Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лига«Енергія» розписує мирову з «ІнБевом», «Кардинал-Рівне» громить «Славуту»Женский футзалАнна Прокопенко: «Комментаторы могут смело называть наши матчи с «IMS-НУХТ» столичным дерби»Женский футзалВера Дятел: «Такие матчи, как с «IMS-НУХТ», очень ценные, так как наш чемпионат оставляет желать лучшего»ФранцияДежамель Арун: «Я все еще волнуюсь»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9АрменияНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с Аргентиной

Олександр Косенко: «Від УЄФА надійшла пропозиція все-таки зіграти матч з Данією і поки що не зараховувати їм поразку»

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував скасування матчу з Данією та розповів про підготовку до гри з Албанією у відборі Євро-2022.


Днями було скасовано поєдинок відбору Євро-2022 з футзалу Україна — Данія, який мав відбутися 27 січня в Запоріжжі. Причиною цього стало розширення переліку обмежень, пов'язаних із пандемією коронавірусу, у Данії. Через це влада країни не надала дозволу на виїзд своєї національної збірної до України.

Попри це, наша команда розпочала навчально-тренувальний збір у Запоріжжі та планово готується до матчу групового етапу відбору Євро-2022 проти збірної Албанії, який відбудеться в Тирані 31 січня. Про підготовку команди розповів головний тренер синьо-жовтих Олександр Косенко.

— Як ви відреагували на скасування поєдинку з Данією?
— Від нас у цій ситуації нічого не залежить. Тому ми просто готуємося до матчу з Албанією.

— Коли буде рішення УЄФА стосовно поєдинку з данцями? Які є варіанти розвитку подій?
— Сьогодні від УЄФА надійшла пропозиція все-таки вирішити долю матчу з Данією на майданчику й поки що не зараховувати поразку. Зараз ми розглядаємо варіанти того, як можна провести цю гру, але вона вже точно не відбудеться в січні. Поки що невідомо, як усе вирішиться.

— Скасування поєдинку з Данією вплинуло на графік підготовки команди?
— Так, трохи його скоригувало. У середу, 27 січня, проведемо спаринг зі збірною гравців запорізьких клубів.

— Чи всі викликані до лав національної команди виконавці здорові? Чому не потрапив до складу Ігор Корсун із «Продексіму»?
— Так, усі прибули до розташування збірної. Щодо Корсуна, то він переніс операцію. Сподіваємося, що в найближчому майбутньому він відновиться.

— Що ви вже знаєте про збірну Албанії?
— Переглянемо запис її матчу з Хорватією в першому турі. Треба відповідально готуватися до всіх суперників. Албанія — балканська команда хорошого середнього рівня. Є технічні гравці, які непогано працюють із м’ячем. Нещодавно «Продексім» грав із північномакедонським «Шкупі» в Лізі чемпіонів — у складі супротивника було п’ятеро гравців збірної Албанії.
Євро-2022 з футзалу

Календар матчів групового етапу кваліфікації у групі 1

27.01.2021          Україна — Данія (скасовано)

27.01.2021          Хорватія — Албанія

30.01.2021          Данія — Хорватія

31.01.2021          Албанія — Україна

03.03.2021          Хорватія — Україна

03.03.2021          Албанія — Данія

07.03.2021          Україна — Хорватія

07.03.2021          Данія — Албанія

07.04.2021          Данія — Україна

07.04.2021          Албанія — Хорватія

10.04.2021          Хорватія — Данія

11.04.2021          Україна — Албанія

У груповому раунді 32 команди (16 учасників еліт-раунду кваліфікації ЧС-2020, дев'ять переможців груп відбірного раунду й сім переможців стикових матчів) розбиті на вісім груп по чотири команди. Уперше в історії турніру команди на цій стадії гратимуть проти опонентів удома й на виїзді, провівши проти кожного суперника по групі по два поєдинки. Вісім переможців груп і шість кращих володарів других місць приєднаються до Нідерландів у фінальній стадії. Два володарі других місць, які не пробилися до фінального турніру напряму, зіграють у плей-офф. 

Стикові матчі кваліфікації: 14—17 листопада 2021 року.

Жеребкування фінального турніру: кінець 2021 року.

Фінальний турнір: 9 cічня — 6 лютого 2022 року (Амстердам і Гронінген, Нідерланди).

Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.