РоссияРоссия. Финалы. Четвертые матчи. LIVE!Футзал в миреАлександр Савинцев в «Столице»ИспанияЄвген Іваняк і Сергій Бутенко – про перший матч фіналу чемпіонату ІспаніїРоссияРоссия. Финалы. Третьи матчи. LIVE!Экстра-лига«Особенности национального футзала». Экстра-лига, часть 2: лавина трансферов и армия болельщиковЭкстра-лигаІгор Колихаєв: «Ведемо перемовини з двома легіонерами»Экстра-лигаОфіційно: Андрій Ременець — гравець «Енергії»ОдессаОдесса. Лига Содружества. Удачная неделя для «Черного моря»ИспанияИспания. Финал. 1 матч. «Мовистар Интер» дожимает «Барсу» в овертаймеЭкстра-лига«Титан» підписав чотирьох новачківКиевУ Києві відбудеться 2-й турнір пам’яті Євгена КіндяковаЖенский футзал"TESLA" візьме участь у міжнародному товариському турнірі в ПортугаліїФутзал в миреНовости от FutsalMania: Барбоза приходит, в «Барбозу» уходятЭкстра-лигаОфіційно: Мар’ян Пелех виступатиме в «Енергії», Андрій Федюк та Володимир Кардаш залишили клуб ИталияИталия. Финал. «Лупаренсе» сравнивает счет в серииБеларусьБеларусь. Итоги чемпионата в цифрах. А там на четверть наш народ...Экстра-лига«Особенности национального футзала». Экстра-лига, часть 1: Х-спорт, InStat и другиеКазахстанТрансфер Дугласа в «Барселону» под угрозой срываЭкстра-лигаТріо "ураганівців" перейшло в "Продексім"Беларусь«Лидсельмаш». Команда, которая делает людей счастливее

Жіночий Євро-2019 з футзалу. Визначено учасників і дати турніру

У першому жіночому футзальному Євро візьмуть участь 23 збірні. 

Жеребкування кваліфікаційного турніру відбудеться 5 липня.

Минулого року УЄФА оголосив про проведення першого офіційного футзального турніру для жіночих збірних, фінальна стадія якого за участю чотирьох найсильніших команд проходитиме кожні два роки.

Перший турнір відбудеться у лютому 2019 року і пройде на майданчику однієї з чотирьох, команд, які потрапять до фінальної частини.

Серед учасників кваліфікації варто відзначити збірну Північну Ірландії, яка раніше не грала ні у чоловічих, ні у жіночих футзальних турнірах. Окрім того, у змаганнях візьме участь і жіноча збірна України.

Формат відбіркового етапу, який складатиметься з попереднього та основного раундів буде підтверджений перед жеребкуванням.

Учасниками змагань стануть такі збірні:

Вірменія
Білорусь
Бельгія
Угорщина
Іспанія
Італія
Казахстан
Литва
Молдова
Нідерланди
Польща
Португалія
Росія
Румунія
Північна Ірландія
Сербія
Словаччина
Словенія
Україна
Фінляндія
Хорватія
Чехія
Швеція

Жеребкування кваліфікаційного раунду відбудеться 5 липня у Ньоні.

Попередній раунд змагань триватиме з 21 по 26 серпня. З 11 по 16 вереснявідбудуться матчі основного раунду. Поєдинки фінальної стадії відбудуться з 14 по 15 або з 16 по 17 лютого.

Джерело - офіційний сайт УЄФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.