Черкасская Символічна збірна Першої ліги Чемпіонату Черкаської області УкраинаДівчата зі Славутича стала чемпіонками України серед команд 2002-2003 р.н.УкраинаЧУ серед ветеранів. Календар та результати 16-18 березняПервая лига Первая лига. 1/2 финала. СумДУ - Эпицентр К АвангардСумскаяСумы: анонс 17-го тура Высшей лигиУкраинаДЮСШ «Спортлідер+» – чемпіон України серед юнаків 2002-2003 років народження (+ВІДЕО)Вторая лига Киева. «SAV Service» упускает победу в матче с «KODEX», разгром от «Linevich Group»КиевПервая лига Киева. Сокращенный уик-ендУкраинаСергей Владыко: «Кардинальные перемены назревали, и это прогресс»ОдесскаяОдесса. Зимнее первенство Лиги содружества. 20 неделя. Высшая лига: тройка призеров известна, но борьба за чемпионство только начинаетсяДонецкаяШколярі Слов'янська – найсильніші на ДонеччиніТернопольскаяТернопіль. Чемпіоном Вищої футзальної ліги став "Агропродсервіс"ВолынскаяВолинь. Анонс. Поезія весни - вірші футзалуЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. 18 тур. Обзор (ВИДЕО, НАГРАЖДЕНИЕ)ХмельницкаяПреміум-ліга: «Олімп» наближається до чемпіонства у дивізіоні 2Черкасская ТОП-5 голів фіналу Чемпіонату Черкаської областіДетиФінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 р.н. Результати матчів третього ігрового дняАссоциация футзала УкраиныСергей Владыко переизбран президентом Ассоциации футзала УкраиныУкраина16 березня у Житомирі стартує Чемпіонат України серед ветеранівХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 17

Шкільна футзальна ліга Хмельницького: тріумфи НВК №2 та Гімназії №2

Завершився  п’ятий за ліком розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара

Став надбанням історії  п’ятий за ліком розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара. Протягом трьох тижнів точилась боротьба за головний трофей змагань одразу у двох вікових групах, і у суботу, 4-ого березня,  нарешті стали відомі імена усіх переможців та призерів турніру.

Ігрову програму заключного дня змагань відкривали фінальні поєдинки Малого Кубку у обох вікових групах. Першими на майданчик вийшли ЗОШ №22 та ЗОШ №8.  Початок у цій зустрічі був за номінальними гостями, які вже на 3-ій хвилині вели у рахунку після голу Сторожука, який влучно пробив у нижній кут після розіграшу ауту, однак вже невдовзі Хібовський красивим ударом від штанги відродив інтригу у матчі. ЗОШ №8 ж робила ставку на «стандарти», які постійно ударом завершував Сторожук, і цей тактичний хід се6е виправдав сповна – саме два голи капітана номінальних гостей дозволили ЗОШ №8 всередині першого тайму зробити власні шанси на успіх значно привабливішими. Підопічні Віталія Федоровича ж не опускали руки, і Кіх красивим ударом зльоту з лінії воротарського невдовзі знову відродив інтригу, проте жила вона недовго. Сторожук «на удачу» пробив з досить дальньої дистанції, до чого був явно не готовим кіпер ЗОШ №22, пропустивши досить простий м’яч, а коли в дебюті другої половини зустрічі невтомний Сторожук оформив у зустрічі пента-трик, красивим ударом знявши павутину з правої «дев’ятки», здавалося, що все у цьому матчі вирішено. Однак номінальні господарі билися до останнього, і завдяки голам Хібовського та Бойцара скоротили розрив у рахунку до цілком відігруваних «-1», і повіривши у власні сили влаштували справжній фінальний штурм воріт суперника, однак Сторожуку та компанії ціною надзусиль таки вдалося втримати переможний результат – 5:4 на користь ЗОШ №8, яка стає володарем Малого Кубку у молодшій віковій групі.

Володаря Малого Кубку у старшій віковій групі в очному протиборстві визначали в очному протиборстві НВК №28 та Гімназія №1. Розпочався матч за мінімальної ігрової переваги номінальних господарів, однак «гімназисти» вкотре зуміли продемонструвати у всій красі свою головну якість – швидкі та разючі контратаки. Одна з них завершилася голом Константінова на 10-ій хвилині, а коли Коваленко точним ударом з середньої дистанції під завісу першої половини гри довів перевагу Гімназії №1 до двох м’ячів, здавалося, що інтрига в цій грі себе вичерпала. Однак НВК №28 зважала на рахунок цього зовсім по-іншому, і вже в дебюті другого тайму Карачун, результативно завершивши «стіночку» із Підлісним вселив надію своїм партнерам, однак далі у всій красі проявив себе Ярослав Гончар. Кіпер «гімназистів» спочатку в неймовірному стилі перевів у поперечину сферу після разючого пострілу від Жвалюка, а на останніх секундах знову зірвав овації трибун, витягнувши «мертвий» м’яч після удару Карачуна в «дев’ятку» метрів з 5-ти. В підсумку – непроста перемога Гімназії №1 з рахунком 2:1, яка стає володарем Малого Кубку у старшій віковій групі.

