Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Parimatch Кубок України 2021/22. SКIDKA (Київ) – Ураган-2-КФВ (Івано-Франківськ). Анонс

В першому матчі третього попереднього етапу розіграшу Кубку України підопічні Олега Шуста завітали в Івано-Франківськ і розписали бойову нічию 2:2, а зараз вже готуються до матчу-відповіді.


Вже в середу команда «Skidka» знову зіграє в СК «КПІ» з юними «Драконами». В 2019-му році команда Олександра Репехи вже зустрічалась з «Ураган-2-КФВ», правда, в рамках другого попереднього етапу розіграшу Кубка України. Тоді перший матч на виїзді столичні футзалісти програли, а в Києві тріумфували з рахунком 9:1. Більше того, на внутрішній арені команда «Skidka» нещодавно змогла обіграти лідера Вищої Ліги Києва з футзалу (8:5), тому зараз задача проявити свої кращі якості в матчі Кубку України. З іншого боку «Дракони» виступають в Першій лізі України і лідирують в групі «Захід», маючи 14 балів  в своєму активі. Команду Юрія Іванишина можна назвати справжньою кузнею талантів, тому не дивлячись на відсутність досвіду у багатьох гравців «Ураган-2-КФВ», матч буде дуже цікавим та непростим в усіх аспектах.

Після першого матчу шанси обох команд на вихід в наступну стадію змагань рівні, проте, рідна арена СК «КПІ» може допомогти підопічним Олега Шуста здолати молодий та амбіційний «Ураган-2-КФВ», адже «Skidka» на цьому стадіоні здобувала багато гучних звитяг. Запрошуємо всіх до переглядy онлайн-трансляції 22.12.2021 о 13:00 за київським часом. Вмикайтесь, буде гаряче і дуже цікаво!

Джерело - ФФзК

Повторний поєдинок дублери "Урагану" та "SKIDKA" проведуть у столиці. Після недільних 2:2 в обох команд є чудові шанси на продовження турнірного шляху у Кубку України, тож суперники розпочнуть все "з чистого аркуша". Разом з тим на майданчику спорткомплексу КПІ визначиться останній учасник 1/8-ої фіналу, адже станом на сьогодні визначено 15 учасників звітної стадії. Окрім команд Parimatch Екстра-ліги, серед яких і "Ураган", в цьому раунді зіграють першолігові "Славута", "Sky Up" (Київ), луцький "Любарт" та три аматорські колективи - донецький "Інтер", харківський "Гепард" та столичний "Будмонстр". 

Столична команда протягом останніх років є флагманом аматорського футзалу Києва. Ще б пак, адже є постійним призером чемпіонату Києва і доволі впевнено виступає на всеукраїнській арені. Зокрема, у сезоні 2019/20 киян у чвертьфіналі Кубка України зупинив херсонський "Продексім", а в сезоні 2015/16 команда пробилась до Фіналу восьми, де теж поступилась у чвертьфіналі. Цього разу кривдниками виступили футзалісти "Кардиналу-Рівне". 

"SKIDKA" за підбором виконавців є доволі потужною командою. Ще б пак, нині кольори команди захищають знані виконавці з досвідом виступу в Екстра-лізі. Зокрема, ексураганівець Андрій Лисенко, Колінс Йапарама ("АРПІ-Запоріжжя"), Юрій Щериця ("ХІТ"), Максим Войток ("Київ-НПУ", "ХІТ", "ІнБев-НПУ"). Очолює столичний колектив не менш відомий фахівець Олег Шуст, який має за плечима більше десятка сезонів в найвищому українському дивізіоні у складі низки столичних команд - "Інтеркас", "Уніспорт-Будстар", "Метрополітен" та "Планета-НУХТ".

"SКIDKA" Київ – "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ
22 грудня. Parimatch Кубок України, ІІ етап, матч-відповідь. м. Київ, СК КПІ - 13:00.
Арбітри: І. Андрєєв, В. Стрижак (обидва – Дніпро), Л. Юзвенко (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Київська обл.)

Джерело - НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.