Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Parimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Перші матчі. Результати, огляди, відео

15 та 16 січня відбулись п’ять з восьми запланованих перших матчів 1/8 фіналу Parimatch Кубку України


 

15 січня
 

«Сокіл» (Хмельницький) – «Viva Cup» – 4:2 (3:1)
12:00. м. Хмельницький, СК ГУНП
Арбітри:
 О. Білащенко (Чернігів), О. Сидорук (Вінниця), О. Глядик (Хмельницький)
Хронометрист: Ю. Жмурко (Хмельницький) 
Спостерігач арбітражу: Г. Гора (Київ)
Голи: І. Данилюк, 3, Гуцуляк, 8, Первєєв, 12, Донець, 30 – Зміївський, 12, Васильєв, 37
Попередження: Д. Бондар (38) 
«СОКІЛ»: Богдан Бабенко – Олексій Боднар, Артур Подлюк, Костянтин Абзалов, Андрій Хамдамов – Микола Сохорук, Олег Гуцуляк, Вадим Данилюк, Владислав Первєєв – Єгор Донець, Олександр Орган – Олег Чайка
Головний тренер: Роман Ковальчик
«Viva Cup»: Дмитро Мирошниченко (Руслан Положій, 12) – Тарас Рибак, Євген Ланко, Владислав Моспан, Ярослав Зміївський – Владислав Сорокін, Дмитро Бондар, Денис Овсянніков, Владислав Васильєв – Віталій Байцур, Давид Калашник
Головний тренер: Роман Перадзе

 

 
 

АФФК «Суми» (Суми) – «ІНТЕР» (Донецьк) – 2:4
13:00. м. Суми, СК СДПУ
Арбітри:
 А. Федоріщев (Луганська обл.), І. Дудінов (Дніпро), А. Савельєв (Суми)
Хронометрист: А. Фісенко (Суми)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)
Голи: Нагорний, 22, Волков, 27 – Заворотний, 6, Колесников, 14 (дабл-пен.), 28, А. Борсук, 21
Попередження: Катеринін, 11, Сметаненко, 18, Ессаргіні, 20 – Сандецький, 2, Колесников, 23, Д. Клочко, 29
Вилучення: Ессаргіні, 20 (друга ЖК), Катеринін, 20 (друга ЖК) – Д. Клочко, 39 (друга ЖК)
На 14-й хвилині Нагорний (АФФК «Суми») не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 19-й хвилині Волков (АФФК «Суми») не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 20-й хвилині Колесников («ІНТЕР») не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 39-й хвилині Расторгуєв (АФФК «Суми») не реалізував дабл-пенальті (повз)

АФФК “Суми” у першому матчі 1/8 фіналу Parimatch Кубку України вдома поступилися донецькому “Inter” – 2:4.

Гра невдало розпочалася для сумської команди. Уже на шостій хвилині Ярослав Заворотний завдав дального удару, а Євген Балухта не встиг среагувати. Другий м’яч сумська команда пропустила з дабл-пенальті, відзначився Колесніков.

Підопічні Ярослава Пєсоцького самі двічі виконули десятиметрові удари протягом першого тайму, але ні Едуарду Волкову, ні Едуарду Нагорному не вдалося переграти Удовіченка.

Під завісу першого тайму донеччани виконували і другий дабл-пенальті, але цього разу Колесніков не переграв Пєтухова. Варто зазначити, що у моменті з фолом, за який був назначений едсятиметровий, друге попередження отримав Віталій Катеринін, а Ясін Ессаргіні за суперечки з арбітром був вилучений.

У форматі чотири на два суперники розпочали другий тайм, і Андрій Борсук відразу покарав сумчан за дві червоні картки. Господарі не знітилися і змогли відіграти два голи завдяки класному удару Нагорного зі штрафного та вдалих дій Волкова перед чужими воротами.

Остаточний рахунок гри встановив той-таки Колесніков, який з правого края застав зненацька Пєтухова. Незважаючи на велику кількість моментів, більше суперники не забивали. Кращий момент мав Андрій Расторгуєв, але і він не реалізував дабл-пенальті.

