Экстра-лигаРоман Ковальчик підписав новий контрактЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14: «ИнБев/НПУ» обыгрывает лидераЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14: два разных дебюта и сенсация в Житомире (обновляется)Николай Костенко: «Чемпионат Киева по уровню команд сильнее, чем Первая лига»Первая лига Перша ліга 2017/2018. Зона Захід. Нічийний синдромПервая лига. Группа «Восток». 5-й тур: «Днепр» преподносит сюрпризИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 17-го тураИталияДесять матчей без поражений: "Каос Реджо-Эмилия" остановил "Аква&Сапоне"Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. LIVE!ВолынскаяСергій Піддубний навчатиме тренерів ВолиніЕкстра-ліга (U-16). 7-й тур. LIVE!Испания"Барселона Ласса" в Пальме ушла от фиаско, но ничья на руку конкурентамОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 8 тура Премьер-лиги 2017-18Экстра-лигаМаксим Коптев. Интервью длиною в год. Часть 2. От «Марриона» до «Юни-Ламана»БеларусьКубок Беларуси. 1/8 финала. LIVE!ЛуцкСергій Голоскоков: «На Волині все більше команд, які хочуть грати у футзалУкраинаЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Дмитрий КамекоХарьковскаяЛучшие голы 15-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкаяХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги-2017-2018 (1/16 фіналу кубка)ХмельницкийОлександр Білик: «Наше завдання на сезон – потрапляння у трійку призерів»

«Skidka» не дала одеситам жодної знижки

Кияни менш ніж за добу до цього зіграли важкий матч у «вишці» чемпіонату Києва проти «RED» (перемогли 4:2) і всіх цікавило питання чи вистачить їм свіжості ще й на кубкову гру.
 

Перший тайм проходив у невисокому темпі і практично за рівної гри. Пожвавлення відбувалися скоріше епізодично, ніж за допомогою цілеспрямованої підготовки.

На 2-й хвилині Фадєєв несподівано п’ятою пробив у стійку. Кияни відповіли неточними ударами Галицького і Зборовського.

Одесити били здалеку, але Дєнюжкін настільки впевнено і без жодних емоцій їх зупиняв, що виглядав як Шварценегер у ролі Термінатора. Правда, на 9-й хвилині йому таки довелося похвилюватися: Калмацуй зліва з 6-ти метрів цілив у ближній кут, але Віталій перевів цей удар в стійку.

За хвилину все той же Калмацуй з 10-ти  метрів знову потурбував стійку. Під час цього удару навіть Дєєнюжкін не ворухнувся.

Загалом то гра була рівною, але ці стійки у виконанні одеситів натякали на те, що скоро буде забито гол.

На 15-й хвилині Пюро запалив пожежу в штрафному майданчику киян, але спочатку Дєнюжкін виручив, а потім Пунько у падінні  перервав простріл на порожні ворота. Згодом Калмацуй зі штрафного метрів з 8-ми розрядив справжню гармату. Дєнюжкін відбив цей удар на кутовий, але саме після його виконання Михальчук забив в дотик з меж штрафного – 1:0. В наступній атаці Збоовський міг зрівняти рахунок, але Зуєв зіграв надійно.

Після пропущеного м’яча кияни просто таки «провисіли» до кінця тайму на воротах Зуєва: Романовський, Зборовський, Цой, Галицький загрожували його воротам. Перед свистком на перерву уже захисник виніс з лінії удар Марьєвича.  

Після перерви темп значно зріс і ініціатором цього виступила якраз «Skidka». У швидкій контратаці Щериця виконав діагональ на Романовського, а той в дотик «вистрілив» під поперечину - 1:1.

Після цього команди обнялися небезпечними моментами, але знову відзначились кияни. Романовський зі штрафного покотив м’яч Цою, а той не підвів партнера – 2:1. Віктор не заспокоївся і потужно пробив в Пюро, від якого м’яч і влетів у ворота – 3:1.

В середині другого тайму хороший відрізок видали «будівельники»: Пюро «зарядив» з дальньої дистанції, але Дєнюжкін у стрибку відвів загрозу, Лоскутов зі штрафного з 7-ми метрів поцілив у Білика, який закривав дальній кут, згодом близьким до взяття воріт був Боркута. Саме в цей час команди і заробили по 5-ть порушень.

На 34-й хвилині каркас двічі рятував ворота «Епіцентра К Авангард»: спочатку Щериця влучив у штангу з гри, а потім з дабл-пенальті ледь не розламав іншу штангу. Після цього Зуєв не дав забити Цою.