Далі відбулися поєдинки за треті місця у обох вікових групах. Першими на майданчик вийшли ЗОШ №25 та ЗОШ №14. З перших хвилин на майданчику можна було спостерігати доволі в’язку гру і мінімум гольових моментів, однак поступово більш збалансована ЗОШ №25 стала перехоплювати ігрову ініціативу, яку втілили у забитий м’яч на 10-ій хвилині, коли Пастернак виявився найспритнішим на дальній стійці після прострілу Савчука. Надалі ЗОШ №14 аби зберігати шанси на продовження боротьби за «бронзу» доводилося чимало ризикувати та «розкриватися», чим з успіхом скористалися її суперники, активно застосовуючи швидкі контрвипади. Два з них результативно завершив активний Пастернак, в підсумку довів свій гольовий доробок у зустрічі до трьох м’ячів, а масну крапку в зустрічі на її останніх секундах влучним ударом поставив Савчук – 4:0 на користь ЗОШ №25, яка виборює бронзові медалі у молодшій віковій групі.

В старшій віковій групі «бронзу» здобула ЗОШ №24, яка в грі за підсумкове третє місце не залишила жодних шансів ЗОШ №14. Гра проходила за помітної переваги номінальних господарів, в складі яких солював Ідріс Омарі, який оформивши покер прийняв ще активну участь у п’яти забитих м’ячах своєї команди. ЗОШ №14, спантеличена таким розвитком подій, зуміла відповісти лише голом престижу, автором якого став Пархомчук – 9:1 на користь ЗОШ №24, яка стає третьою на фініші змагань у старшій віковій групі.

А далі було найцікавіше – фінальні матчі, які і повинні були назвати імена тріумфаторів п’ятого за ліком розіграшу Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара. Долю володаря чемпіонської корони у молодшій віковій групі визначали НВК №2 та ЗОШ №21. Розпочався матч з атак НВК №2, яких палко підтримувала власна група підтримки, і вже в дебюті стартовий натиск підопічних Юрія Жмурка результативно міг завершити Горпинич, але його удар прийшовся у стійку. Відоме футбольне правило спрацювало на 6-ій хвилині, коли Лису вдався розкішний удар у «дев’ятку», однак радість ЗОШ №21 не була довгою. Під завісу першої половини зустрічі Альохін, з другої спроби перегравши Федоровича, зробив рахунок на табло рівним. Вирішальною ж стала 21-а хвилина, впродовж якої НВК №2 вдалося двічі змусити свого опонента розпочинати гру від центрального півкола. Спочатку Горпинич не по роках холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером, а через декілька секунд «допоміг» супернику Лис, який зрізав сферу у сітку власних воріт після прострілу з флангу – 3:1. Після цього ЗОШ №21 відверто опустила руки, а ось НВК №2 продовжувала шукати свого щастя в атаці, і на останніх хвилинах Трухін, якому вдався точний удар з кута воротарського, оформив остаточний рахунок на табло – 4:1 на користь НВК №2, яка здобуває титул чемпіона у молодшій віковій групі, і право представляти Хмельниччину у фінальному етапі Шкільної футзальної ліги України.

У фінальному матчі старшої вікової групи зустрічалися НВК №10 та Гімназія №2. Перший тайм суперники провели надто обережно, створивши лише по одному гострому моменту: Гринь витягнув з верхнього кута «мертвий» м’яч після удару Сича, на що Гімназія №2 відповіла підступним ударом Барабаша, який прийшовся у стійку воріт НВК №10. Після перерви гра продовжувалася у тому ж дусі, але поступово давалася взнаки блискуча індивідуальна майстерність «гімназистів», які своїми досить сміливими та неординарними рішеннями в стадії розвитку та завершення атак постійно тримали в напрузі оборону «десятки», і та дала тріщину на 24-ій хвилині, коли Гімназії №2 вдався швидкий перехід з оборонних дій до атакувальних, і Барабашу після прострілу на дальню стійку від Корнєєва залишалося лише не промахнутися з кількох метрів – 0:1. НВК №10 відразу могла відродити інтригу, але Гринь блискуче парирував неприємний удар Сича в нижній кут зі штрафного. Після цього «гімназисти» діяли максимально сконцентровано в захисті та розкуто в атаці, і вирішили не зупинятися на досягнутому, ще двічі змусивши НВК №10 розпочинати гру від центрального півкола. Знову з кращої сторони проявив себе Барабаш, який спочатку поцілив у «будиночок» голкіперу після скидки Стасишена, а на останніх секундах оформив хет-трик у фінальному матчі, втіливши у гол розкішну передачу Сохорука з ауту. Отже – 3:0 на користь Гімназії №2, яка стає переможцем турніру у старшій віковій групі.