Гра-відповідь відбудеться у Києві, орієнтовна дата – 9 лютого.

Джерело - АФФК “Суми”

 

 
 

«Гепард» (Харків) – «Славута» (Славута) – 2:4
13:30. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри:
 О. Єлшанський, М. Мисловська (обидва – Суми), С. Ващук (Харків)
Хронометрист: А. Грінченко (Харків)
Спостерігач арбітражу: О. Шабан (Суми)
Голи: Поживотько, 27, Дуплій, 38 – Поплевічєв, 5, Щур, 8, 16, П. Концеба, 9
Попередження: Лоншаков, 34 (Гепард)

 

 

 

«SKIDKA» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 2:2
13:30. м. Київ, СК КПІ
Арбітри:
 І. Андрєєв (Дніпро), І. Литвиненко (Кривий Ріг), В. Бородін (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Фастів)
Голи: Саківський (33), Ткаченко (40) — Пелех (8), Кузь (28).
На 40 хв. Ткаченко ("SKIDKA") не реалізував пенальті (стійка).
"SKIDKA": Тимошенко — Гавриленко, Саківський, Ткаченко, Щериця, Войток, Назаров, Мар'євич, Тищенко, Йапарама — Дядюнець.
"Енергія": Морикишка (Пітуля,40) — Кузь, Когут, Марциняк, Пелех, Буньо, Легендзевич, Ковальчук, Теряєв, Квасній, Майовецький — Войтович.
Попередження: Щериця (14), Тищенко (29) — Теряєв (12), Квасній (24).
Вилучення: Теряєв (40, повторне попередження).

Перший кубковий поєдинок "Енергія" - "SKIDKA" у Києві завершився внічию 2:2. Львів'яни вели в рахунку, відзначились Мар'ян Пелех і Тарас Кузь. Однак на останній хвилині зустрічі енергетики залишились у меншості і киянам вдалося відігратися.

Старт поєдинку видався рівним за кількістю моментів. У львів’ян небезпечно пробивали Юрій Когут, Тарас Кузь та Мар’ян Пелех; в господарів на вістрі атаки виділявся Юрій Щериця.

На 8 хвилині енергетики здолали захист суперників. Мар’ян Пелех отримав передачу у штрафному майданчику від Ігоря Марциняка, "розібрався" з суперниками і відправив м’яч у дев’ятку воріт.

Після цього львів’яни додали в атаці. Постріли Тараса Кузя та Володимира Буня парирував голкіпер киян Сергій Тимошенко, Андрій Теряєв пробив близько до цілі, Ігор Марциняк виходив сам на сам — знову на заваді став воротар.

"SKIDKA" теж гостро відповідала, однак голкіпер енергетиків Ярослав Морикишка надійно діяв на останньому рубежі.

Наприкінці першого тайму "Енергія" створила ще одну хорошу нагоду: після удару Мар’яна Пелеха господарів врятувала стійка, а добивання від Тараса Кузя заблокували захисники.

У другій половині зустрічі небезпека почергово виникала біля обох воріт, зокрема у львів’ян відзначимо удари Тараса Кузя, Олега Легендзевича, Ярослава Кваснія, Віталія Ковальчука.

Зрештою на 28 хвилині "Енергія" збільшила перевагу. Після прострілу від Мар’яна Пелеха м’яч опинився у Тараса Кузя, який реалізував свій шанс.

Проте на 33 хвилині господарі зуміли скоротити відставання: Євген Саківський вдало замкнув передачу Едуарда Ткаченка.

Львів’ян це не знітило і "зелено-білі" продовжували тиснути на ворота суперників. Але фортуна цього дня вирішила посміхнутись господарям.

На 40 хвилині м’яч влучив у руку Андрію Теряєву в штрафному майданичку. Суддя без вагань призначив шестиметровий удар і показав гравцю "Енергії" другу жовту картку, яка автоматично стала червоною.

Забити з пенальті господарям не вдалося: Едуард Ткаченко влучив у стійку воріт, які вийшов захищати Андрій Пітуля. На майданчик повернувся Ярослав Морикишка, однак львів’яни надалі залишались в меншості.

