КременчугЧемпионат Кременчуга по футзалу. Сезон 2016/2017 закрытАматорыАлександр Моргунов: "Будем биться за наш город"НиколаевскаяЖитомирські команди розпочали змагання на Чемпіонаті України серед підрозділів ВДВ ЗСУВетераныПреміум-ліга серед ветеранів: стартові успіхи «Хлібника» та «Менса», бойова нічия у «дербі Ротора»Винницкая"Сатурн": підсумки виступу у фіналі АФЛУХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 18 від 22.03.17 ВинницкаяФутбольний тиждень. Випуск 237. Від 29 березня 2017 рокуВсеукраинский финал АФЛУВидеосюжет о Всеукраинском финале АФЛУВсеукраинский финал АФЛУНадія (Хорів): чемпіони про чемпіонський виїзд на фінал АФЛУЗапорожьеКубок Запорожской области. Второй тур: 10:0 от "Синих дьяволов"ХмельницкаяПреміум-ліга: синхронні успіхи фаворитів у стикових матчах та чемпіонство «Фахівця»КиевКиев. Чемпионат в Первой лиге подошел к концу. Кто оказался на пьедестале, а кто остался ни с чем!?Сборная УкраиныВолодимир Колок: «Про завершення моєї роботи в збірній дізнався з фейсбук»СумскаяСумы, тур последний: все по местамВсеукраинский финал АФЛУДмитро Улянчук: "Ми грали не за гроші, а самі за себе"АматорыДруга ліга. 1/4 фіналу. “Катеринославхліб” – “Атлет-Житомир”. Онлайн. 17.00ЗапорожьеВиталий Николаенко: "Надеемся, что в следующем сезоне в Первой лиге будет команда из Запорожья"Всеукраинский финал АФЛУ"Дніпро футбол" про фінал АФЛУПервая лига Первая лига. «Эпицентр К3» Киев — «Деливери» 4:4. По пенальти — 0:2. Одесситы в финале!Экстра-лигаРоман Ковальчик: "Грали, граємо і будемо грати!". Відеоогляд матчу "Сокіл" - "Продексім"

Преміум-ліга: синхронні успіхи фаворитів у стикових матчах та чемпіонство «Фахівця»


Поступово наближається до свого логічного завершення розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу та неділю, 25-го і 26-го березня, змагальний марафон продовжився черговими поєдинками, які видалися неймовірно видовищними. Про все це далі у нашому огляді.

«Евеліна» - «Патріот» - 2:2 (1:1)
Перший матч: 5:2
Голи: Мельник (14), Стожик (50) – Марчук (9), Ребекевша (51)
Відкривав ігровий вік-енд поєдинок за участі «Евеліни» та «Патріота».
Розпочали гру суперники доволі жваво, вже з перших секунд розпочавши обмінюватися гострими моментами. Підступний удар Стожика у нижній кут метрів з 8-ми прийшовся у стійку, а ось «Патріот» свою осмислену атаку завершив взяттям воріт. Сталося це на 9-ій хвилині, коли Марчук після націленої передачі від Ребекевші поцілив точнісінько у праву «дев’ятку», однак раділи номінальні гості недовго. Не пройшло як трьох хвилин, як Мельник, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із Гахом після чудового пасу врозріз від Піхотка, зробив рахунок на табло рівним – 1:1. Далі «Евеліна», пам’ятаючи про тотальну перевагу за підсумками першої зустрічі, стала діяти по рахунку, а ось «Патріот» великими силами намагався відігратися. Найбільшу небезпеку для команди з Ярмолинець створював Ребекевша. На 20-ій хвилині після його удару зі штрафного Мердюк проводжав м’яч хіба що поглядом, але «зелених» від неприємностей врятував Ошовський, вибивши в останню мить м’яч із «стрічечки» вже порожніх воріт, а на останніх секундах першого тайму активний нападник «Патріота» змарнував стовідсотковий шанс для того, аби вивести вперед у рахунку свою команду, не зумівши з дабл-пенальті переграти кіпера «Евеліни».
Другий тайм номінальні гості розпочали з 5-им польовим, однак бажаних дивідендів це їм принесло. Навпаки, Стожик, вразивши порожні ворота після позиційної помилки «Патріота», зняв усі питання щодо переможця в цій двоматчевій дуелі – 2:1. «Блакитні» билися ж до останнього, і завдяки вдалим діям Ребекевші, який свій блискучий сольний прохід завершив більярдним ударом в кут зуміли врятуватися від поразки в цій грі – нічия з рахунком 2:2, однак за сумою двох поєдинків сильнішою виявилася «Евеліна», яка таким чином зберігає своє місце у дивізіоні 1 на наступний сезон.

