Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Визначилися переможці нагороди FutsalFeed Best Team of 2020 Awards

Проведення першої нагороди FutsalFeed's Best Futsal Team 2020 від компанії Senda Athletics закінчено


За останні 14 днів читачі сайту FutsalFeed мали можливість проголосувати за найкращих гравців (і найкращого тренера) серед шести обраних кандидатів на кожній з позицій футзалу: воротарі, захисники, праві вінгери, ліві вінгери, нападники і тренери.

Отже, після більш ніж 5700 голосів, найкращою командою 2020 року є:

Бразильський воротар Тьягу Мендес Роша «Гітта», який виступає за «Спортинг» з Лісабона, переконливо виграв титул найкращого воротаря 2020 року, набравши на 21% більше голосів, ніж його натуралізований співвітчизник Леонардо де Мело Вієйра Лейте «Ігіта» з Казахстану. За результатами всенародного голосування третім воротарем у світі є Ондржей Вахала («Спарта» (Прага) / Чехія), який отримав 10 відсотків ваших голосів.
 

Найбільш захоплюючий поєдинок відбувся за позицію захисника. Незважаючи на те, що представник Іспанії Карлос Ортіс Хіменес («ACCS») лідирував впродовж більшої частини часу, чемпіон Бразилії у складі «Магнус Футзал» і гравець національної збірної Родріго Харді одержав перемогу у «фотофініші», набравши лише на 5 голосів більше, ніж Ортіс!
 

Перша позиція вінгера зарезервована для, мабуть, найкращого гравця світу, Рікардо Філіпе да Сілва Брага «Рікардінью». Він набрав 36% голосів, залишивши своїх конкурентів на безпечній відстані. Марко Пршич із Сербії, який посів друге місце, набрав 23% голосів, а бразилець Леонардо Каетано Сілва «Леозіньо» 19%.
 

Переможець голосування Серхіо Лозано був обраний на другу позицію вінгера з 34% голосів, що на 11 відсотків більше, ніж у двох бразильських збірників - його партнера по команді з «Барселони» Дієго Дзуффо та Фабрісіо Бастезіні «Гадейї», ексгравеця «Мовістар Інтера» і нинішнього вінгера «Кайрата».
 

Найкращим нападником року є Карлос Вагнер Гуларте Фільо «Феррао» з «Барселони», який виграв нагороду найкращого гравця серед чоловіків 2019 року від FutsalPlanet. Феррао набрав 42% голосів, залишивши своїх співвітчизників Дейвес Мораес на другому місці (23%) і Жана П'єра Жізела Косту «Піто» на третьому місці (13%).
 

Найкращим тренером року став наставник «Магнуса» Рікардо Ді Ізеппе «Рікардінью», який виграв чемпіонат Бразилії (і чемпіонат штату!) - без поразок! Він набрав 34% голосів, на 11% більше, ніж Горан Іванчич із Сербії, який посів друге місце, і на 12% більше, ніж Андреу Плаза (чемпіон Європи з «Барселоною»), який посів третє місце.
 

Кожен виборець міг проголосувати лише один раз за своїх кандидатів, а переможці будуть нагороджені новими першокласними футзалками Ushuaia Pro від спонсора нагороди Senda Athletics.

ВОРОТАР

1. Тьягу Мендес Роша «Гітта» («Спортинг» (Лісабон) / Бразилія) – 44%
2. Леонардо де Мело Вієйра Лейте «Ігіта» («Кайрат» (Алмати) / Казахстан) – 23%
3. Ондржей Вахала («Спарта» (Прага) / Чехія) – 12%
4. Ніколас Сармієнто («Пальма Футзал» / «Реал Бетіс» / Аргентина) – 8%
5. «Вілліан» Феліпе Дорн («Жоінвіль» / Бразилія) – 5%
6. Стефано Маммарелла («Аква е Сапоне» / Італія) – 3%

ЗАХИСНИК

1. Родріго Харді Араужо («Магнус Футзал» / Бразилія) – 27%
2. Карлос Ортіс Хіменес («Мовістар Інтер» / «ACCS» / Іспанія) – 27%
3. Дуглас Жуніор да Сілва Негрейрос («Кайрат» (Алмати) / Казахстан) – 23%
4. Ромуло Алвес Нобре («КПРФ» / Росія) – 11%
5. Максиміліано Даніель Реш’я («Леванте» / Аргентина) – 8%
6. Білал Баккалі («ACCS» / Марокко) – 4%

ЛІВИЙ ВІНГЕР

1. Рікардо Філіпе да Сілва Брага «Рікардінью» («Мовістар Інтер» / «ACCS» / Португалія) – 36%
2. Марко Пршич («FON» / Сербія) – 23%
3. Леонардо Каетано Сілва «Леозіньо» («Магнус Футзал» / Бразилія) – 19%
4. Хоссейн Тайєбі («Бенфіка» / Іран) – 8%
5. Рафа Сантос («Нагоя» / «Ель-Посо» / Бразилія) – 8%
6. Леандро Куццоліно («Леванте» / «Пезаро Італсервіс Кальчо А5» / Аргентина) – 6%

ПРАВИЙ ВІНГЕР

1. Серхіо Лозано («Барселона» / Іспанія) – 34%
2. Дієго Дзуффо («Барселона» / Бразилія) – 23%
3. Фабрісіо Бастезіні «Гадейя» («Мовістар Інтер» / «Кайрат» / Бразилія) – 23%
4. Константіно Гільєрмо «Вапоракі» Тельо («Бока Хуніорс» / Аргентина) – 8%
5. Янар Асадов («КПРФ» / Росія) – 7%
6. Хуан Гомес Салас «Чоло» («Ель-Посо» / Парагвай) – 5%

НАПАДНИК

1. Карлос Вагнер Гуларте Фільо «Феррао» («Барселона» / Бразилія) – 42%
2. Дейвес Мораес («Корінтіанс» / Бразилія) – 23%
3. Жан П'єр Жізел Коста «Піто» («Мовістар Інтер» / Бразилія) – 13%
4. Рауль Гомес («КПРФ» / Іспанія) – 8%
5. Крістіан Борруто («Пезаро Італсервіс Кальчо а5» / Аргентина) – 7%
6. Хав'єр Гарсія Морено «Чіно» («Вальдепеньяс» / Іспанія) – 7%

ТРЕНЕР

1. Рікардо Ді Ізеппе «Рікардінью» («Магнус» / Бразилія) – 34%
2. Горан Іванчич (Збірна Сербії / Сербія) – 25%
3. Андреу Плаза («Барселона» / Іспанія) – 24%
4. Томаш Нойманн (Збірна Чехії / Чехія) – 10%
5. Хішам Дгіг (Збірна Марокко / Марокко) – 4%
6. Фредді Гонсалес (Збірна Венесуели / Венесуела) – 3%

За матеріалами futsalfeed.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.