Зрештою той же Едуард Ткаченко зумів зрівняти рахунок, переправивши м’яч у ворота після передачі від партнерів.

На останніх секундах гри небезпечно пробив Юрій Когут, однак на цей удар у кут воріт зреагував голкіпер.

Тож у підсумку в Києві зафікісували нічийний результат — 2:2. Матч-відповідь відбудеться на початку лютого у Львові.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"
 


 


16 січня

 
«Любарт» (Луцьк) – «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – 2:5 (2:2)
13:00. м. Луцьк, «Арена спорт»
Арбітри:
 Т. Козак, Б. Лепак (обидва – Львівська обл.), О. Хомич (Луцьк)
Хронометрист: О. Джафарова (Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)
«Любарт»: Янчук – Степанюк, Дацюк, Сизик, Піддубний – Вишневський, Романюк, Баденчук, Мізюк – Козачок. Запасний: Горнік.
Головний тренер: Назар Бугайчук.
«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський – Волянюк, Скибчик, Горпинич, Фетько – Малиновський, Новак, Кручок, Кравчук – Басич. Запасні: Дяченко, Мартиненко.
Головний тренер: Олександр Бондар.
Голи: Дацюк, 2, Сизик, 15 – Горпинич, 14, 22, Новак, 15, Волянюк, 32, 36
Попередження: Піддубний, 22, Сизик, 30 – О. Бондар, 27

У неділю, 16 січня, у Луцьку відбулася історична подія - вперше місцевий клуб взяв участь в 1/8 фіналу Кубку України з футзалу. Суперником «Любарта» став екстраліговий «Кардинал-Рівнестандарт». 

Вщент заповнені трибуни, співи вболівальників, барабани, чирлидери та конкурси створили справжню атмосферу спортивного свята, головною «стравою» якого стала чудова гра. 

Так, господарі підійшли до зустрічі у статусі тотального андердога, але яким ж було здивування усіх, коли Роман Дацюк у прекрасній манері вивів «Любарт» вперед у самому дебюті матчу. 1:0!

Шокувавши суперника, князі закрилися і довгий час відводили небезпеку від воріт. Аж поки Роман Горпинич не забив головою після подачі з кутового! 1:1! Дуже швидко «леви» вирвалися вперед. Відзначився Богдан Новак! 1:2! 

Не встигли рівненські ультрас відсвяткувати, як Дацюк знову вступив у боротьбу, відібрав м‘яча, протягнув та віддав пас Сизику, який завершив ідеально! 2:2! 

За такого рахунку команди й пішли на перерву, під час якої глядачів спершу розважив ведучий Дмитро Голосков, а наостанок “запалили” наші найкращі чирлидерки з групи “BlackFox”! 

На жаль для лучан другий тайм вони розпочали зі швидкого пропущеного. Кулястий залетів у сітку після розіграшу стандартного положення та влучного удару учасника Матчу всіх зірок Романа Горпинича, який оформив дубль. 2:3!

Не зважаючи на такий «холодний душ», Любарт» не знітився та не втратив віру у свої сили. Хлопці почали більш впевнено йти вперед і мали декілька реальних нагод, аби знову відігратися. На жаль, не пощастило. Натомість Михайло Волянюк, отримавши шанс, скористався ним сповна, засвітивши на табло 2:4.

«Любарт» не перестав проявляти характер і після цього, проте клас є клас: Михайло Волянюк оформив дубль.  2:5 - «Кардинал-Рівнестандарт» переміг «Любарт» у першому матчі 1/8 фіналу Кубку України! 

І хоча ми сьогодні поступилися, нам абсолютно не соромно за гру наших хлопців. Князі проявили характер та боролися з іменитим суперником до останнього! Дякуємо вболівальникам за підтримку. Ви - найкращі!

Джерело - ФК "Любарт"




Дати проведення матчів «BubmonsteR» (Київ) – «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка), «ХІТ» (Київ) – «SkyUp» (Київ) і «Продексім» (Херсон) – «Ураган» (Івано-Франківськ) визначаться пізніше.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.