УкраинаТарас Королишин: Про такий дебют можна тільки мріятиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12: удивительный тур невероятных матчей (обновляется)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12. LIVE!КазахстанЛев Ким: "Будем придумывать сюрпризы для соперников на ЕВРО-2018"Сборная УкраиныСборная Казахстана по футзалу сыграет против сборной УкраиныОдессаДмитрий Катасонов: «Болельщики – наше все!»ИталияПроиграть, но все же подняться: "Песаро" парадоксально в Финале восьмиИспанияКакой же мог быть камбек: судьи лишили "Леванте" победы над "Сантьяго"Житомир15.00. Житомир. "Атлет" – "ІнБев". LIVE!Кубок УкраиныКубок України. Майстри дежавюКубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. LIVE! (+ обзоры)ХарьковЛучшие голы 1-го тура 15-го Кубка Харькова и 13-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Кубок УкраиныКубок України. Альтернатива (Київ) – Епіцентр К10 (Івано-Франківськ). АнонсЖитомирАтлет – ІнБев. Анонс центрального матчу І кола чемпіонату Житомира з футзалуХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. 6 турКубок УкраиныКубок України. Валідол – спонсор RED'уКубок УкраиныSKIDKA проходит "Галицьку здобу" (+ комментарии)Экстра-лигаСергей Журба – лучший футзалист 2017 годаЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 5 тур: зіграють лише дві париЧеркасскаяУмань долучилась до футзальної лихоманки. 12 команд на старті!

