Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Cпарта – переможець ІІ сезону Футбольної Битви Районів!!!



Вихідними, на майданчиках Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу та ЗШ №18 відбулись останні матчі ІІ сезону Футбольної Битви Районів (ФБР). 
Аналогічно І сезону, в змаганнях прийняло участь 20 колективів з різних мікрорайонів міста. 

Згідно регламенту змагань, команди що посіли третє та четверте місце у своїх лігах, потрапляють у Кубок Ліги. Цьогоріч до даного фіналу вдалось завоювати путівки двом новачкам ФБР – МФК «Полум’я» та МФК «Прайд-ВНМУ», а також двом учасникам І сезону – Зорі та Хіміку. В ½ фіналу поразки зазнав Хімік та Прайд-ВНМУ, які згодом визначили, хто з них посяде 3 місце Кубку Ліги. Сильнішими виявився представник ліги «Правий берег» - Прайд-ВНМУ

У фіналі Кубку Ліги зустрілися МФК «Полум’я» та МФК «Зоря». Зоря вже мала досвід виступів у фіналах ФБР, оскільки минулоріч представляла лігу «Лівий берег» у Кубку Чемпіонів. Але молодість та швидкість Полум’я все ж взяла «гору» над досвідом Зорі. Отже, другим в історії переможцем Кубку Ліги стає МФК «Полум’я»

У цьогорічному Кубку Чемпіонів ФБР, за звання переможця ІІ сезону Футбольної Битви Районів боролось також 4 колективи, а саме: Олімп (переможець Кубку Ліги І сезону), Спарта (віце-чемпіон 1 сезону), Пед. коледж (бронзовий призер Кубку ліги 1 сезону) та ДонНУ (бронзовий призер Кубку Чемпіонів І сезону). 

У першому півфіналі було зіграно «студентське» дербі між ДонНУ та Пед. коледж. Не дивлячись на те що підопічні Віктора Мартинюка двічі по ходу зустрічі вели в рахунку над ДонНУ втримати перевагу їм не вдалось. Замінивши в останньому відрізку матчу кіпера на польового, ДонНУ вириває вольову перемогу 3-2, а також путівку в фінал. 

В заключному матчі суботи зустрічались переможець ліги «Лівий берег» - Спарта та Олімп, який посів 2 місце в лізі «Правий берег». Спарті вдалось надвпевнено перемогти цю зустріч з рахунком 5-1, відправивши Олімп у гру за 3 місце. 

В матчі за звання бронзового призера 2 сезону ФБР зустрічались Олімп та Пед. Коледж. Відкрив рахунок у зустрічі Дмитро Огневчук з Олімпа, але вже за 3 хвилини його зрівняв Юрій Марущак. Вся гра пройшла у боротьбі за кожний клаптик поля і коли вболівальники думали, що вже буде серія пенальті, той же Марущак забиває другий м’яч, який приносить команді Пед. коледжу звання бронзового призера ІІ сезону Футбольної Битви Районів. 

Ну і нарешті найочікуваніша гра останніх 3-х місяців. Фінал. На майданчику ЗШ №18 зустрічаються МФК «ДонНУ» та МФК «Спарта». Команди розпочали гру з розвідки, без атакувальних дій. Першими свої моменти почали витрачати гравці ДонНУ, які як мінімум тричі виконували чудові простріли в воротарську, але не могли замкнути їх. Спарта ж в свою чергу розганяла швидкі позиційні атаки. Перший тайм так і завершився нульовою нічиєю. А ось на другу половину зустрічі, схоже, більше сил залишилось у Спарти, яка змогла забити тричі. Два голи на рахунку Максима Фурмана і один забив Ігор Петлінський. Саме ці три м’ячі і приносять підопічним Сергія Качановецького - команді Спарта звання Переможця другого сезону Футбольної Битви Районів. 

Найкращий воротар ІІ сезону ФБР: Юрій Кравцов (МФК «Спарта») 
Найкращий бомбардир ІІ сезону ФБР: Олександр Вільчинський – 19 голів (МФК «Пед. коледж») 
Найкраща емблема: МФК «КіПіШ» (11 голосів) 


Кубок Ліги 

½ фіналу 


Полум’я – Хімік 3-2 
Голи: Недоборовський, Перков – Жалоба, Косаківський 
Зоря - Прайд-ВНМУ 2-1 
Голи: Бугай, Шевченко – Абодуш 

Гра за 3 місце 

Прайд-ВНМУ – Хімік 2-1 
Голи: Томашук, Завальський – Баранчук 

Фінал 

Зоря – Полум’я 0-4 
Голи: Гуливатенко (2), Шкурін, Штойко 

Кубок Чемпіонів 

½ фіналу 

Олімп – Спарта 1-5 
Голи: Краковецький – Цибровський, Фурман (3), Петлінський 
ДонНУ – Пед. коледж 
Голи: Зайцев, Мангадаш, Бєліков – Шестерін 

Гра за 3 місце 
Олімп – Пед. Коледж 1-2 
Голи: Огневчук – Марущак (2) 

Фінал 
ДонНУ – Спарта 0-3 
Голи: Петлінський, Фурман-2

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.