БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 8. LIVE!КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 1. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 5. LIVE!РоссияРоссия-2020/21 (жен). Тур 3. Обзоры (обновляется)Бразилия«Пато» подписывает ТьягуКазахстанТрансферы Казахстана: те, о ком еще не рассказывалиИталияИталия-2020/21. Тур 3. LIVE!РоссияАльберт Цайдер: «В футзале мелочей не бывает»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 10 тур. LIVE!Экстра-лига«ДЕ Трейдинг»: мінус Чуднов і Грицовець, плюс ВоронцовЭкстра-лигаДмитро Шеховцов завершив кар'єруЛига чемпионов УЕФАОпределена дата жеребьевки предварительного раунда Лиги чемпионовЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Анонс 10 туруПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 9. LIVE!Беларусь«УВД-Динамо» уходит на карантинРоссияДенис Абышев: «Болинью и Вилиана отпустили в Бразилию»Перша ліга 2020/21: старт перенесено на наступний рік, формат буде зміненоВенгрияНаціональна збірна України проведе два товариські матчі проти УгорщиниПольшаМарвін Перкович приєднався до «Ред Девілс»РоссияРоман Адамов: «В «Спартак» сорвался бы из любого клуба»

Суддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 3

Комітет арбітражу Асоціації футзалу України пропонує вашій увазі огляд окремих ігрових епізодів матчів 5-го туру Favbet Екстра-ліги сезону 2020/2021 рр.


Шановні колеги!

Нагадуємо, що нова редакція Правил гри 2020/21 р.р. надає значні зміни в трактуванні та оцінці важливих ігрових епізодів, зокрема Зрив очевидної гольової можливості (ЗОГМ). Однак, під час оцінки порушення на кшталт наведеного нижче епізоду, арбітрам слід звертати увагу не тільки на те, чи є порушення ЗПА чи ЗОГМ, а також на характер/манеру скоєного порушення під час винесення дисциплінарної санкції та відображенні її рапорті арбітра.

Кліп № 1:

«ДЕ Трейдінг» (Миколаївка) – «ІнБев» (Житомир)
5-й тур Favbet Екстра-ліги, 38 хв.:

 

Гравець № 5 «білих» здійснює фол проти гравця № 13 «синіх» у безпосередній близькості від власних «незахищених» воріт, що зриває очевидну гольову можливість (ЗОГМ) команди «синіх». Однак, арбітри повинні брати до уваги та керуватися критеріями оцінки єдиноборств під порушеннях/діях, що не являли собою боротьбу за м’яч у чесний спосіб, в якому порушник застосував надмірну силу щодо суперника та не мають наміру та можливості зіграти у м’яч. Такі дії гравця №5 «білих», повинні вважатися «агресивною поведінкою» як більш серйозні дії/порушення, що заслуговують застосування червоної картки згідно вимог чинних Правил гри. Рішення арбітра щодо винесення червоної картки за ЗОГМ у цьому конкретному випадку не може вважатися правильним та таким, що відповідає вимогам Правила 12 (покарання більш серйозного порушення, коли вони скоєні одночасно, є важливим фактором).

Рішення КА АФУ: Штрафний удар на користь атакуючої команди + ЧК гравцю №5 білих (за агресивну поведінку).


Джерело - АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.