Беларусь12.00. Беларусь. 14-й тур. Столица – Лидсельмаш. LIVE!Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. LIVE! (+ обзоры)ЖитомирАтлет – ІнБев. Анонс центрального матчу І кола чемпіонату Житомира з футзалуХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. 6 турКубок УкраиныКубок України. Валідол – спонсор RED'уКубок УкраиныSKIDKA проходит "Галицьку здобу" (+ комментарии)Экстра-лигаСергей Журба – лучший футзалист 2017 годаЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 5 тур: зіграють лише дві париЧеркасскаяУмань долучилась до футзальної лихоманки. 12 команд на старті!ЛьвовЛьвів. Найкращі голи [Випуск 13] (Гранд & Перша ліга)РоссияСергей Сытин: «Уход Иваняка – серьезная потеря для "Дины"»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12: в каждом матче – своя интригаЮношеский футзалЭкстра-лига (U-16)-2017/18. 5 тур. Сборная Харьковской области - Футзал-Днепр. LIVE!АматорыІвано-франківські лікарі виграли Чемпіонат УкраїниСборная УкраиныУкраина vs. Италия. Послесловие, или «кнутом и пряником»Кубок УкраиныКубок України: анонс матчів Другого Попереднього раунду 7-10 грудняВолынскаяЗаБРЕНДувати «будівельників»: Луцьк готується до першості області з футзалуКубок УкраиныКубок України. RED (Київ) – PVM (Харків). АнонсОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 6 тура Премьер-лиги 2017-18ХмельницкийСергій Малукалов: “Цілі у нас максимальні”

Кубок України. RED (Київ) – PVM (Харків). Анонс

Другим суперником київського «RED» у цьогорічному розіграші Кубка стане харківсьий «PVM», який як і столична команда носить назву компанії-спонсора. 
 
 
Команда з першої столиці являє собою своєрідну збірну Харкова, але більшою мірою не стільки за силою, скільки за приналежністю її гравців. «PVM» не бере участі у Кубку ФК Універ, який добре відомий в Україні, а грає у інших не дуже значних місцевих турнірах. Саме тому склад команди сформовано із гравців, які представляють 6 клубів Вищої ліги того самого Кубка ФК Універ – «Житлобуду-2», «Nik&Ars;», «Viva Cup», «Гепарду», «Етуалю» і «Галереї». «Посудники» навіть збиралися заявитися у Другу лігу України, але регламент такого суміщення не «переварює», тож довелося задовольнитися виступом у Кубку України.
 
Головними зірками харків’ян безперечно є екс-гравець збірної України Сергій Якунін («Універ-Харків», «Енергія» (Львів), «Тайм», «Ураган», казахський «Мунайши», білоруський «Дорожник»), Андрій Воронько («ЛТК», «Моноліт») і воротар Олексій Сагайдаченко («Олександр», «ЛТК», «Шахтар», «Єнакієвець», казахський «Мунайши», «Катеринославхліб»). З інших гравців відзначимо Володимира Лоншакова і Максима Логінова, які свого часу виступали за «Локомотив-2», а також Євгенія Кочетигова («Універ-Харків») і Антона Подзолкова («Моноліт»). Ну а «родзинкою» харків’ян є граючий президент – поляк Павел Матис, щоправда навряд чи він буде грати у кубковому матчі. «PVM» сповідує швидкісний силовий футзал. Тренує харків’ян не хто інший, як головний тренер юнацьких збірних України Віталій Одєгов.
 
У Кубку слобожанці поки що не програвали: з боями пройшли дніпровський «РКЦ-Буд» (6:4 і 3:3) і обіграли киян (4:3).
 
Для представників столиці перший попередній раунд Кубка України пройшов у прогулянковому темпі – перемога над «Anserglob’ом» 8:2 у Херсоні і відмова суперника їхати на повторний матч. Ну а про поразку від харків’ян написано вище, так що у домашній грі «червоних» влаштує тільки перемога.
 
Щодо складу, то у чемпіонаті Києва і Кубку України «червоні» являють собою дві різні команди. Можна сказати, що у кубковій заявці «RED’у», як і у «PVM», представлена свого роду збірна Києва: «Епіцетр К3» представляють Ярослав Заворотний, Павло Коротенко, Сергій Тимошено, Ільдар Макаєв, Микита Шклярук; «BudmonsteR-AKVILON» - Сергій Конопчук і Віктор Нещерт; «Джуніорс» - Іван Глуцький і Денис Крошан; «No Motors» - Олександр Семенов. Це не рахуючи самих «редівців». Обов’язки граючого тренера виконує Павло Корнійчук
 
Нам же залишається вірити в те, що кияни зможуть ліквідувати відставання в один гол і покрокують у 1/8 фіналу. Тож запрошуємо завтра всіх уболівальників в старий-добрий СК КПІ на чергову кубкову баталію. 
 
«RED» (Київ) – «ПВМ» (Харків)
8 грудня. 19.00. СК КПІ
Арбітри: О. Макаренко (Житомир), О. Гопка (Черкаси), Д. Каркаєв (Київ)
Хронометрист: М. Кравченко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)
 
Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.