Экстра-лигаРоман Ковальчик підписав новий контрактЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14: «ИнБев/НПУ» обыгрывает лидераЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14: два разных дебюта и сенсация в Житомире (обновляется)Николай Костенко: «Чемпионат Киева по уровню команд сильнее, чем Первая лига»Первая лига Перша ліга 2017/2018. Зона Захід. Нічийний синдромПервая лига. Группа «Восток». 5-й тур: «Днепр» преподносит сюрпризИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 17-го тураИталияДесять матчей без поражений: "Каос Реджо-Эмилия" остановил "Аква&Сапоне"Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. LIVE!ВолынскаяСергій Піддубний навчатиме тренерів ВолиніЕкстра-ліга (U-16). 7-й тур. LIVE!Испания"Барселона Ласса" в Пальме ушла от фиаско, но ничья на руку конкурентамОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 8 тура Премьер-лиги 2017-18Экстра-лигаМаксим Коптев. Интервью длиною в год. Часть 2. От «Марриона» до «Юни-Ламана»БеларусьКубок Беларуси. 1/8 финала. LIVE!ЛуцкСергій Голоскоков: «На Волині все більше команд, які хочуть грати у футзалУкраинаЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Дмитрий КамекоХарьковскаяЛучшие голы 15-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкаяХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги-2017-2018 (1/16 фіналу кубка)ХмельницкийОлександр Білик: «Наше завдання на сезон – потрапляння у трійку призерів»

Кубок України. «Skidka» (Київ) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса). Анонс

Продовжиться свято футзалу найвищого рівня  у столиці матчем між «Skidka» і «Епіцентром К Таїрова».
 
 
«Skidka» влітку не сиділа склавши руки і повісивши бутси, а виграла цілу BFL – Belanov Football League! Більш ніж хороша підготовка до сезону.
 
Крім того, у стані срібного призера київської «вишки» відбулися доволі суттєві зміни. В команді відбулася повна зміна воротарської бригади: Андрій Петров і Євген Cтриж – out, Віталій Дєнюжкін і Максим Дядюнець – in. Серед польових гравців втрати доволі суттєві: Юрій Мельник підкорює Німеччину, Микита Тменов підсилив «ХІТ», а Максим Коробка перейшов у стан конкурентів з «RED». Зате повернувся в команду Олександр Рябоконь, у матчах Кубку зможе допомогти «інтернетникам» Сергій Романовський, а також є «свіжа кров» в особі Артема Шундрика і Віктора Цоя. 
 
Роль таємної зброї киян віддамо знаному бомбардиру Олегу Зборовському, який у сезоні 2014/15 ставав найкращим бомбардиром Кубка України. Ну і свіжоспечений «скідочник» Віталій Дєнюжкін теж може вистрілити у прямому сенсі цього слова, причому не тільки на лінії воріт (13 голів в Екстра-лізі).
 
Головною проблемою підопічних Віктора Пантелейчука, як і у випадку з «Альтернативою» стане те, що менш ніж за добу до початку Кубкового матчу вони зіграють у чемпіонаті Києва. Подивимося як кияни зможуть відновитись за такий короткий проміжок часу.
 
Що ж до одеситів, то влітку вони майже добралися до Києва: «Епіцентр К Таїрова» зіграв на броварському турнірі «Epicentr Brovary Open Cup Summer», де здобув бронзові нагороди. А в Кубку відкриття сезону, де зібралися найсильніші одеські колективи, команда посіла 2-ге місце.
 
Одеситів тренує Віталій Сурич. У складі «Епіцентра К Таїрова» виділимо досвідчених першолігових бійців: Владислава Свіріпу, Андрія Болгарина, Анатолія Нєдєлєва і Олександра Калмацуя. Олександр Михальчук вдосталь пограв у футбол у аматарських чемпіонатах України і «зачепив» Другу лігу у складі «Реал Фарми». Влітку склад одеситів суттєво підсилився, адже з екстра-лігівського «Юні-Ламана» вдалося «вичепити» Юрія Лоскутова, а з першолігового «Делівері» Сергія Зуєва, Сергія Фадєєва (має в активі навіть один матч за футбольну збірну України U-18) і Віктора Пюро. З одеського «Фаетона» прийшли Сергій Боркута і Степан Глубокий (у футболі – «Кремінь», «Дінпро-2», «Сталь» Кам’янське).
 
Цього сезону «Епіцентр К Таїрова» окрім Кубка України і чемпіонату міста планує також заявитися у Другу лігу України, але за кадровим потенціалом команда цілком могла б грати і у Першій лізі. Так що суперник у «Skidka» дуже складний.
 
Будемо сподіватися, що третій похід за Святим Граалем, вірніше Кубком України, стане для столичної дружини найбільш успішним. Наразі ж найвищий результат було здобуто під час першої участі – вихід у Фінал восьми сезону 2015/16.
 
Нагадаємо, що переможець цієї пари у другому попередньому раунді Кубка України зіграє з переможцем пари «Галицька здоба» (Львів) - «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ). Перший матч між цими суперниками закінчився внічию 2:2.
 
«Skidka» (Київ) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса)
22 жовтня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 15.30.
Арбітри: А. Ноєв (Запоріжжя), Я. Опришко (Кременчук), Д. Андрусь (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.