 

«Фахівець» - «Прикордонник» - 3:3 (2:0) пен. 4:3
Рахунок у серії: 2:1
Голи: Семенюк (17, 43), Овчинніков (20) – Малишевський (30, 46), Пантєлєєв (34)
Серія пенальті: Мельников – 0:1, Атласюк – 1:1, Малишевський – 1:1 (воротар), Шевчук – 1:1 (штанга), Герчак – 1:2, Гавага – 2:2, Грига – 2:3, Овчинніков – 3:3, Пантєлєєв – 3:3 (воротар), Семенюк – 4:3
Вирішальний, третій матч, фінальної серії у дивізіоні 3, в якому зустрічалися «Фахівець» та «Прикордонник», безперечно, став головною окрасою всього ігрового вік-енду. Суперники, в складах яких є чимало індивідуально сильних виконавців, подарували глядачам яскраве та емоційне видовище, яке ще довго згадуватимуть як його безпосередні учасники, так і прості очевидці.
Розпочався матч з атак «прикордонників», які явно робили ставку на швидкий забитий м’яч, однак усі їх надії зруйнувала впевнена гра Ващука. Кіпер «Фахівця» в першій 5-ти хвилинці парирував як мінімум чотири (!) «мертвих» м’ячі, змушуючи раз-по-раз хапатися за голову від розпачу гравців «групи атаки» номінальних гостей, які після власних ударів вочевидь вже бачили м’яч у сітці. Перевага у швидкості була на боці «Прикордонника», тому «Фахівець» вимушений був до певного часу здебільшого оборонятися, перевіряючи пильність свого суперника швидкими контрвипадами. Один з них ледве не завершився голом у ворота номінальних господарів на 15-ій хвилині, однак Атласюк, виявившись на ударній позиції після чудового пасу від Шевчука, у завершальній стадії пробив трохи неточно. Підопічні Сергія Каштеляна активно використовували удари з дальніх та середніх дистанцій, однак вони особливої загрози воротам Ващука не несли. Відзначимо, що невдовзі кіпер «Фахівця» ледве не зазнав серйозної травми після грубого «контакту» із прямою ногою Григи, але після певної паузи зумів продовжити матч. Саме він своїм довгим вводом і розпочав першу гольову атаку своєї команди на 17-ій хвилині, а Семенюк, вигравши верхову дуель у захисника ефектно головою підправив м’яч у ціль – 1:0. Цей м’яч явно відправив у стан гроггі «Прикордонник», чим і скористався його суперник, який вже доволі швидко подвоїв власну перевагу у рахунку. Овчинніков вдало вибрав позицію після навісної передачі з ауту, і ефектним ударом зльоту у ліву «дев’ятку» вдруге змусив капітулювати Мостового – 2:0.
«Прикордонник» ж зумів прийти в себе від такого шоку лише в середині другого тайму, і видавши ударний відрізок з 30-ої по 34-ту хвилину, впродовж якого двічі змусив Ващука виймати м’яч із сітки власних воріт, відродив інтригу в матчі. Спочатку один м’яч відквитав Малишевський, влучно вдотик пробивши у праву «шістку» після м’якого навісу від Григи, а невдовзі активна «десятка» команди НАДПСУ записав на свій рахунок і гольовий пас на Пантєлеєва – 2:2. Після цього емоцій на паркеті значно побільшало, а гра пішла на зустрічних курсах, у якій обидва суперники мали приблизно рівні шанси на успіх. «Прикордонник» запам’ятався небезпечними ударами Мельникова та Пантєлєєва, після яких неймовірну реакцію знову вимушений був демонструвати Ващук, на що «Фахівець» відповів супермоментом Семенюка, який викотившись на швидкості віч-на-віч із Мостовим, не зумів у ближньому бою переграти кіпера номінальних господарів. Свого максимуму інтрига досягла під завісу поєдинку. За 3 хвилини до фінальної сирени Семенюк, виявишись першим на добиванні після удару Атласюка, знову вивів вперед у рахунку «Фахівець», але «Прикордонник» бився до останнього, і завдяки влучному удару Малишевського метрів з 12-ти за 10 секунд до фінальної сирени, зумів перевести гру в серію післяматчевих пенальті – нічия з рахунком 3:3 в основний час.
В «лотореї» певний час психологічна перевага була на боці «Фахівця», після того, як Ващук парирував удар Малишевського з «позначки», однак невдовзі «статус-кво» відновив Шевчук, постріл якого прийшовся у стійку. Далі градус напруги лише збільшувався, однак гравці обох команд холоднокровно реалізовували свої спроби. Все вирішили 5-ті удари серії: Пантєлєєв не зумів з «точки» переграти Ващука, а далі Семенюк холоднокровно реалізував вирішальний пенальті. Отже – 4:3 на користь «Фахівця» в «лотореї», який здобуває таким чином другу перемогу у фінальній серії і стає чемпіоном у дивізіоні 3, «Прикордоннику» ж дістаються срібні медалі.

