РоссияКайо: «Постараюсь стать любимцем местных болельщиков»РоссияКубок Еременко - 2018. 2 тур. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-18) вдруге поступилася суперникам з ІрануВинницкаяФутбольний Тиждень 285 від 28.02.2018ВетераныВетераны "40 плюс". Цифры Второго этапаОдессаОдесса. Премьер-лига. «Эпицентр К Таирова» - «МКВ» 4:0. Победа по всем статьямЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 12-й тур. ВідеооглядиРоссияКубок Еременко. День 1. КПРФ разгромил "Никарс", а "Норникель" сломил "Кайрат"Чемпионат ЕвропыДушан Матич: «Игру с пятым полевым нужно ограничивать во времени»ХерсонГригорій Ніченко: «У Херсоні є «Продексім», тож нам є з кого брати приклад»Житомирская“Граніт” і “Коростень” захопили лідерство у Чемпіонаті Житомирської області серед ветеранів 40+ПольшаВіталій Ханюков: «У «Гатті Актив» є, в кого повчитися»РоссияКубок Еременко - 2018. 1 тур. LIVE!Юношеский футзалЮнацька збірна України (U-18) поступилася одноліткам з ІрануЛьвовГранд ліга Львова: лідери беруть запланованеОдессаОдесса. Пока «союзники» спасаются, «ветераны» уходят в отрывПортугалияПортугалия. Лучшие голы 15-18 туровВетераныВетераны "40 плюс". Этап 2. День 1. ВидеообзорыИталия"Каме Доссон" обыграл "Аква&Сапоне" и вышел в лидеры Серии АЧехияДмитрий Литвиненко: «Что я тут делаю, думал только в первые выходные»

Віталій Одєгов: «Будемо відпрацьовувати ігрові зв'язки»

 

Сьогодні ввечері Юнацька збірна України (U-18) вирушить до Ірану, де проведе два міжнародних поєдинки зі своїми однолітками

Більше про підготовчий цикл нашої команди в інтерв`ю прес-службі Асоціації футзалу України розповів головний тренер Віталій Одєгов.

 Підсумуйте навчально-тренувальний збір команди у Броварах, який проходила команда перед вильоту до Ірану.

– Ми мали не так багато часу на збір. Протягом трьох днів ми працювали над швидкісними компонентами гри, відпрацьовували взаємодію у четвірках, а також награвали комбінації під час розіграшу стандартних положень.

– Розкажіть більше про майбутнього суперника. Як готуєтеся до матчів з Юнацькою збірною Ірану?

– Ми не маємо інформації про суперника. Однак, знаємо манеру гри основної та молодіжних команд цієї країни. На мою думку, головною метою є міжнародний досвід, який отримають новачки Юнацької збірної України. Також, товариські матчі з Іраном сприятимуть відпрацювання взаємозв`язку на полі між гравцями нашої команди. Це не офіційна зустріч. Тому, орієнтуємося не на суперника, а на покращення власної гри.

– Яка головна мета двох міжнародних товариських матчів з Юнацькою збірною Ірану?

– Матчі відбуватимуться у рамках підготовки до відбірковго етапу на Чемпіонат Європи, який стартуватиме за рік. Нині ми формуємо склад, додаємо до нього нових гравців і награємо взаємозв’язки.

– Наскільки змінився склад збірної у порівнянні з матчами відбору на Юнацькі Олімпійські ігри?

– Склад змінився приблизно на 30%. Серед новачків відзначив би двох гравців з молодіжної команди ФК «ХІТ»: Єгора Сиплівця та Владислава Музиченка. Також дебютантом Юнацької збірної України є представник друголігової Академії футболу ФК «Кобра» (м. Харків) Федір Овакимян. Цей колектив сформувалася цьогоріч, вперше заявився на змагання серед команд Другої ліги. Загалом, команда складається з хлопців 2000-2001 років. Тож, маємо змогу переглядати потенційних кандидатів до збірної і у цьому колективі.  

– На збір до Броварів прибули 14 гравців. Натомість, до Ірану полетять 12. Чи є розуміння, хто з футзалістів залишиться в Україні?

– Так, це питання було вирішено ще до початку навчально-тренувального збору. На жаль, Єгор Сиплівець та Владислав Музиченко не мають належних документів. Саме через це вони залишаться в Україні.

– Більшість гравців, які викликані до збірної є представниками команди «Ураган-2-КФВ» та виступають у Першій лізі. Як вважаєте, наскільки сприяє становленню молодих футзалістів практика гри на професійному рівні?

– Безумовно, досвід виступів у Першій лізі, тим більше взаємодія з гравцями, які виступають в Екстра-лізі і також мають практику в «Ураган-2-КФВ», сприяє їхньому значно швидшому зростанню. Це дуже цінний досвід. У порівнянні з хлопцями, які є представниками команд Другої ліги або ж чемпіонату міста вони мають значну перевагу. Якби ми мали більше гравців, які виступають у Першій лізі – було б трохи легше формувати склад збірної та досягати результату.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.