Чемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»

Олег Легендзевич: «Всі знають рівень принциповості «енергетичного» дербі»

Універсал львівської «Енергії» Олег Легендзевич оцінив старт сезону для своєї команди, а також розповів про важливість дербі з «Ураганом» та власну емоційність

– Олегу, як оціниш оціниш старт команди у сезоні?
– Оцінюю його позитивно. Ми провели три матчі і не зазнали жодної поразки. Однак, до старту плей-оф ще потрібно зіграти чимало матчів.
 
– Чи можеш сказати, що непоганий попередній сезон і досить вдала гра у команди у перших турах – це плід того, що «Енергія» давно грає одним складом, зазнаючи лише певних точкових змін?
– Так, кістяк команди залишається і з кожним роком зіграність покращується. На початку сезону у нас є фундамент гри. Залишається лише вдосконалювати ті напрацювання, які дає головний тренер.
 
– З цього сезону команда переїхала на «Боско-Арену». Як оціниш новий спорткомплекс?
– Зал дуже сподобався, паркет також відповідає високому рівню. Тренуватися і грати на ньому – одне задоволення. Хочеться, щоб таких спорткомплексів в Україні було побільше.
 
– Що скажеш про матч з «Продексімом»? Зважаючи на його перебіг, одне очко – це позитивний чи негативний результат?
– Матч з «Продексімом» нагадав наш поєдинок у сезоні 2018/2019, але з точністю до навпаки. Тоді у Львові ми поступалися з рахунком 1:3, але впродовж заключних 15 секунд вдалося забити двічі. Тож, той поєдинок також завершився з рахунком 3:3. Цього разу команди обмінялися ролями. Думаю, що нічия у матчі попереднього туру є закономірною. Ми мали нагоди, щоб забити у порожні ворота за рахунку 3:1 на нашу користь, але могли пропустити з дабл-пенальті і поступитися. 
 
– Вже у суботу на «Енергію» очікує матч з «Ураганом»? Чи можеш сказати, що після стартових турів два поспіль поєдинки з лідерами минулого сезону – це перевірка на міцність?
– «Енергетичне» дербі завжди відрізняється емоційністю і самовідданістю з боку футзалістів обидвох команд. Всі знають знають рівень принциповості цього протистояння. Подібні матчі є показником того, наскільки ми готові грати проти минулорічних лідерів чемпіонату. Однак, кожен новий сезон дає можливість тобі вийти на ці лідерські позиції.
 
– Команда демонструє кращу результативність на старті сезону, ніж рік тому і зараз разом з «ХІТом» є найбільш забивною у чемпіонаті? Змінився стиль гри чи стала кращою реалізація?
– З кожним сезоном як гра команди, так і виконавська майстерність кожного футзаліста виходять на більш якісний рівень. Завдяки цьому й вдається забивати більше. Сподіваюся, що так триватиме й надалі, і ми будемо тішити наших вболівальників як забити голами, так і перемогами.
 
– Наскільки додають впевненості команді вдалі дії воротарів Войтовича і Морикишки у стартових поєдинках?
– У сучасному футзалі воротарі відіграють велику роль. Коли у твоїй команді є голкіпери високого рівня, то вони тримають нас у грі, коли ми важко входимо у той чи інший матч і, відповідно, дають час щоб виправити ситуацію. Однак, не можна розрахувати лише на те, що воротар все повідбиває. Потрібно віддаватися в обороні на всі 200%.
 
– Багато вболівальників та фахівців відзначають твою емоційну поведінку на паркеті. Що сам скажеш з цього приводу?
– Дійсно, бувають моменти, коли поводжу себе на паркеті досить емоційно. На це мені постійно вказує головний тренер, бо таким чином я витрачаю свою енергію на непотрібні дії. Натомість, потрібно максимально концентруватися на футзалі. Однак, грати без емоцій не можна, оскільки ми не роботи. Всього має бути у міру.
 
Джерело –
Богдан Ісаєв, пресслужба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.