Первая лига Первая лига-2017/18. Тур 3: добыть победу за 120 секундКазахстанКайрат Оразбеков: "Своей некомпетентностью судьи сыграли на руку «Интеру»"Экстра-лигаНомер 6 навечно закреплен в ФК «ХИТ» за Дмитрием Шуваловым!РоссияГлеб Разоренов: «Называть фаворита Финала четырех пока рано»Сборная УкраиныЗбірна Італії прибула до ХарковаКиевПрощальный матч Дмитрия Шувалова. ХИТ 2017 - Звезды ХИТ 2006-2017ХарьковскаяЛучшие голы 12-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ИспанияДрама в Хаэне: дубль Гадейи позволил "Мовистар Интеру" увезти три очкаИталияВосемь сборников Италии по разные стороны: "Аква&Сапоне" разбил "Пескару"Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 4 тур. LIVE!Первая лига 17.00. Первая лига-2017/18. Тур 3. LIVE! (+ обзоры матчей от 2.12.2017)ЛьвовАндрій Задорожний: "Гранд-ліга в цьому сезоні обіцяє бути дуже цікавою"Сборная УкраиныУкраина vs Италия: у каждого есть матчи, ставшие достоянием историиВолынскаяСтартував Чемпіонат Волині серед ветеранівВторая лигаСьогодні стартують змагання у Другій лізіХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги-2017/18. (4, 5 тур)Экстра-лигаСтепан Струк: Завжди мріяв грати за «Енергію»ОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 5 тура Премьер-лиги 2017-18ХмельницкийВіктор Вербовий: «Наше завдання на сезон – вихід у фінал плей-офф»ВинницкаяФутбольний Тиждень 272 від 29.11.2017

Тернопіль: Нива завершила перший етап футзальної ліги перемогою над Поділлям

4 лютого у СК "Політехнік" футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 9-му турі Першої футзальної ліги (група А) переміг з рахунком 4:1 "Поділля".

"Нива" повела у рахунку вже на другій хвилині зустрічі. Індивідуальну майстерність продемонстрував Ігор Гатала, обігравши двох суперників та воротаря. У середині першого тайму подвоїв перевагу "жовто-зелених" Назар Ільчишин, який забивав уже у пусті ворота "Поділля". А за хвилину до свистка на перерву красивим ударом забив Віктор Шевченко.

Четвертий м'яч уже після перерви знову провів Ігор Гатала. Ніхто з суперників не зустрічав футболіста "Ниви" поблизу своїх воріт, тож Ігор без роздумів пробив та вразив нижній кут. Зберегти свої ворота у недоторканості нашій команді все ж не вдалося. Гравець "Поділля" Віктор Сайчук забив гол престижу. До речі, Віктор у чемпіонаті Тернопільської області з футболу минулого року захищав кольори "Ниви".

До фінального свистка сталася ще одна помітна подія. Вилучення після невеликої сутички отримали Олександр Кіцак та Ігор Думський.

Ця перемога дозволила "Ниві" фінішувати на першому рядку у турнірній таблиці футзальної ліги. Підопічні Петра Бадла у восьми матчах здобули сім перемог та нічию. Це дає право нашій команді взяти участь у фінальному етапі Першої ліги та боротися за 1-6 місця з трійкою кращих команд групи Б.

Тернопільська Перша футзальна ліга, група А (тур 9)

4 лютого 2017, СК "Політехнік"

"Нива" – "Поділля" 4:1

Голи: Гатала (2, 22), Ільчишин (13), Шевченко (19) — Сайчук (32)

"Нива": Механів, Бадло А., Бадло Вал., Кривобедрий, Гатала, Кіцак, Пікуль, Ільчишин, Шевченко

"Поділля": Корнафель, Сметанюк, Мних, Дохват, Чорномиз, Думський, Авраменко, Голинський, Дерлиця, Кузяк, Жук, Сайчук

Вилучення: Кіцак, Думський
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.