміда-Старлайф» (Хмельницький) 
22 жовтня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 13.30.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Гопка (Черкаси), Д. Андрусь (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Київська обл.) 
Перший матч – 0:1

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.