Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Рівне, чвертьфінали: відчайдушна боротьба в кожному матчі

 



Ось і дочекалося рівняни початку фінальних ігор, а якщо бути точнішими – чвертьфіналу Чемпіонату аматорської футальної ліги Рівненщини. 28 лютого у приміщенні футзалу рівненського спорткомплексу ДЮСШ-4 по чотири сильніших колективи із двох груп «А» та «Б» змагалися між собою. Пари чвертьфіналістів стали відомими ще після закінчення останнього туру групового етапу, тому як гравці, так і вболівальники чекали цього знаменного дня з нетерпінням. Тим більше, передбачити результати матчів було неможливо, ніхто й догадувався, як розгортатимуться події. Приємним для нас став візит основоположника Аматорської футзальної ліги України – Бабікова Сергія Миколайовича, за що ми висловлюємо йому величезну подяку.

Отож чвертьфінальні ігри уже закінчилися, ми знаємо переможців цього етапу змагань і назви команд, які змагатимуться у півфіналі. Неочікувано для всіх сильнішими виявились учасники групи «А» («Штанга», «Рівне-112», «Граніт», «Поліська Січ»), тоді як четвірка кращих паралельної групи «Б» («Комфорт-Сервіс», «Сантос», «Вікторія», «Класік») позмагатися далі уже не зможуть. Їхні чудові матчі, приємні моменти, саму живу атмосферу футзальної гри ми запам’ятаємо надовго. А тепер по порядку.

«ШТАНГА» - «КЛАСІК» - 3:1

     У чвертьфінальному поєдинку випало позмагатися лідеру групи «А» - МФК «Штанга» (м.Рівне) та замикаючому четвірку кращих з групи «Б» - МФК «Класік» (с. Грабів, Рівненського району). Початок гри був досить жвавим. І вже на третій хвилині першим спромігся відкрити рахунок у грі «штангіст» - Жук Андрій. Звичайно, «класіковці» здаватися навіть і не мали наміру, тому почали тиснути на господарів сильніше, і таки домоглися свого. 16-та хвилина матчу приносить неабияку радість гостям. Мігна Петро чітко пробиває у ворота, чий удар не в змозі відбити голкіпер «Штанги», тим самим зрівнюючи рахунок до нічийного. На короткий перепочинок суперники так і відправились – на табло висвічувало 1:1. Події другого тайму почали розгортатися активніше. М’яч раз за разом летів у направлену ціль, але вдало діяли у рамках своїх майданчиках воротарі. Не пройшло і трьох хвилин другого тайму, як рахунок був подвоєний на користь господарів. 22-га хвилина гра стала успішною для Боровця Віталія, чий гол допоміг «Штанзі» обіграти суперника. «Класік» почав активніше атакувати, створювати прекрасні гольові моменти, але фортуна їх цього дня оминула. Закріпити лідерство «штангісти» змогли, забивши на передостанній хвилині втретє. Цього разу вправним «стрільцем» виявився Возняк Олександр. Але не оминули ці два колективи і попередження. За свої «сильні» футзальні вміння на 40-й поплатилися по одному гравцю із кожної команди. Арбітрові прийшлось витягати зі своєї кишені жовті картки. На чудовій ноті бурного змагання і закінчилася гра. З рахунком 3:1 «Штанга» здобуває перемогу і виходить у півфінал чемпіонату.

«КОМФОРТ-СЕРВІС» - «ПОЛІСЬКА СІЧ» - 4:4 (1:2 по 6-метровим ударам)

     Найцікавішим для глядача стало футзальне протистояння між лідером групи «Б» - МФК «Комфорт-Сервіс» (м.Рівне) та замикаючим четвірку кращих команд групи «А» - МФК «Поліська Січ» (м.Рівне). Перша п’ятихвилинка матчу особливих досягнень обом суперникам так і не принесла. І тільки на шостій хвилині змагання чудовий удар у сітку воріт продемонстрував Петрик Едуард, вивівши «сервісівців» вперед. Події почали розгортатися активніше, але проявити свої футзальні вміння, аж до 35-ї хвилини «полісянам» так і не вдалось. Перший тайм так і завершився - перевагою команди «Комфорт-Сервіс» в один гол. Подвоїти рахунок і продемонструвати дубль зміг на 24-й знову ж Петрик Едуард. Третій командний гол через десять хвилин забив його однокомандник – Абрамович Андрій. Господарі почали лідирувати з різницею у три м’ячі, але не довго. Звичайно, ще й четвертий «шкіряний» від удару Гайдука Володимира був зарахований в долю колективу господарів, але бажання перемогти зростало ще більше у гравців «Поліської Січі». Тому останні боролись, як могли, і скоротити відставання у рахунку, та й взагалі, зрівняти рахунок, гості все-таки змогли на останній п’ятихвилинці. Чудові дії здійснили Харчук Микола, Тук Олександр, дубль виконав Царьов Вадим. Причому другий його 6-метровий удар на 40-й хвилині став вирішальним, він приніс разом із свистком арбітра нічию – 4:4. Ось тут зал глядачів і вибухнув у очікування дива. Відповідно до правил змагань, суперникам прийшлось бити 6-метрові удари. По забиттю кращими виявились гравці «Поліської Січі» - Харчук Микола та Царьов Вадим. Тоді як від «Комфорт-Сервісу» потрапив м’яч у ворота, направлений лише від Блищика Сергія, але не змогли продемонструвати свої бомбардирські вміння Петрик Едуард та Гайдук Володимир. Ось таким способом виборює перемогу і проривається у півфінал міні-колектив «Поліська Січ».

