КазахстанКака: «Будущий год определит мою работу в Казахстане»ИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы и сейвы первых матчей 1/2 финала плей-оффИталияИталия. Финал. Матч 1. «Аква&Сапоне» громит «Пезаро»ИспанияИспания. Плей-офф. 1/2 финала. Матч 1. «ЭльПосо» дожимает «Хаэн» в овертаймеЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 2 этап. 7 тур. Лидер меняется, интрига закручиваетсяПортугалияПортугалия. Плей-офф. 1/2 финала. Снова сенсация, теперь от «Фундао»ЧехияЧехия. «Спарта» громит «Сварог» в первом матче финала плей-оффИспанияИспания. Плей-офф. 1/2 финала. Матч 1. «Барса» побеждает по пенальтиРоссияТемур Алекберов сложил полномочияПольшаНаши за границей. Дубль Николая МорозоваРоссияНиколай Канивец: «Большое спасибо всем!»КазахстанКайрат Оразбеков: «Ужесточение лимита негативно отразится на развитии казахстанского футзала»Беларусь«Пластырем залепил и бегал еще месяцок». Игроки минской «Столицы» – о любимых футзалкахКазахстанИгита: «Что главное в жизни? История, которую мы сделали. Что остается? Сделать эту историю еще весомей.»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 7-й тур. Прогноз від Миколи ГрициниБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. 2-3 матчи. Голы украинских бомбардировИспания«Мовистар Интер»: кардинальных изменений не будетБразилияБразилия-2019. 5 тур. Лучшие голы, финты и сейвыРоссияДенис Абышев: «Тюмень» окажется среди ведущих клубов Европы» Экстра-лигаКлуб бомбардирів Олександра Яценка станом на 23.05.2019

Школярі Слов'янська – найсильніші на Донеччині

Під час фіналу обласних змагань Шкільної футзальної ліги України доля переможця визначилася у заключному поєдинку, і все вирішила перевага в один м'яч. До речі, всього у змаганнях взяли участь більше тисячі учнів 5-6 класів (за Регламентом, у команді класу грають як хлопчики, так і дівчатка) з усіх населених пунктів Донецької області.
 

На завершальні матчі в Родинське приїхали найсильніші шкільні команди з трьох міст. Ними виявилися колективи з Покровська, Слов'янська і Білозерського. А ось переможці маріупольського турніру дістатися на фінал не змогли. Тому переможця команди визначали в коловому турнірі.

У дебютному поєдинку майданчик випробували команди Слов'янська і Білозерська. Гострої боротьби не вийшло, оскільки слов'янці виявилися на голову сильнішими -7:3.Зате яскравим і незабутнім виявився другий матч, коли білозерці вирвали-таки перемогу у господарів  - команди Покровська з рахунком 3:2. Для того, щоб зберегти шанси на успіх, команді Покровська в заключному матчі необхідно було обігравати слов’янців. І вони були близькі до цього. Але, на жаль, занадто високою виявилася ціна помилок, які призвели до взяття воріт. Як і в попередньому матчі, його результат вирішив один точний удар - в результаті Слов'янська команда перемогла з рахунком 4:3 і показала стовідсотковий результат. Господарі виявилися на третьому місці, так і не скуштувавши радості перемоги.

Таким чином, на національному зональному відборі до фіналу Донецьку область будуть представляти футзалісти з загальноосвітньої школи № 5 Слов'янська.

Всі призери були нагороджені кубками та медалями. 

Джерело - Микола Гісь, спеціально для офіційного сайту Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.