 

«Тетра-Барви» - «Сокіл-2» - 9:6 (3:3)
Перший матч: 3:3
Арбітри: Щепанський, Бойко
Голи: Музичук (9, 25, 50, 53), Ліпчинський (9, аг.), Ліповуз (31, 36, 42), Макарченко (44) – Люблінський (3, 30, 53, пен.), Пасічник (21, 37), Кіт (27)

Неймовірно результативним та видовищним видався другий стиковий матч за місце у дивізіоні 1 між «Тетрою-Барвами» та «Соколом-2». Нагадаємо, що перша їх зустріч завершилася з нічийним рахунком, отож доля місця у когорті найсильніших команд Преміум-ліги на наступний сезон вирішувалася безпосередньо у матчі-відповіді.
Розпочали активніше гру «соколята», яким вдалося забити швидкий м’яч. Цилепа по флангу розігнав швидку контратаку і вивів на ударну позицію Люблінського, який пробивши метрів з 8-ми без шансів для Грабенчука, відкрив рахунок у матчі – 0:1, однак радість підопічних Артема Гласа була недовгою. «Тетра-Барви» зуміла вже доволі швидко прийти в себе, і проявивши характер вже до 9-ої хвилини перевернула у матчі все з ніг на голову. Спочатку Музичук, втіливши у гол розкішну передачу врозріз від Муляра, зробив рахунок на табло рівним, а через декілька секунд Ліповуз наважився на удар з досить гострого кута, що стало справжнім одкровенням для Ліпчинського, від рук якого м’яч і залетів у сітку – 2:1. Далі на паркеті розпочали справжні «гойдалки», що неабияк тішило численних вболівальників на трибунах спорткомплексу ГУНП. Впродовж кількох секунд по черзі каркас воріт на міцність перевірили Люблінський та Муляр, а до забитих м’ячів справа знову дійшла на 21-ій хвилині. Активний Цилепа чудовим пасом вивів на оперативний простір Пасічника, і капітан «Сокола-2» зусиль партнера не змарнував, невідпорно пробивши з розвороту у ліву «шістку» - 2:2. «Тетра-Барви» на це відповіла голом Музичука, який ефектно пробив зльоту точнісінько у кут після навісної передачі від Греся, однак відпочивати суперники пішли за рівного рахунку. «Гол у роздягальню» оформив Кіт, у падінні переправивши сферу у ціль після прострілу з флангу від Омарі – 3:3.
У схожій манері проходив і другий тайм. Вже в його дебюті Люблінський, виявившись найспритнішим на дальній стійці після прострілу Ахмедова та з кількох метрів заштовхавши м’яч у сітку, знову вивів вперед у рахунку «Сокіл-2», однак «Тетра-Барви» навіть і не думала здаватися. Вдалі дії зв’язки Муляр-Ліповуз та два точні удари останнього впродовж п’яти хвилин знову наблизили до перемоги «синіх», на що «соколята» відповіли розкішним голом Пасічника на 37-ій хвилині. Люблінський одним пасом «розрізав» весь захист «Тетри-Барви», а капітан «Сокола-2» не зближаючись із Грабенчуком, влучно вдотик пробив у нижній кут – 5:5!!! Вирішальним ж став епізод на 42-ій хвилині, коли Ліповуз після вишуканої «стіночки» із Муляром, схилив шальки терезів на користь «Тетри-Барви» - 6:5. Схоже, цей гол дещо деморалізував юних «соколят», чим сповна скористався спіймавший кураж та відчувший впевненість у власних силах суперник. Спочатку Макарченко, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із Райтаровським, довів перевагу «Тетри» до двох голів, а невдовзі поринув у обіймах партнерів і Музичук, який після навісу з глибини виграв верхову дуель із голкіпером «соколят» та ефектним кивком голови відправив м’яч у сітку – 8:5. «Сокіл-2» ж бився до кінця, і невдовзі отримав право на пенальті, який холоднокровно реалізував Люблінський, та скоротив відставання до цілком відігруваних «-2». Після цього номінальні гості в надії врятуватися перейшли на гру в п’ять польових, однак ця тактика бажаних дивідендів «соколятам» не принесла. Навпаки, Музичук, вразивши вже порожні ворота після позиційної помилки при розіграші «зайвого», поставив крапку у цій гольовій феєрії – 9:6 на користь «Тетри-Барви», яка таким чином зберігає власну прописку у дивізіоні 1 на наступний сезон.