«РІВНЕ-112» - «ВІКТОРІЯ» - 6:3

    Наступними у чвертьфінальниму поєдинку випробовували свої футзальні сили другий лідер групи «А» - МФК «Рівне-112» (м.Рівне) у змаганні з третім лідером групи «Б» - МФК «Вікторія» (с.Кустин, Рівненського району). Гострий початок гри призвів до того, що вже на перших секундах «рівняни» не лише переймають ініціативу в свої руки, а й чи не з першого удару потрапляють у ворота гостей. Неочікуваний гол продемонстрував Степанюк Сергій, показавши на сьомій хвилині матчу ще цікавіший дубль. Суперники почали нервувати, адже програвати вони і не думали, тому одна з атак завершилась і на їхню користь. Чудовий реалізований удар продемонстрував на 17-й хвилині Кишиєв Рустам. Закріпити лідерство «Рівне-112» на футзальному полі допоміг колективу Василечко Олег. Перша половина змагання завершилась з рахунком 3:1. Як і зазвичай, друга половина була результативнішою для обох команд. Другий командний гол «Вікторії» був виконаний Онищуком Юрієм. Згодом і його однокомандник – Свирид Ігор відмітився чудовим ударом, щоправда це був автогол, тому приніс суперникам ще один плюс до рахунку. За ним послідував і «рівнянин» - Гуменюк Юрій, влучивши п’ятим у ворота гостей. У відповідь йому на 38-й хвилині матчу перехитрив господарів Ніколайчук Віктор, забивши третій командний гол. А наостанок похвалився дублем Василечко Олег. У такій атмосфері й завершується матч. Перемога «Рівне-112» дозволяє колективу продовжити змагання у півфіналі.

«САНТОС» - «ГРАНІТ» - 3:4

    Четвертим матчем чвертьфінальних футзальних змагань стала гра між другим лідером групи «Б» - МФК «Сантос» (м.Рівне) та третім лідером групи «А» - МФК «Граніт» (м.Рівне). Як і в попередніх матчах дня, з голами довго суперники не барились. Першим піднести рівень колективу гостей на третій хвилині гри зміг Тушич Віталій. Через хвилину допоміг подвоїти рахунок Лисак Олександр, а на 13-й третій «круглий» забив Сондак Володимир. «Гранітовці» почали брати гору над «сантосівцями» у першому таймі. Щоправда, гравець «Сантосу» - Кушнір Андрій, зміг привернути на себе увагу, отримавши на десятій хвилині жовту, як подарунок від судді. На перепочинок хлопці пішли з рахунком 0:3 на користь другого суперника. На відміну від першого тайму, у другому «Сантос» переманив удачу на свій бік. Голами відзначились Кушнір Андрій, Босюк Микола, Сидорук Богдан. Господарі змогли наздогнати гостей по кількості забитих м’ячів. Але не все так склалося, як гадалося. Неочікуваний на 34-й хвилині гри реалізований Вакульчуком Ігорем гол, приніс «Граніту» довгоочікувану нелегку перемогу. Саме цей колектив і продовжить змагання у наступній стадії півфінальних змагань.

ПІДСУМОК

    Нелегкою виявилась боротьба за футзальну перемогу у ¼ фіналу ігор Чемпіонату аматорської футзальної ліги Рівненщини 2016 року. Але гра є гра і завжди перемагає той колектив, який цього дня грає краще. Тому у півфіналі позмагаються за перемогу такі пари: «Штанга – Граніт», «Поліська Січ – Рівне-112». Матчі відбудуться 7 березня у рівненській ДЮСШ-4. Давайте підтримаємо рівнян, побажаємо всім учасникам хороших ігор і перемоги найсильнішому міні-колективу!

Ореста

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.