Чемпионат ЕвропыЕВРО-19 (U-19). Квалификация. Группа 6. LIVE!Экстра-лигаХави Родригес: «Достижение успеха зависит от работы, и больше ни от чего другого»КиевВіталій Мамчур: «Якби не було прогулянок з французькою бульдожкою і скотч-тер'єром, можливо, не було б і "Юрінновації"»ПольшаЯнуш Шимура: «Для популяризации футзала нужна системная работа, начиная со школьной скамьи»Кубок УкраиныФінал чотирьох. Знайомство з суперником. Food Centre - СумДУБразилияБразилія оголосила склад на товариські матчі з Сербією і ПольщеюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 23Чемпионат ЕвропыИспания U-19 – второй участник финальной стадии ЕВРО-2019ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 23-го тураЧемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здобула перемогу у стартовому матчі Основного раунду Євро-2019Детский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки другого ігрового дняЭкстра-лигаХави Родригес: «Были я, вратарь и мяч – я знал, что я могу изменить историю футзала Испании»Юношеский футзалСьогодні юнацька збірна України стартує в Основному раунді Євро-2019Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураПольшаПольша. Экстракласа. 20 тур. «Погонь 04» – есть третья победа подряд!Сборная УкраиныЮнацька збірна України вирушила до Скоп`єДетский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки першого ігрового дняВторая лигаДруга ліга України. 1/4 фіналу. "Галицька здоба" перемогла "Lex-VSK-СумБуд"БеларусьБеларусь-2018/19. 21 тур. Возвращение Королишина и неожиданность в ГродноЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 18 тур. Все по местам

Ярослав Квасній: «Зроблю все від себе залежне, аби показати свій максимум у Північній Македонії»

Гравець юнацької збірної України Ярослав Квасній поділився враженнями від дебютного голу на міжнародному рівні, підбив підсумки матчів зі збірною Сербії та розповів про роботу з основним складом «Енергії»

– Ярославе, вітаємо тебе з дебютним голом. Розкажи, які емоції відчував після першого забитого м’яча у футболці юнацької збірної?

– Я вже провів певну кількість матчів за збірну. Звісно, хотілося відзначитися. Добре, що це сталося. Звичайно, прикро, що команда не здобула перемогу. Сподіваюся, що цей гол надасть мені впевненості у своїх діях та працюватиму над тим, щоб він був не останнім.

– Ти є наймолодшим гравцем команди. Як себе почуваєш у колі хлопців, які є трохи старшими за віком?
– Коли вперше потрапив до розташування команди трохи довелося звикати. Зараз все абсолютно нормально. Почуває себе досить комфортно.

– Які враження склалися у тебе від матчів з Сербією?
– Суперник був дуже сильним з фізичної точки зору. Сербам було дуже важко протистояти в єдиноборствах та вигравати боротьбу. Майже всі з них на голову вищі за нас. Однак, ці матчі не були найважливішими. Ми чекаємо на Основний раунд Євро-2019, і поєдинки у Вранє та Лесковаці показали наскільки нам важко буде у Північній Македонії, оскільки там будуть також фізично міцні суперники. Тож, це була доволі серйозна перевірка. Будемо готуватися далі.

– На твою думку, чого не вистачило нашій збірній для переможного результату?
– Можливо, холоднокровності. Команда створила багато моментів. Якби ми відповідальніше поставилися до реалізації кожного з них – мали б усі шанси, аби довести обидва матчі до перемоги. Окрім того, ми припустилися низки невимушених помилок, за що і поплатилися.

– Чим відрізнялися перший та другий матчі у Сербії? Те, що вони відбувалися у різних залах та містах якось вплинуло на їхній підсумок?
– Так, ми грали у різних залах та містах, але умови для обидвох команд були однаковими. У другому матчі гра була більш рівною. Ми не поступалися 1:4 після першої половини. У першій зустрічі було важко грати під шаленим тиском вболівальників. Ми зібралися після перерви, але трохи не вистачило, аби звести зустріч бодай до нічийного результату.

– З цього сезону тебе почали долучати до основного складу «Енергії». Наскільки це сприяє твоїй впевненості у матчах міжнародного рівня?
– Звичайно, це дуже допомагає. В «Енергії» грають виконавці, які впродовж своєї кар’єри зіграли дуже багато матчів та мають великий досвід гри у футзал. Вони мені неабияк допомагають. Я вчуся у кожного з ким тренуюся. Слухаю їхні поради. Пристосування до дорослого футзалу допоможе мені вирости як гравцю.  

 Як налаштовуватимешся на перші офіційні матчі у складі юнацької збірної?
– Зроблю все від себе залежне, аби показати свій максимум у Північній Македонії. Це велика відповідальність, тому прагнутиму зіграти спокійно та виконати всі настанови тренера.


Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.