КазахстанКайрат Оразбеков: "Своей некомпетентностью судьи сыграли на руку «Интеру»"Экстра-лигаНомер 6 навечно закреплен в ФК «ХИТ» за Дмитрием Шуваловым!РоссияГлеб Разоренов: «Называть фаворита Финала четырех пока рано»Сборная УкраиныЗбірна Італії прибула до ХарковаКиевПрощальный матч Дмитрия Шувалова. ХИТ 2017 - Звезды ХИТ 2006-2017ХарьковскаяЛучшие голы 12-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Первая лига 17.00. Первая лига-2017/18. Тур 3. LIVE! (+ обзоры матчей от 2.12.2017)ИспанияДрама в Хаэне: дубль Гадейи позволил "Мовистар Интеру" увезти три очкаИталияВосемь сборников Италии по разные стороны: "Аква&Сапоне" разбил "Пескару"Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 4 тур. LIVE!ЛьвовАндрій Задорожний: "Гранд-ліга в цьому сезоні обіцяє бути дуже цікавою"Сборная УкраиныУкраина vs Италия: у каждого есть матчи, ставшие достоянием историиВолынскаяСтартував Чемпіонат Волині серед ветеранівВторая лигаСьогодні стартують змагання у Другій лізіХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги-2017/18. (4, 5 тур)Экстра-лигаСтепан Струк: Завжди мріяв грати за «Енергію»ОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 5 тура Премьер-лиги 2017-18ХмельницкийВіктор Вербовий: «Наше завдання на сезон – вихід у фінал плей-офф»ВинницкаяФутбольний Тиждень 272 від 29.11.2017Сборная УкраиныУ Броварах стартував НТЗ Національної збірної України з футзалу

Тернопільська перша футзальна ліга. "Нива" - "Укроп" 2:0 (огляд)

"Нива" на останніх хвилинах здобула перемогу над "Укропом"

Сьогодні, 3 грудня, у СК "Політехнік" футбольний клуб "Нива" у 3-му турі Першої футзальної ліги (група А) з рахунком 2:0 переміг команду "Укроп".

Навідміну від попередньої гри з "Івачевом", поєдинок проти "укропівців" не був таким простим для нашої команди. А доля трьох очок вирішилася лише під завісу зустрічі.

Перший тайм матчу вийшов не надто багатим на гольові нагоди. Більше моментів створили гравці "Укропу", але серйозно потурбувати кіпера "Ниви" Механіва їм не вдавалося. Зате після перерви "Укроп" першим міг відкривати рахунок. Суперник пробивав по пустих воротах "Ниви", але в останній момент Максим Механів встиг у стрибку перевести м'яч на кутовий.

 

Відповідь нашої команди була ще гострішою. Гатала накрутив кількох опонентів та завдав удару — м'яч влучив у стійку. Згодом кілька моментів не вдалося реалізувати Ільчишину та Понєдєльніку. Розв'язка наступила на передостанній хвилині гри. Після розіграшу штрафного удару, Пікуль потужним ударом відкрив рахунок у грі. А за 5 секунд до фінального свистка Понєдєльнік ударом головою у падінні та ціною травми встановив остаточний рахунок гри — 2:0. Відзначимо, що двічі партнерам асистував Назар Ільчишин.

"Суха" перемога "Ниви" дозволила нашій команді піднятися на третю позицію у турнірній таблиці Першої ліги.

Тернопільська Перша футзальна ліга, група А

3 грудня, СК "Політехнік"

"Нива" – "Укроп" 2:0

Голи: Пікуль (39), Понєдєльнік (40)

"Нива": Механів, Бадло А., Бадло Вал., Кривобедрий, Гатала, Пікуль, Понєдєльнік, Ільчишин, Сухецький

"Укроп": Палагній, Познанський, Собчук, Заверуха, Коваль, Шельвіка, Перейма, Хоптовий

Попередження: Коваль

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

#НиваТернопіль #Тернопіль #Nyva #Ternopil #тількиНива #futsal #Укроп

Вконтакті — http://vk.com/fcnyva1978
Facebook — http://facebook.com/fcnyva1978
Instagram — http://instagram.com/nyvaternopil
Youtube — http://youtube.com/c/НиваТернопіль

Вражає підтримка уболівальників

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.