ИспанияИспания-2021/22. Тур 2. Бенефис Томаша ДраховскиЧемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. 3 тур. Статистичні показники туру

Статистичні підсумки чергового туру Parimatch Екстра-ліги


Найрезультативніший матч

Знову до цього переліку потрапляють два поєдинки. У Херсоні свій перший матч після призначення виконувачем обов’язків головного тренера херсонського «Продексіма» провів Дмитро Бербенцев. Протистояння з «Енергією» завершилося нічиєю 3:3. Відзначимо, що цього сезону «мельники» у трьох турах здобули абсолютно різні результати: перемогу, поразку та нічию. У свою чергу, підопічні Валерія Легчанова втратили перші очки, але залишилися на чолі турнірної таблиці.

Також шість голів було забито у протистоянні між «Viva Cup» та «Соколом». Господарі хоч і продовжили перебувати у статусі команди з найменшою заявкою, але стартували на домашньому паркеті з перемоги. Автором першого голу команди Романа Перадзе у сезоні став досвідчений Дмитро Бондар. Окрім того, відзначимо яскраву кінцівку першого тайму від суперників, коли впродовж десяти секунд вони встигли обмінятися голами. Зрештою, після нічийного першого тайму, у другій половині забивали лише господарі. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 4:2 на користь «Viva Cup». Тож, останні продовжили переможну серію у матчах проти «Сокола» на паркеті спорткомплексу «Локомотив».

Однак, саме третій тур став найменш результативним у сезоні 2021/2022. Впродовж першого ігрового тижня команди забили 24 голи, а у рамках другого туру цей показник зупинився на позначці 28-ми результативних ударів.

Камбек туру

У цьому аспекті, звичайно, маємо відзначити протистояння у Херсоні, де за 50 секунд до завершення зустрічі «енергетики» були попереду з рахунком 3:1. Втім, голи Даніеля Рози і Клаудіньо звели нанівець перевагу галичан. До слова, останній мав чудову нагоду, щоб принести херсонцям надвольову перемогу, але бразилець не зумів переграти Назарія Войтовича з десятиметрової позначки.

Також згадаємо матч в Івано-Франківську, де місцевий «Ураган» зумів додати впродовж другого тайму й завдяки голам Віталія Радевича та Артема Фаренюка звів поєдинок до нічиєї.

Окремо відзначимо ще декілька статистичних моментів. Ярослав Лебідь забив своїй колишній команді у першому очному офіційному поєдинку, а Микола Кібиш відзначився дебютним взяттям воріт в елітному дивізіоні.

Перервалися одразу дві серії команд. «ХІТ» вперше забив не п’ять голів, а «Ураган» вперше пропустив на власному паркеті. Натомість, обидва суперники продовжили крокувати чемпіонатом без поразок.

Найбільш розгромна перемога

Найпереконливішу звитягу цього туру здобув «Кардинал-Рівнестандарт». Команда Олександра Бондаря з другої хвилини матчу поступалася, але зуміла не лише наздогнати суперника, а й зробила свою перевагу досить комфортною. Тож, з другої спроби рівняни зуміли потішити своїх вболівальників перемогою.

Хто бив найбільше?

За даними програми «Instat» найбільше ударів у бік свого суперника завдав херсонський «Продексім. «Мельники» 64 рази спрямували м’яч у бік воріт «Енергії», з яких 26 виявилися точними.

Хто віддавав найбільше?

Найбільшу кількість пасів виконали гравці херсонського «Продексіма»: 599 передач, з яких 536 стали точними (загальний % точності: 89).

Голеадор туру

Автором хет-трику у третьому турі став Михайло Волянюк. Футзаліст «Кардинала-Рівнестандарт» провів найкращий поєдинок після повернення до Рівного, за підсумками якого разом з командою відсвяткував першу перемогу у сезоні.

Таблиця бомбардирів

1-3. Юрій Когут («Енергія») – 4
1-3. Артем Фаренюк («Ураган») – 4
1-3. Михайло Волянюк («Кардинал-Рівнестандарт») – 4
4-8. Микола Білоцерківець («Продексім») – 3
4-8. Клаудіньо («Продексім») – 3
4-8. Роман Горипинич («Кардинал-Рівнестандарт») – 3
4-8. Ярослав Лебідь («ХІТ») – 3
4-8. Віталій Радевич («Ураган») – 3

Джерело - АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.