ОдессаОдесса. Премьер-лига. 18 тур. «Золотому» матчу – быть!ДетиЖитомирщина. Школярі Бердичівського НВК №10 виграли обласний етап Шкільної футзальної ліги УкраїниАссоциация футзала УкраиныПрезидент АФУ обвинил областные организации в … выполнении прямых функцийЗапорожьеАРПИ - чемпион Запорожья!СумыСумы, Высшая лига: СКИФ обходит чемпионаВсеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ-2017: 22 чемпиона, один стык и два золотых матчаРовенскаяКостопільський «Свиспан-Горизонт» – чемпіон аматорської футзальної ліги РівненщиниЧеркасская "Маїс" Вергуни - чемпіон Черкаської області серед команд Першої лігиКиевКиев. Сборная 14 тура Высшей лиги. Воля на первом планеКиевКиев. Обзор 14 тура Высшей лиги. На второй-третий рассчитайсь!УкраинаМикола Кудацький («ПЗМС») не задоволений якістю національної першостіХарьковХарьков: «Слобода» - чемпион Зимнего Кубка СК «ВИРТА»!Черкасская "Солтекс" Черкаси – чемпіон Черкаської області в Екстра-лізіДнепрДнепр. Дивизион А. 17-й тур. ОнлайнЖитомирФінальна частина Чемпіонату Житомирської області. ОнлайнПреміум-ліга: перші ігри вирішальних серій плей-офф в дивізіонах 1 та 2 у режимі LIVE!!!ЛьвовскаяВизначився переможець шкільної футзальної ліги на Дрогобиччині Черкасская "Росава" Степанці – чемпіон Черкаської області у Вищій лізіЛьвовскаяКубок Надії. «Альтернатива» вирвала путівку у півфіналИвано-ФранковскаяФранківщина. Визначилися всі півфіналісти шкільного турніру

Визначився переможець шкільної футзальної ліги на Дрогобиччині

 Всеукраїнський турнір шкільної футзальної ліги стрімко котиться просторами України. Змагання масово відбуваються в різних куточках нашої країни й Львівщина не стала винятком. Дрогобицька команда з СШ №2 стала переможцем зонального етапу й тепер за найвищі місця боротиметься у Львові, де відбудеться наступний етап змагань.
 

Зональний етап шкільної футзальної ліги в Дрогобичі відкрив голова федерації міні-футболу (футзалу) Дрогобиччини Микола Лук’янченко, який привітав учасників змагань від себе, а також від президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка. З вітальним словом до учасників також виступив заступник Миколи Лук’янченка Роман Проць та директор місцевої ДЮСШ імені Івана Боберського Іван Файчак.

Головний суддя зонального етапу Орест Дуцяк дав початок одноколовому турніру, за результатами якого переможцем зони стала команда СШ №2 Дрогобича, яка й виборола путівку на обласний етап, що відбудеться незабаром у Львові.

Результати матчів:

СШ №2 м. Дрогобич – ЗОШ №3 м. Трускавець 3:0
СШ №2 м. Дрогобич – ЗОШ смт. Меденичі 3:1
ЗОШ смт. Меденичі - – ЗОШ №3 м. Трускавець 0:5

Нагадаємо, кожного року, починаючи з вересня, діти п’ятих класів у своїх регіонах визначають чемпіона, який і їде на всеукраїнський фінал. Чемпіона регіону визначають спершу на шкільному, а вже потім на районному, міському та всеукраїнському рівнях.  

Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.