Кубок України: анонс матчів Другого Попереднього раунду 7-10 грудня

З 7 по 10 грудня відбудуться чергові матчі Другого Попереднього етапу Кубку України з футзалу сезону 2017/2018 р. р. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.
Незважаючи на те, що після першої гри у «Галицької здоби» мінімальні шанси пройти до 1/8 фіналу, можна не сумніватись у тому, що львів’яни будуть намагатись використати свої шанси по-максимуму. А там, можливо, їм і усміхнеться вдача. Тільки для цього «червоно-жовтим» треба дуже серйозно попрацювати. Перш за все – у обороні. Хоча, звичайно, можна одразу зробити ставку на атакуючі дії, але де гарантія, що по такій грі «SKIDKA» не організує випад, який зведе нанівець усі зусилля галичан? А таке цілком реально може бути, тим більше, що у киян є, кому бігти у відрив. Тому, тут, як то кажуть, палиця на двох кінцях. Але гостям все-таки буде легше – вони мають фору у чотири м’ячі, тому їм поки що нема, чим ризикувати.
«Галицька здоба» (Львів) – «SKIDKA» (Київ)
7 грудня 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 19.30
Арбітри: Д. Божко (Хмельницький), В. Гронський (Івано-Франківськ), В. Болізюк (Львів)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)
Перший матч – 2:6
У першому протистоянні, яке відбулось у Харкові, «RED» та «ПВМ» влаштували справжню гольову феєрію, яка закінчилась мінімальною перемогою харків’ян. А це означає, що у «червоних» ще залишаються шанси на перемогу за підсумками двох матчів. Та і «ПВМ» ще не сказав своє останнє слово. Тому, поки що шанси обох команд, незважаючи на перевагу «ПВМ» перед матчем-відповіддю, все-таки можна оцінювати як 50/50. Проте, ми розуміємо, що розклад сил у будь-який момент може змінитись.  
«RED» (Київ) – «ПВМ» (Харків)
8 грудня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ - 19.00
Арбітри: О. Макаренко (Житомир), О. Гопка (Черкаси), Д. Каркаєв (Київ)
Хронометрист: М. Кравченко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)
Перший матч – 3:4
Теоретично фаворитом у криворізькому поєдинку буде не «Фаворит» (вибачте за каламбур). Якщо судити об’єктивно, то у «Viva Cup» склад виглядає сильнішим та досвідченішим. Але гол, забитий на виїзді, дає «Фавориту» надію на те, що все-таки можна буде схилити шальки терезів на свою користь. Та чи під силу це зробити криворожцям? Це, мабуть, найголовніше питання. Перш за все, у цій зустрічі багато що може вирішити перший забитий гол. Якщо його заб’є «Фаворит», то інтрига може закрутитись. А от якщо заб’ють харків’яни, то їх шанси на вихід до 1/8 фіналу, звичайно, суттєво підвищаться. А на нічию гості точно не гратимуть – це не у їх стилі.
«Фаворит» (Кривий Ріг) – «Viva Cup» (Харків)
9 грудня 2017 року. Кривий Ріг. Спорткомплекс ГВУЗ КНУ - 12.00
Арбітри: С. Черноусов, Р. Повх (обидва – Херсон), О. Кухарь (Кривий Ріг)
Хронометрист: М. Нечипуренко (Кривий Ріг)
Спостерігач арбітражу: М. Гулідов (Дніпро)
Перший матч – 1:3
У першому поєдинку, який проходив у Дніпрі, «ДКМ» зміг несподівано обіграти «АРПИ Запоріжжя». І це – не дивлячись на те, що між цими колективами є різниця у класі. І тепер підопічним Павла Пічкурова треба підтвердити, що та перемога – це не випадковість. Якщо дніпровцям це вдасться, то це дійсно буде одна з головних сенсацій усього Другого попереднього раунду Кубку України. Але гостям треба враховувати, що «АРПИ Запоріжжя» вже потроху набрав хід, і спинити його буде важко. До того ж, у підопічних Олега Зозулі буде серйозна мотивація взяти реванш за поразку у Дніпрі. Тому, на нас очікує запекла битва. А як може бути інакше, коли зустрічаються представники Запоріжжя Та Дніпра?
«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «ДКМ» (Дніпро) 
10 грудня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 13.00.
Арбітри: С. Ключник, О. Максименко (обидва – Миколаїв), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: В. Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: Ю. Арестенко (Запоріжжя)
Перший матч – 1:2
Столична «Альтернатива» спробує залишити плей-оф Кубку України без одного з представників Першої ліги. Для цього підопічним Миколи Костенка треба перемагати у домашньому матчі і не пропускати. Тільки тоді кияни зможуть пройти далі. У такому випадку дуже логічним виглядатиме питання: чи гратиме «Епіцентр К10» другим номером? Чи прикарпатці все-таки спробують ризикнути та запропонувати свої умови гри? Як би там не було, але доля путівки до 1/8 фіналу від цієї пари залежить тільки від команд-учасниць. Тому, і «Альтернативі», і «К10» треба зіграти на максимумі своїх можливостей, якщо вони хочуть пройти далі по кубковій стежині.  
«Альтернатива» (Київ) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) 
10 грудня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ - 15.30. 
Арбітри: Д. Дудка, Р. Гейло (обидва – Київська обл.), М. Трохименко (Київ) 
Хронометрист: В. Лозинський (Київ) 
Спостерігач арбітражу: В. Карабанов (Чернігів)
Перший матч – 2:3
Після нічиєї у Києві невеличка перевага за рахунок забитого м’яча на виїзді є у «Катеринославхліба». До того ж, «пекарі» гратимуть вдома. Тому, на радному паркеті вони намагатимуться зробити все для того, щоб на очах своїх вболівальників оформити вихід у плей-оф. Але «Manzana-2» свого суперника просто так не відпустить. Так, з огляду на те, що матч буде проводитись на виїзді, та ще й суперник має фактор «виїзного» голу, у киян шанси вийти далі наразі мають бути трохи меншими. Однак, у той же час ця домашня нічия дає можливість гостям розпочати все з чистого аркуша, щоб на ньому написати сценарій свого можливого виходу у плей-оф.
«Катеринославхліб» (Дніпро) – «Manzana-2» (Київ) 
10 грудня 2017 року. Дніпро - 17.00. 
Арбітри: Д. Чумак, С. Ващук (обидва – Харків), О. Циба (Дніпро) 
Хронометрист: В. Стрижак (Дніпро) 
Спостерігач арбітражу:  М. Зубко (Черкаси)
Перший матч – 1:1
Прес-служба Асоціації футзалу України  

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.