Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінали. LIVE!Первая лига Об'єднана команда «Кардинал Рівнестандарт» зіграє у чемпіонаті Першої лігиБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Первая лига «Ураган-2-КФВ» зіграє два товариські матчі з учасником першої лігиПервая лига Перша ліга 2020/21. Календар групи СПервая лига Євген Заїченко: «Я підійшов до Фіналу восьми другої ліги в не найкращій формі, але Андрій Чуднов ментально мене налаштував»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «Енергія» – «ХІТ». АнонсИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураЧемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022

Віктор Вербовий: «Наше завдання на сезон – вихід у фінал плей-офф»

Головний тренер «Хмельницьких делікатесів» у спілкуванні із прес-службою Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області прокоментував результат останнього матчу його підопічних, розповів про завдання, які поставлені перед командою на сезон, а також висловив свою думку з приводу загального рівня змагань у дивізіоні 1

– Які ваші враження від матчу із «Соколом-3»?    
– Зіграли із дуже серйозним суперником, в складі якого є чимало перспективних та здібних виконавців, плюс у цьому колективі істотно відчувається тренерська рука. Нам було дуже нелегко, але, на мою думку, підсумковий результат поєдинку закономірний.
 
– Чи вірили за рахунку 1:3 у те, що ваші підопічні зможуть врятуватися від поразки в цій грі?
– Якщо за хвилин 17-18 до фінальної сирени у цьому не сумнівався, то з кожною наступною секундою шанси на порятунок ставали все меншими. «Сокіл-3» грав дуже добре, але і мої хлопці билися до кінця, зуміли продемонструвати характер та на останніх хвилинах врятуватися від поразки. Саме за це їм і дякую.
 
– Вирішальний гол за п'ять секунд до сирени «Хмельницькі делікатеси» забили після розіграшу ауту. Це стало результатом награної комбінації чи наслідком імпровізації на паркеті?
–  На тренуваннях ми награємо «стандарти», але ось в офіційних іграх вони рідко у нас проходять. Акбар пробив з досить дальньої дистанції, і вийшло це у нього як не можна краще – м’яч залетів у ворота, а ми в підсумку здобули один важливий заліковий бал. Скоріше це стало результатом імпровізації, аніж награної комбінації (посміхається).
 
– Якщо не секрет, які завдання поставлені перед командою на сезон?
– Наше завдання-мінімум – вихід у фінал плей-офф. Для цього ми маємо усе необхідні ресурси, і аби реалізувати цю ціль потрібно лише грамотно їх використати.
 
– Яке ваше загальне враження про рівень дивізіону 1 у цьому сезоні? 
–  Рівень команд став ще вищим, і це радує, оскільки чим більше граєш з сильними суперниками, тим більше сам прогресуєш. Декілька команд поки що дещо випадають із загальної маси, але майже вся дистанція ще попереду, і очікую, що інтрига в боротьбі за вихід у плей-офф та й у боротьбі за нагороди буде неймовірною. Щодо конкретики, то поки що трішки переконливіше за всіх виглядає «Феміда-Старлайф», приємно дивують «АВІСТ-Helpix» та «Епіцентр К-Forex Club», але це не означає, що когось треба списувати з рахунків, оскільки як показують події, «вистрелити» може будь-хто.
 
– Проміжним результатом наразі задоволені?
– Звичайно, оскільки наразі ми заслужено займаємо місце у групі лідерів. Наш колектив є гармонійним сплавом молодості та досвіду, а наші старожили, такі як Назар Самчук, Сергій Сиворог, Сергій Кащук та Олександр Кащук, які у команді ще з самого початку її виступів у Преміум-лізі своїми діями вселяють впевненість та поступово «підтягують» молодь. Сподіваюсь, що наш прогрес надалі тільки продовжуватиметься.
 
Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.