ПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»

Роман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»

Головний тренер СК «Сокіл» у спілкуванні із клубною прес-службою поділився враженнями від участі його підопічних у турнірі «Futsal Masters», а також розповів, як хмельницька команда завершуватиме підготовку до старту нового сезону.

– Романе  Миколайовичу, які ваші враження від турніру «Futsal Masters»?
– Враження  від турніру залишились позитивні, плюс я бачу по своїх гравцях, що турнір їм дечого додав, вони стали трішки осмисленіше працювати. Визначили помилки, які ми маємо «прибирати», а сам турнір став неймовірно корисним для наших гравців. Плюс до того, ми спробували різні варіації в четвірках, підтягнули трішки молодих гравців, показали їм як треба рухатися у вірному напрямку.

– Склалося таке враження, що у Вроцлаві наша команда додавала від матчу до матчу. Чи погоджуєтеся з цим твердженням?
– Це було дійсно так, оскільки до цього з наших гравців за кордоном ще ніхто не грав, а хлопцям було спочатку досить непросто перебороти психологічний тиск. Від гри до гри наші виконавці розпочали відчувати себе значно впевненіше, і це дуже хороший знак. Це говорить про те, що у наших гравців є технічні та тактичні запаси, які вони починають у стресових ситуаціях «вичерпувати» з себе.

– Який матч вам запам’ятався найбільше?
– Усі чотири гри на турнірі. Я наприклад, у грі з фінляндським «Ільвесом» очікував зовсім іншої гри, але суперник зумів нас дещо вразити тактично. У нашій групі були кращі команди своїх країн, у них є щось таке, що не розглядиш неозброєним оком. Це треба було відчути, це треба було побачити, впевнений, що участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь.

– На «Futsal Masters» чимало ігрового часу отримали Кіт та Вербовий. Як оцінюєте дії нещодавніх новачків команди? 
–  Ми розраховуємо на них, і сподіваємося що у недалекому майбутньому вони гратимуть у «основі». Трішки попрацюємо з ними у тактичному аспекті гри, і будемо їх поступово підпускати до ігор Екстра-ліги. Сподіваюся, що все у них вийде.

– Вже менш через два тижні «Сокіл» розпочне новий сезон. Як команда проведе заключний етап підготовки і чого очікуєте від матчу з одеським «Епіцентром К Авангард»?
– Важкий буде матч, сповнений емоцій та бажання. Одеський клуб дебютує у Екстра-лізі, і вочевидь зробить усе, аби його дебютна гра принесла вболівальникам «Епіцентру К Авангард» лише позитивні емоції. До гри у Одесі розпочнемо готуватися вже з наступного понеділка, а зараз ми ще відновлюємо команду після турніру у Польщі, і проводимо «роботу над помилками», яких припустилися у Вроцлаві.

– Чого очікуєте від нового сезону? Яким він буде на ваш погляд? 
–  Мені здається, що він буде надзвичайно цікавим в ракурсі зростання команд. Ми вже «набрали соку», набрали певного рівня. Наші гравці вже трішки «програні», і дивлячись на їх тактико-технічну забезпеченість, вони вже можуть на відмінному рівні проводити ігри. Наскільки це буде стабільно, залежить від їхньої майстерності, і все покаже лише час.

Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.