ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 13-го тураКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021. Другий попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоКазахстанВиктор Тарчило: «Во время второго круга уже даже искал церковь, чтобы пойти и помолиться»БеларусьСергей Чечиков: «Один из болельщиков подшофе очень настойчиво просил дать поснимать камеру»Лига чемпионов УЕФАПять клубов отказались от домашних матчей в 1/16 финала Лиги чемпионовЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Максим Павленко зробив одну помилку, що стала вирішальною в наших стосунках»ИспанияИспания-2020/21. Тур 13. Джиустоцци рискует и выигрываетЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9, 10, 13 тур. LIVE!ЭстонияАлексей Фетько покинул эстонскую «СМСРаху»Лига чемпионов УЕФАВизначилися потенційні суперники «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Суми» – «ХІТ». АнонсБразилияНето: «Мы могли бы сделать больше для выхода в полуфинал»КазахстанСборная Казахстана начала подготовку к матчам Евро-2022Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Павленко вміє грати ключові матчі, а Легчанов поки що ні»ЛитваЄвген Ривкін: «Українські тренери якось більш вороже налаштовані на очні протистояння»Сборная УкраиныГравці національної збірної України серед спортсменів з вадами зору: Вадим Швець, Олексій Заволовий і Роман Васильєв РоссияРашид Камалетдинов: «Нас посещают мысли о финале»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 3 тур. «КІВС Енергія-2» – «Бастіон». АнонсЖенский футзалВідбулося жеребкування фінальних матчів Кубка України серед жінок 2019/20ИталияЖонас возвращается в Италию

Марвін Перкович приєднався до «Ред Девілс»

Ряди «Ред Девілс» зміцнив Марвін Перкович.


Новому гравцеві 23 роки, але він має великий досвід  Марвін вже грав у футзал у кількох країнах. Він чудово захищається, але також може забивати красиві голи.

Перкович народився в Німеччині, але має хорватське громадянство. З дитинства він грає у футбол 5х5 і завжди мріяв грати у футзал. Він вже грав у Німеччині, Італії та Португалії. Перкович  універсальний гравець, він чудовий в обороні, але може і забивати голи.

«Ми дуже раді, що Марвін приєднався до нас. Він перспективний гравець, і дуже приємний. Ми сподіваємось, що він знайде себе в наших рядах і стане черговим підсиленням. Ласкаво просимо на борт, Марвіне»,  говорить президентка «Ред Девілс» (Хойніце) Наталія Далецька.
 

Марвін вже розпочав тренування з «Ред Девілс» на цьому тижні.

Джерело  www.rdfc.pl

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.