За три хвилини до кінця Зборовський в штрафному підкидав собі м’яч для удару п’ятою з льоту, але не довів задумку до кінці, а потім порушив правила і це був 6-й фол. Локсутов з дабл-пенальті не залишив Дєнюжкіну шансів – 3:2. Невже все? А от і ні.

На останніх хвилинах, як одесити, так і кияни могли змінити рахунок на табло, але краще це вийшло у «інтернетників»: за 14 секунд до кінця матчу Цой з напівльоту замкнув передачу з кутового – 4:2.

Отже, підопічні Віктора Пантелейчука сьогодні здобули впевнену перемогу, але не так за рахунком, як за змістом гри. У Одесі на киян чекатиме складна гра, але будемо сподіватися, що вони подолають цей бар’єр.

Skidka (Київ) – Епіцентр К Таїрова (Одеса)  4:2 (0:1)
Голи:
Романовський, 22, Цой, 24, 40, Пюро, 27 (а/г) – Михальчук, 15, Лоскутов, 37 (дабл-пен.)
Skidka: Дєнюжкін – Марьєвич (к), Щериця, Білик, Пунько – Цой, Романовський, Галицький, Зборовський – Шундрик.
Запас: Дядюнець.
Епіцентр К Таїрова: Зуєв – Михальчук, Пюро, Фадєєв, Калмацуй – Лоскутов, Глубокий, Свіріпа, Подлазнік - Боркута.
Запас: Іщук (к), Нєдєлєв.
Попередження: Щериця, 2 – Пюро, 21
Порушення: 8 (2) – 7 (1)
На 34-й хвилині Юрій Щериця (Skidka) не реалізував дабл-пенальті (стійка)


Віталій Пантелейчук, граючий тренер «Skidka»
- Від початку ми грали у захисний футзал і приглядалися до суперника, бо очікували. Що вони підуть нас пресингувати, але вони цього не зробили. Тож ми вирішили витискати суперника і активніше грати на їхній половині майданчика. Думаю, що після поїздки вони ще не розбігались і тому ми вирішили грати в пресинг, хоча спочатку ми планували грати від захисту.

- Ви будете допомагати на майданчику чи вже більше сконцентруєтесь на керуванні з лави запасних?
- Більше буду керувати з тренерського місця, бо дуже важко грати і бути тренером. Треба робити одну справу, бо робити дві одночасно не встигаєш.

- Менше доби пройшло з того часу, як команда відіграла важкий матч у чемпіонаті Києва, але це не завадило у другому таймі підтримувати високий темп. Розкрийте таємницю швидкого відновлення.
- Ми проводили загальнофізичну підготовку, де менше часу приділялося тактичним схемам і «стандартам». У нас було два тижні роботи в залі і ми їх більшою мірою присвятили фізичній готовності гравців. Орієнтувалися на те, щоб гравці могли витримувати 40 хвилин «чистого» часу, а також враховували те, що окрім Кубка України будуть ігри чемпіонату міста і Бізнес-ліги. Тобто розрахунок був такий, що впродовж сезону нам доведеться грати на вихідних по 2-3 гри і саме тому треба було готувати фізичну готовність. Наступний етап наших тренувань буде спрямований на тактичну підготовку, «стандарти» і вихід з-під пресингу. 

Віталій Сурич, головний тренер «Епіцентру К Таїрова»
- Грали, звісно, з хорошою добротною командою. Ми тільки починаємо виступати у таких турнірах і ось вирішили спробувати свої сили. Нас ще трохи не вистачає на так ігри. Щодо гри, то ми боролися до кінця, але допустили 5-хвилинний провал і пропустили голи на своїх помилках. Повторюся, що ми тільки пробуємо свої сили на такому рівні і в Одесі дамо бій. 

- В першому таймі була практично рівна гра. Ваша команда грамотно захищалася і гостро контратакувала, але після перерви все кардинально змінилося. В чому причина такого перепаду?
- Нас фізично не вистачило, бо ми граємо у першості міста не «чистий» час, тому менше навантаження на майданчику. Все-таки тут грали значно більше по часу і втома далася взнаки. Тим більше, що у нас зараз з’явилися молоді гравці, яких ми пробуємо і вони каші начебто не зіпсували.

- Чому не грав Нєдєлєв?
- Йому ще треба додати трохи фізичних кондицій.

- Чи задоволені таким рахунком з огляду на домашній матч-відповідь?  
- Якби ми в кінці не пропустили цей четвертий гол… 2:3 було б дуже добре, але й так непогано.

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.