Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений гол

Олександр Білик: «Наше завдання на сезон – потрапляння у трійку призерів»

Олександр Білик – про футзал, завдання на сезон і Преміум-лігу

Президент «АВІСТ-Helpix» у спілкуванні із прес-службою Асоціації розповів про те, чому обрав футзал  невід’ємною частиною його життя, прокоментував проміжний результат виступів своєї команди, а також поділився очікуваннями від центральної гри 8-ого туру у дивізіоні 1, в якій «клітчаті» зіграють із «Хмельницькими делікатесами».

– Олександре Миколайовичу, для початку, будь-ласка, декілька слів про себе.

– Мені 41 рік, займаюся різними напрямками бізнесу. Займаю активну життєву позицію, фізичну культуру підтримую на протязі усього свого життя. Футбол – це дуже цікава гра, дуже динамічна, командна, а футзал – це взагалі для мене відкриття у швидкості та динаміці дій.

– Коли зрозуміли, що футзал стане невід’ємною частиною Вашого життя? І як виникла ідея, аби утворити команду, яка захищатиме кольори компанії «Helpix»?

– У футзал потрапив за допомоги свого товариша, Валерія Коломійця (посміхається), який створив у свій час і донині опікується командою «Хмельницькі делікатеси». Вразила злагодженість дій гравців на майданчику, наскільки гарно вони проявлять свої людські якості як під час, так і після матчу, наскільки це динамічно та емоційно. Мені це дуже сподобалося. На моїх компаніях величезний колектив, багато працівників грають у футзал, і у мене виникла ідея створити команду, в якій вони будуть грати та проводити час у дусі фізичної культури та спорту. Вони вибрали назву «Helpix», і приємно, що маю можливість фінансово підтримувати цей колектив.

– Які завдання стоять перед командою на сезон?

– Наше завдання на сезон – потрапляння у трійку призерів. Усі суперники дуже сильні, але будемо старатися. Поки що команда зростає, додає з кожною грою, і мені це дуже імпонує.

– Як оцінюєте проміжний результат виступів «АВІСТ-Helpix» у дивізіоні 1?

– Так, задоволений цілком. Ми поступово, крок за кроком йдемо до своєї мети, а хлопці старанно та дисципліновано виконують завдання тренера (Ігоря Глушка – прим. автора), які він перед ними ставить на кожну гру. Саме у цьому, мабуть, і наш рецепт успіху (посміхається).

– Як оцінюєте рівень суперників та Преміум-ліги вцілому у нинішньому сезоні?

– Я пишаюсь таким чемпіонатом. Приємно, що моя команда в ньому добре наразі добре виступає, але в дивізіоні 1 слабких суперників просто немає. Можливо, деякі команди не дуже серйозно підходять до певних ігор, але кожен суперник може «показати зуби».

– Яка Ваша думка з приводу організації турніру?

– В цьому сезоні рівень турніру став значно вищим, а найбільше радують позитивні зміни у ракурсі роботи арбітрів. Є певні дрібні зауваження, які не дуже є для мене суттєвими, але приємно що над цим організатори постійно працюють, а ситуація змінюється лише в кращий бік.

– Свій наступний матч у дивізіоні 1 «АВІСТ-Helpix» зіграє із своїм принциповим суперником – «Хмельницькими делікатесами». Як команда готуватиметься до цієї гри та чого від неї очікуєте?

– Не скажу, що «Хмельницькі делікатеси» є нашим принциповим суперником, але цей матч для нас є дуже важливим з турнірної точки зору. Для мене ця гра матиме певний емоційний присмак, оскільки «АВІСТ-Helpix» зіграє із командою, якою опікується мій товариш (Валерій Коломієць). І я зараз думаю, як ми будемо на цій грі: поруч, чи біля своїх команд на лавах запасних (посміхається). «Хмельницькі делікатеси» ми добре знаємо, постійно передивляємось та аналізуємо усі їх гри, і я в впевнений, що головному тренеру вдасться зробити з усього цього правильні висновки, а хлопцям – здобути переможний результат.

– І на завершення, ваші побажання вболівальникам, спортивним функціонерам та відвідувачам офіційного сайту Асоціації.

– Усім хочу побажати отримувати лише позитивні емоції  та насолоду від змагальних баталій, а також міцного здоров’я усім учасникам турнірного процесу, а організаторам – успіхів та терпіння у їх досить нелегкій справі.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.