Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Збірна Хорватії обіграла Україну в ЗапоріжжіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!БразилияБразилия-2020/21. Магнус – Коринтианс. LIVE!БразилияВ LNF-2021 сыграет 23 командыБеларусьНаталия Королишин: «Иногда хочется выйти на поле и сказать, «Вы чего, блин, давайте, соберитесь»Сборная УкраиныКарантинний виїзд в Осієк. Кваліфікація Євро-2022. Хорватія – УкраїнаСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Україна – Хорватія. АнонсБеларусьАндрей Медведев: «Май будет жарким»Женский футзал«IMS-НУХТ» у вогняному київському дербі мінімально здолав «Університет Драгоманова»Испания«Картахена» переподписывает лидеров, Шагинья уйдет в «Пальму»Экстра-лигаУ «ДЕ Трейдинга» з’явилися дублериЭкстра-лига«Енергія» розписує мирову з «ІнБевом», «Кардинал-Рівне» громить «Славуту»Женский футзалАнна Прокопенко: «Комментаторы могут смело называть наши матчи с «IMS-НУХТ» столичным дерби»Женский футзалВера Дятел: «Такие матчи, как с «IMS-НУХТ», очень ценные, так как наш чемпионат оставляет желать лучшего»ФранцияДежамель Арун: «Я все еще волнуюсь»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9

Олексій Фетько – гравець АФФК «Суми»

Універсал Олексій Фетько повертається на батьківщину

Останнім клубом 32-річного українця була естонська “СМСРаха”, за яку він провів 26 матчів, забивши 20 м’ячів та віддавши 23 результативні передачі.
 
Фетько – триразовий чемпіон України у складі “Продексіму”, віце-чемпіон країни у складі “Сокола”, чемпіон Естонії, володар Кубку та Суперкубку Естонії, чемпіон Європи серед студентів.
 
Іван Скіцко, головний тренер АФФК “Суми”:
“Я давно знаю Олексія, свого часу запрошував його ще в “Ураган”, але, на жаль, тоді ми не змогли попрацювати разом. Наразі нам був потрібен досвідчений гравець, який зможе давати результат відразу. Ми усі розуміємо, що у нього буде обмаль часу, з корабля на бал доведеться грати. У мене уже є ідеї, як його найкраще використовувати, очікуємо його дебют у Кубку України”.
 
Олексій Фетько: “Я задоволений, що повертаюся грати в Україну. Слідкував за Екстра-лігою, знаю, що у “Сум” наразі складний календар, але у нас хороші шанси на плей-оф, також не забуваємо ігри Кубку України, де хочеться пройти якомога далі. Кого можу виділити у команді? Цілика, гравця з хорошою школою, дуже подобається, як один у один грає Ясін, плюс Зеленкевич. Думаю, найближчим часом, познайомлюся із усіма гравцями ближче, і разом будемо йти до результату”.
 
Олексій Фетько не зможе взяти участь у найближчому матчі проти “Урагану”, тому що трансферне вікно відкривається уже після гри з івано-франківцями.
 
Джерело –
foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.