Чемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здолала Румунію у рамках Основного раунду Євро-2019Чемпионат ЕвропыЕВРО-19 (U-19). Квалификация. Группы 2, 3, 6. LIVE!Чемпионат ЕвропыЄвгеній Козлов: «Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем»Экстра-лигаХави Родригес: «Достижение успеха зависит от работы, и больше ни от чего другого»КиевВіталій Мамчур: «Якби не було прогулянок з французькою бульдожкою і скотч-тер'єром, можливо, не було б і "Юрінновації"»ПольшаЯнуш Шимура: «Для популяризации футзала нужна системная работа, начиная со школьной скамьи»Кубок УкраиныФінал чотирьох. Знайомство з суперником. Food Centre - СумДУБразилияБразилія оголосила склад на товариські матчі з Сербією і ПольщеюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 23Чемпионат ЕвропыИспания U-19 – второй участник финальной стадии ЕВРО-2019ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 23-го тураЧемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здобула перемогу у стартовому матчі Основного раунду Євро-2019Детский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки другого ігрового дняЮношеский футзалСьогодні юнацька збірна України стартує в Основному раунді Євро-2019Экстра-лигаХави Родригес: «Были я, вратарь и мяч – я знал, что я могу изменить историю футзала Испании»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураСборная УкраиныЮнацька збірна України вирушила до Скоп`єДетский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки першого ігрового дняВторая лигаДруга ліга України. 1/4 фіналу. "Галицька здоба" перемогла "Lex-VSK-СумБуд"БеларусьБеларусь-2018/19. 21 тур. Возвращение Королишина и неожиданность в Гродно

Юнацька збірна України поступилася Сербії у першій зустрічі

Невдала гра у першому таймі не дозволила підопічним Віталія Одегова наздогнати суперника у рахунку після перерви.

Початок зустрічі агресивніше провели українці. Вже на другій хвилині рахунок у зустрічі міг відкривати Сорокін, але після проходу по флангу пробив повз ворота. Не минуло і 120 секунд як рахунок у зустрічі був відкритим. Бланк чудово поборовся на фланзі, видряпав м'яч у свого суперника і точним пасом вивів Овакімяна віч-на-віч з Мілановічем, який виявився безсилим проти точного удару Федіра.

Однак, менш ніж за дві хвилини результат на табло був на користь господарів. Впродовж десяти секунд Росічу вдалося двічі засмутити Євгенія Козлова. Спочатку Дьорде нав'язав пресинг Овакімяну, і автор єдиного голу у складді нашої команди, вибиваючи м'яч вперед влучив у свого опонента, рикошетом від якого плямистий опинився у воротах Козлова. Ще одна обрізка після відновлення гри з центру майданчика українськими гравцями призвела до того, що Росіч з близької відстані вперше вивів сербів вперед.

На 8-ій хвилині команда Владіміра Йовановіча мала шанс подвоїти свою перевагу. «Жовто-синіх» знову необачно зіграли у захисті. Цим скористався Стояновіч, вийшовши віч-на-віч з Козловим, але поцілити у площину воріт не зумів. Втім, на цьому Марко не зупинився і вже у наступній атаці після флангового закидання знову загрожував володінням кіпера збірної України, але м'яч знову пролетів повз.

Після цього українці організували свою швидку атаку та заробили штрафний завдяки фолу від того-таки Стояновіча. До м'яча підійшов Завертаний, але з його пострілом впорався Мілановіч.

Господарі майданчику активно пресингували своїх опонентів, значно ускладнивши вихід до атаки нашій збірній. Натомість, на 10-ій хвилині серби зуміли подвоїти свою перевагу. Чудовий удар з далекої відстані вдався Йовану Урошевічу, який пробив точно у кут воріт збірної України.

Менш ніж за 3 хвилини у володіннях Євгенія Козлова побував і четвертий м'яч. Петровічу вдався потужний удар з льоту, який на себе прийняла стійка, але рикошетом від каркасу воріт м'яч влучив у Масевича і по-зрадницьки перетнув лінію воріт нашої команди.

Ближче до перерви господарі могли забити і вп'яте, але кіпер юнацької збірної України впорався з ударом Марінковіча. Натомість, за лічені секунди до свистка рефері шанс на гол отримали підопічні Віталія Одегова. Нагорний вийшов віч-на-віч з Мілановічем, але не зумів переграти останнього.

Після відпочинку місце на останньому рубежі нашої команди посів Микола Гуйван. 

За п'ять хвилин після відновлення другого тайму Овакімян мав шанс виправитися за огріх у захисті. Після обрізки опонентів Федір пробивав з близької відстані, але воротар господарів вкотре лікввідував небезпеку біля власних воріт.

За 10 хвилин до завершення матчу українці почали застосовувати тактику п'ятого польового, роль якого виконував Бланк і це почало давати свої плоди. Після фолу Марінковіча Мілановіч потягнув потужний удар Масевича зі штрафного. «Жовто-сині» не збавляли обертів і наступна атака принесла їм друге взяття воріт. Завертаний пробив здалеку і Мілановіч припустився чи не першої помилки у цій зустрічі, пропустивши м'яч під собою. 

Збірна України продовжувала тиснути і за дві хвилини Завертаний після чудового сольного проходу обігрався у стінку зі своїм партнером і точним ударом скоротив різницю у рахунку до мінімальної.

Ще за хвилину з пасу Нагорного міг відзначатися Квасній, але воротар сербів врятував свою команду. Натомість, на 38-ій хвилині українцям відверто непощастило. Завертаний потужним ударом влучив у стійку, м'яч вилетів у поле, а Петровіч ударом через весь майданчик відправив його у незахищені ворота нашої збірної.

На 39-ій хвилині Марінковіч міг остаточно зняти питання щодо переможця, але каркас воріт тепер вже зіграв за українців.

За 52 секунди до завершення поєдинку Бєлан забив четвертий гол у ворота сербів та подарував команді Віталія Одегова надію на нічийний результат. Однак, з останньою загрозою у матчі у вигляді удару Бланка впорався Мілановіч. Як наслідок, – 5:4 – поразка юнацької збірної України у першому міжнародному товариському матчі з сербськими однолітками.

Сербія (U-19) – Україна (U-19) – 5:4 (4:1)

Голи: Росіч (6, 6), Й. Урошевіч (10), Петровіч (38) – Овакімян (4), Масевич (12, АГ), Завертаний (34, 36), Бєлан (40)

Попередження: Стояновіч (8), Мілашиновіч (22), Марінковіч (34)

Сербія (U-19): Неманья Мілановіч (к) – Йован Урошевіч, Дьорде Росіч, Нікола Мілашиновіч, Давід Міковіч – Алекса Мілівоєвіч, Предраг Радак, Лазар Маріковіч, Йовіца Петровіч,Зоран Ардельян, Матія Урошевіч, Александар Мандіч, Марко Стояновіч, Міхайло Маргетіч

Україна (U-19): Євгеній Козлов (Микола Гуйван, 21) – Федір Овакімян, Владислав Завертаний, Владислав Сорокін, Денис Бланк – Едуард Нагорний, Данило Бєлан, Петро Сенюк, Мар’ян Масевич (к), Ярослав Квасній, Вадим Меденець, Артем Литвиненко, Дмитро Щипчик

Додамо, що повторна зустріч між командами відбудеться 2 березня о 19:00 за Києвом. Пряму трансляцію з Лесковаца не заплановано.

Прес-служба Асоцації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.