Экстра-лигаПереходим на «ты». Евгений Смоловик: "Подходит к нам незнакомый дядька и предлагает заниматься футболом. Когда мы согласились, он повел нас…в лес"Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: Задача МФК «Продэксим» – выйти в «финал четырех» Кубка УЕФАКубок УкраиныКубок Украины. Предварительный раунд. Manzana-2 - Днепр (Черкассы). LIVE!Экстра-лигаВУФК благодарит Президента МФК «Продэксим» Игоря Колыхаева за поддержку будущих чемпионов«СумДУ» – «Катеринославхліб» 2:5. Післямова + ВІДЕОЗапорожскаяЗапорожье, 2-й тур. Разгромы в Премьер-лиге... (+ видео)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7: зрелищно и результативноКубок УкраиныКубок Украины. АРПИ Запорожье - Nik&Ars.; ПослесловиеЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 27-28 жовтня Футзал в мире Битва лидеров Серии А в одну калитку: Лупаренсе разгромил Аква&СапонеИспанияНаваррское дерби как украшение Примеры: когда места не имеют значенияКубок УкраиныКубок Украины. Первый предварительный этап. LIVE!Экстра-лигаМаксим Коптєв: «Гра в Житомирі буде навіть не за шість очок, а за місце в плей-офф»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7. LIVE!ХмельницкийЗа крок до камбеку: «Динамо-ГУНП» мінімально перемагає «Кардіфф-Прикордонник» в матчі за СуперкубокЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7: хет-трик Хамдамова, перестрелка в Покровском, ничья чемпиона и выездная победа «Кардинала-Ривне»Кубок Украины"Сумыхимпром-СДПУ" вылетает из Кубка Украины. Владимир Гладов: "Этот матч очень полезен для нашей молодой команды"Кубок Украины"СумДУ" - "Екатеринославхлеб". АнонсКиевКиев. Высшая лига. 2-й тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 7-го тура: когда каждый матч – центральный

Дзюба і Директоренко: "Потрібна лише перемога"

Валерій Директоренко: В матчі з "Юні-Ламан" потрібна лише перемога

Головний тренер ІнБев/НПУ Валерій Директоренко розповів про підготовку команди до матчу 7 туру Екстра-ліги з одеським "Юні-Ламаном", який відбудеться в Житомирі вже в цю неділю 29 жовтня.
-Команда, я сподіваюся, зрозуміла всі свої помилки в попередніх матчах. Після гри з «Кардиналом» в роздягальні я сказав розібратися перед усім в собі, переоцінити всі цінності і заново включитися в боротьбу. Зараз на тренуваннях дехто зробив висновки, дехто цього не зробив досі. Я думаю, що ми будемо розбиратися після першого кола. Нам відступати нікуди. В матчі з "Юні-Ламан" потрібна лише перемога. Тому настрій буде бойовим. І крім перемоги більше ніякий результат не сприймається. Всі налаштовуються по бойовому, - запевняє Віталій Директоренко.
За словами Директоренко, "Юні-Ламан" зараз є сильним і незручним суперником, до матчу з яким потрібно серйозно готуватися і ні в якому разі не недооцінювати суперника.
- Одесити минулий сезон вже провели в Екстра-лізі і зараз це зовсім інша команда. Команда, яка має досвід Екстра-ліги і розуміння що і як потрібно робити. В них з'являється характер, малюнок гри, ростуть самі гравці. Якщо дивитися на їх ігри в цьому сезоні, то не все так просто дається супернику. Тому цю команду точно не можна назвати "прохідною". Зараз "Юні-Ламан" - сильний суперник, який просто так віддавати м'яч не буде і буде боротися на кожній ділянці залу. Це серйозний суперник, до якого потрібно дуже серйозно готуватися.

- Враховуючи попередні невдачі, щось будете міняти в самій грі команди?
- Сама гра у нас є. І малюнок гри є. Просто є індивідуальні недопрацювання та огріхи, в першу чергу навіть в психологічному плані, які потрібно виправити. Тому потрібно прибрати ті недоліки, які є в кожного. Це можливо лише за рахунок важкої роботи і тренувань самих гравців. Це психологічний момент. Побачимо, як все буде під час гри, хто зробив висновки, а хто ні.

Віталій Дзюба: Потрібно відкинути попередні результати, вийти на гру з Юні-Ламаном і постаратися добути перемогу

В неділю, 29 жовтня, в Житомирі ІнБев/НПУ прийматиме одеський Юні-Ламана в рамках 7 туру футзальної Екстра-ліги. Для нашої команди це буде важлива зустріч, команда спробує перервати серію невдач трьох попередніх ігор. Як футзалісти готуються до зустрічі і налаштовуються на матч розповів капітан команди Віталій Дзюба.

- Як настрій в команди перед грою?
- Нормальний настрій, розуміємо, що всі три поразки були закономірні. Нікого особисто в них не звинувачуємо. Розбираємо помилки, стараємося робити висновки. Попереду ще багато матчів, в яких можна виправити попередні помилки. Тим паче, що команда стала сильнішою, ніж була в минулому році. З'явилися досвідчені гравці, та й молодь значно виросла. Але поки щось не виходить. Значить кожному потрібно розібратися в собі.
Щодо гри з "Юні-Ламаном", потрібно просто відкинути результати, які були до цього, вийти на гру з Юні-Ламаном і постаратися добути перемогу. Тим паче, що гратимемо вдома, при своїх глядачах.
Попередні поразки з великим рахунком - це, звісно, неприємно і соромно перед нашими вболівальниками. Потрібно реабілітовуватися. Результат теж дуже важливий для турнірного становища команди. Ми зараз з "Юні-Ламаном" маємо однакову кількість очок, тому, грубо кажучи, поєдинок буде за шість очок. 

- Команда постійно провалю другі тайми, з чим це, на твою думку, пов'язано?
- Коли зустрічають рівні команди і однаковий рахунок, гра йде до забитого м'яча. Так виходить, що ми першими пропускаємо, потім біжимо відігруватися і пропускаємо решту м'ячів. Є проблеми з реалізацією моментів. На тренуваннях ми працюємо над цим, але поки не виходить перенести напрацьоване в гру. Сподіваюся, що вже в цьому матчі ми будемо забивати голи.

Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.