Після того, як згас пил усіх баталій, відбулася яскрава церемонія нагородження, в ході якої переможці та призери змагань, а також тріумфатори в індивідуальних номінаціях отримали з рук гравців та керівництва СК «Сокіл».

Далі надаємо Вашій увазі повний перелік лауреатів:

Старша вікова група

1 місце – Гімназія №2

2 місце – НВК №10

3 місце – ЗОШ №24

4 місце – ЗОШ №14

Володар Малого Кубку – Гімназія №1

Фіналіст Малого Кубку – НВК №28

Кращий гравець – Барабаш Артем (Гімназія №2)

Кращий воротар – Чорногод Іван (НВК №10)

Кращий захисник – Сич Максим (НВК №10)

Кращий універсальний гравець – Омарі Ідріс (ЗОШ №24)

Кращий нападник – Сохорук Микола (Гімназія №2)

Молодша вікова група

1 місце – НВК №2

2 місце – ЗОШ №21

3 місце – ЗОШ №25

4 місце – ЗОШ №14

Володар Малого Кубку – ЗОШ №8

Фіналіст Малого Кубку – ЗОШ №22

Кращий гравець – Альохін Андрій (НВК №2)

Кращий воротар – Тимощук Сергій (НВК №2)

Кращий захисник – Сторожук Кирило (ЗОШ №8)

Кращий універсальний гравець – Савчук Павло (ЗОШ №25)

Кращий нападник – Лис Назар (ЗОШ №21)

Також пам’ятними призами та сувенірами були нагороджені викладачі фізичного виховання наступних навчальних закладів:

Зубатюк Наталія (НВК №10)

Жмурко Юрій (НВК №2)

На цій мажорній ноті і завершилось наше масштабне футзальне свято, яке подарував футзальний клуб «Сокіл» школярам міста. До нових зустрічей у Шкільній футзальній лізі Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара!

Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»

Новости

Дети
ДЮСШ «Спортлідер+» – чемпіон України серед юнаків 2002-2003 років народження (+ВІДЕО)

Святкувавши перемоги в усіх матчах домашньої фінальної частини, юні «лідери» здобули омріяний чемпіонський титул! Ось і добігла до свого завершення фінальна частина чемпіонату чемпіонату України...

Дети
Школярі Слов'янська – найсильніші на Донеччині

Під час фіналу обласних змагань Шкільної футзальної ліги України доля переможця визначилася у заключному поєдинку, і все вирішила перевага в один м'яч. До речі, всього у змаганнях взяли участь біль...

Дети
Фінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 р.н. Результати матчів третього ігрового дня

Надаємо Вашій увазі результати та технічні дані матчів третього ігрового дня фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед юнаків 2002-2003 років народження, яка цими днями проходить у Хмель...

Дети
Фінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 р.н. Результати матчів другого ігрового дня

Надаємо Вашій увазі результати та технічні дані матчів другого ігрового дня фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед юнаків 2002-2003 років народження, яка цими днями проходить у Хмельн...

Дети
Житомирщина. Школярі Бердичівського НВК №10 виграли обласний етап Шкільної футзальної ліги України

12 березня на майданчику ФОКу окрім баталій фінальної частини Чемпіонату Житомирської області визначався переможець другого (обласного) етапу Шкільної футзальної ліги України. Цьогоріч участь у пер...

Дети
Фінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 р.н. Результати матчів першого ігрового дня

Надаємо Вашій увазі результати та технічні дані матчів першого ігрового дня фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед юнаків 2002-2003 років народження, яка сьогодні стартувала у Хмельни...

Дети
Визначився переможець шкільної футзальної ліги на Дрогобиччині

 Всеукраїнський турнір шкільної футзальної ліги стрімко котиться просторами України. Змагання масово відбуваються в різних куточках нашої країни й Львівщина не стала винятком. Дрогобицька команда з...

Дети
Чемпіонат України серед юнаків 2002-2003 років народження. Результати жеребкування фінальної частини + КАЛЕНДАР

З 13-го по 16-е березня Хмельницький прийме фінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 років народження. Впродовж чотирьох днів, з 13-го по 16-е березня, у Хмельницькому відбув...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.