Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9, 10, 13 тур. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 13. LIVE!ЭстонияАлексей Фетько покинул эстонскую «СМСРаху»Лига чемпионов УЕФАВизначилися потенційні суперники «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Суми» – «ХІТ». АнонсБразилияНето: «Мы могли бы сделать больше для выхода в полуфинал»КазахстанСборная Казахстана начала подготовку к матчам Евро-2022ЛитваЄвген Ривкін: «Українські тренери якось більш вороже налаштовані на очні протистояння»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Павленко вміє грати ключові матчі, а Легчанов поки що ні»Сборная УкраиныГравці національної збірної України серед спортсменів з вадами зору: Вадим Швець, Олексій Заволовий і Роман Васильєв РоссияРашид Камалетдинов: «Нас посещают мысли о финале»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 3 тур. «КІВС Енергія-2» – «Бастіон». АнонсЖенский футзалВідбулося жеребкування фінальних матчів Кубка України серед жінок 2019/20ИталияЖонас возвращается в ИталиюДетский футзалОлександр Вонс: «Зараз у нас одне завдання – навчити футзалістів, а наступного року можна буде поборотись за чемпіонство»Экстра-лига«Суми» у контрольному матчі переграли «Сумихімпром-СДПУ» ХорватияХорватия-2020/21. Тур 7. Динамо (Загреб) – Олмиссум. LIVE!Экстра-лигаОлександр Бондар – найкращий гравець листопада у Favbet Екстра-лізі 2020/2021Экстра-лигаДмитро Шувалов: «У другому сезоні на чолі ХІТа все відразу пішло не так, як хотілося б»КазахстанКазахстан-2020/21. 14-18 тур. «Кайрат» уходит в отрыв

Favbet Екстра-ліга 2020/21. Анонс 10 туру

Через пандемію коронавірусу матчів у турах Favbet Екстра-ліги проводиться все менше


Усі матчі пройдуть без глядачів.

24 жовтня

«ІнБев» (Житомир) – «ХІТ» (Київ)
12:00. м. Житомир, ФОК
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Д. Божко (Хмельницький), Ю. Кондратьєв (Київ) 
Хронометрист: М. Подраний (Житомир)  
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне) 
Делегат: В. Карабанов (Чернігів) 

В пятницу 23 октября наша команда «ХИТ» отправилась в Житомир на матч 10 тура регулярного чемпионата Экстра-лиги 2020/2021 против «ИнБев».

Как мы уже сообщали, в начале октября у нескольких игроков «ХИТа» тесты показали позитивные результаты на Covid-19, и вся команда ушла на самоизоляцию. В связи с этим были перенесены на более поздний срок матч 8 тура «ХИТ» — «Ураган» и встреча 9 тура АФФК «Сумы» — «ХИТ». Теперь же столичные продолжат выступления в Чемпионате Украины по футзалу.

Однако, если «ХИТ» завершил самоизоляцию, то другие команды перед этим ушли на карантин, а именно АФФК «Сумы» и «Сокол». Поэтому в 10 туре Экстра-лиги в субботу 24 октября будут сыграны только три матча.

Источник - fchit.kiev.ua

«Продексім» (Херсон) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
14:00. м. Херсон, ХВУФК
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), М. Нечипуренко (Кривий Ріг), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)​
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми) 
Делегат: О. Левченко (Херсон) 

По итогам первого круга херсонцы, как и прежде, сохраняют абсолютное лидерство в турнирной таблице. Сейчас у «мельников» 24 очка. Гости же занимают пятую позицию в чемпионате с 10 очками в своём резерве.

Вспомним, что в первом круге соревнования подопечные Андре Броканело обыграли на выезде «Кардинал-Ровно» со счетом 4:3. Голы за «бело-синих» забили Даниэль Роза, Зварыч, Сорокин и Шотурма.

Матч в Херсоне пройдёт при закрытых трибунах, в связи с пандемией COVID-19!

Источник - mfc-prodexim.com.ua

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)
15:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри: Олег Дуцяк (Дрогобич), Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва – Львів)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів) 
Делегат: Б. Мельник (Львів) 

У суботу, 24-го жовтня, "Ураган" в Івано-Франківську зіграє поєдинок 10-го туру Favbet Екстра-ліги проти "ДЕ Трейдинга" з Миколаївки. Матч відбудеться без глядачів у Манежі КФВ і розпочнеться о 15:00. 

Суботніми поєдинками команди Favbet Екстра-ліги розпочнуть друге коло чемпіонату. На жаль, через спалах коронавірусної інфекції звітний тур видасться неповним - на пізніший термін відкладені поєдинки за участю "Сокола" та АФФК "Суми". Натомість після двотижневої самоізоляцї до гри повертається столичний "ХІТ", який поборов COVID-19 і зіграє у Житомирі проти місцевого ФК "ІнБев". Ще один матч суботи запланований в Херсоні, де "Продексім" прийматиме "Кардинал-Рівне".

"Ураган" та "ДЕ Трейдинг" цьогоріч зіграють втретє. Спочатку команди зустрічались на паркеті Палацу Спорту "Юність" у Запоріжжі, де у рамках півфіналу Кубка України сильнішими були "дракони" - 3:0. А от у матчі-відкритті нового змагального сезону підопічні Максима Павленка обіграли своїх візаві вже у Льодовому Палаці міста Сєвєродонецька - 5:2. 

Команда з Донбасу є однією з найбільш "миролюбних" у поточному сезоні Favbet Екстра-ліги - всього в активі "трейдерів" три нічиї у дев'яти зіграних матчах, а єдина перемога датована ще 30 серпня, коли команда зуміла обіграти АФФК "Суми" (4:1). Щодо гравецького складу, то наші майбутні суперники представляють собою добротну команду молодості і досвіду, адже честь "ДЕ Трейдинга" в поточному сезоні захищають гравці, за плечима яких не один сезон в еліті українського футзалу - Євген Юнаков, Валерій Грицовець, Андрій Чуднов та Дмитро Калуков. 

Шанувальники футзалу зможуть переглянути поєдинок у прямому ефірі на офіційному YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок о 15:00.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.