 

 
Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Новости

Хмельницкая
Преміум-ліга серед ветеранів: стартові успіхи «Хлібника» та «Менса», бойова нічия у «дербі Ротора»

Огляд стартових матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу серед ветеранів Минулого вік-енду, 25-ого та 26-го березня, стартував другий за ліком розіграш Преміум-ліги ...

Хмельницкая
“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 18 від 22.03.17

Надаємо Вашій увазі черговий випуск програми про розіграш Преміум-ліги відкритого Чемпіонату (Кубку) Хмельницького з футзалу від інформаційних партнерів турніру – телеканалів “Ексклюзив” та “ТВ7+” ...

Хмельницкая
Преміум-ліга: синхронні успіхи фаворитів у стикових матчах та чемпіонство «Фахівця»

Поступово наближається до свого логічного завершення розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області....

Хмельницкая
“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 18

Надаємо Вашій увазі черговий випуск програми про розіграш Преміум-ліги відкритого Чемпіонату (Кубку) Хмельницького з футзалу від інформаційних партнерів турніру – телеканалів “Ексклюзив” та “ТВ7+” ...

Хмельницкая
Хмельниччина. Преміум-ліга. Символічні збірні заключних матчів 1/2 фіналу плей-офф

Прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області сформувала символічні збірні кращих гравців за підсумками чергових матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзал...

Хмельницкая
“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 17

Надаємо Вашій увазі черговий випуск програми про розіграш Преміум-ліги відкритого Чемпіонату (Кубку) Хмельницького з футзалу від інформаційних партнерів турніру – телеканалів “Ексклюзив” та “ТВ7+” ...

Хмельницкая
Преміум-ліга. Дивізіон 1. Статистика після стартових матчів вирішальних серій плей-офф

Надаємо Вашій увазі усі статистичні дані після стартових матчів вирішальних серій плей-офф у дивізіоні 1 Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу   ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ...

Хмельницкая
Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» виходить вперед у фінальній серії плей-офф дивізіону 1

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB” Наближається до логічного завершення розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціаці...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.