Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Гранд-ліга Львова: трилер у матчі «Альтернатива» - «Спільнота»

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами.
 

У суботу, 3 червня, відбулися матчі відбулися матчі п’ятого туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій.

У першому матчі ігрового дня між собою зустрілися команди, які до очного протистояння мали у своєму активі однакову кількість очок та ділили друге та третє місце, відповідно, «Здвиг» та «Фуджікура».

З перших хвилин зустрічі підопічні Володимира Когута, який пропускав гру через дискваліфікацію, кинулися в атаку й досить швидко забили. Влучним ударом відзначився Роман Танечник.  Щоправда, вже за декілька секунд «Здвиг» завдяки Назару Сенишину рахунок зрівняв. А далі ігровою ініціативою заволоділи гравці «Фуджіури», які ще до перерви забили один, а після відпочинку три голи без відповіді. Відзначу, що вкотре відзначився голом забивний воротар Руслан Мірзаєв.

У підсумку 5:1 впевнена перемога «Фуджікури», яка продовжує переслідувати лідера чемпіонату «Галицьку Здобу».

«Fujikura» - «Здвиг» - 5:1 (2:1)
«Fujikura»:
Гондецький, Мірзаєв, А. Задорожний, І. Задорожний, Саприка, Пштир, Буцик, Танечник, Ковальчук, Вербний
«Здвиг»: Коробов, Ледневський, Ващишин, Бучак, Сенишин, Чорненький,  Плетеницький, Коваль
Голи: Танечник, 3, 18, Пштир, 14, Саприка, 16, Мірзаєв, 22 – Сенишин, 3
Попередження: А. Задорожний, 14, Танечник, 28 – Сенишин, 15
Арбітри: О. Дуцяк (Дрогобич), Р. Хомляк (Львів)

Одразу ж після гри «Здвиг» - «Фуджікура» на майданчик СК «Електрон» вийшли команди, які також мали у своєму активі однакову кількість очок - «Євробуд-КМ» та «Нові імена».

Почали цю гру команди досить жваво. Вже у першому таймі команди на двох забили п’ять м’ячів. Спершу у рахунку 2:0 вели гравці «Євробуд-КМ», однак «Нові імена» рахунок зрівняли. Втім, під завершення першої 15-ти хвилини Сергій Федорчук зумів вивести свою команду вперед.

У другому таймі голів було менше, а все через те, що команди більше думали про оборону, ніж про атаку. І навіть за такої гри  «Нові імена» завдяки голу Тараса Николишина зуміли рахунок зрівняти - 3:3.

А далі перемогу могла вирвати що одна, що інша команда. Більше пощастило «Євробуду», після хорошої комбінації та голу Іваня Леня зуміли вирвати перемогу в цій грі.

«Євробуд-КМ» - «Нові імена» - 4:3 (3:2)
«Євробуд-КМ»:
Кадира, Остапець, Дудаш, Данильченко, Вишиваний, Федорчук, Шаранюк, Лень, Яценко, Приходько, Матула
«Нові імена»: Воробій,  Власенко, Бутрин, Ільків, А. Великий, В. Великий, Нікітін, Іванина, Николишин, Гультяєв, Чернецький, Чабан
Голи: Яценко, 2, Лень, 8, 24, Федорчук, 14 – Нікітін. 8, Чернецький, 11, Николишин, 17
Попередження: В. Великий, 29
Арбітри: О. Дуцяк (Дрогобич), А. Лютий (Львів)

Продовжує штампувати перемоги беззаперечний лідер чемпіонату «Галицька Здоба». Поки що важко дати прогноз чи зуміє хтось зупинити цю машину.

На цей раз Сергій Тригубець і компанія відвантажили у ворота свого суперника «Гранд Галичини» 14 м’ячів, на що Ігор Піх і компанія відповіли лише п’ятьма.

Найбільше голів у складі «Здоби» забили Юрій Когут (відзначився покером) та граючий тренер Сергій Тригубець на рахунку якого хет-трик.

«Галицька Здоба» - «Гранд Галичина» - 14:5 (9:1)
«Галицька Здоба»:
Возний, Морикишка, Тригубець, Яблонський, Котович, Цимбаляк, Писько, Данилюк, Ю. Когут, Чекаленко, Мацик, Федюк, Шафранський
«Гранд Галичина»: Вороновський, Піх, Петрань, Дідич, Хом’як, Паращин, Жук, Вітвіцький
Голи: Шафранський, 2, Когут, 3, 24, 27, 27, Тригубець, 4, 13, 13, Данилюк, 7, Цимбаляк, 10, 12, Писько, 14, Котович, 18 – Піх, 12, 30, Вітвіцький, 17, Паращин, 21, 28
Попередження: Мацик, 23
Арбітри: А.Лютий, Р. Хомляк (обидва Львів)

Справжньою окрасою п’ятого ігрового дня став матч між одним із претендентів на нагороди «Альтернативою» та поки що командою, яка перебуває внизу турнірною таблиці - «Спільнота».

По ходу гри «Альтернатива» досить легко повела в рахунку 4:0, але згодом все перевернулося з ніг на голову. «Спільнота» не те, що спромоглася зрівняти рахунок в цій зустрічі, але й цілком реально могла вирвати перемогу. У підсумку, бойова нічия з рахунком 4:4.

«Альтернатива» - «Спільнота» - 4:4 (4:1)
«Альтернатива»:
Бей, Близнак, Абрамчук, Еліазу, Шандра, Музика, Труш, Патуляк, Паранька, Адам
«Спільнота»: Галаджун, Ділай, Ланько, Шокарев, Кунтий, Матляк, Сорока, Миханишин
Голи: Абрамчук, 3, Адам, 7, Шандра, 11, Патуляк, 11 – Шокарев, 12, Ділай, 16, Матляк, 20, Кутий, 27
Попередження: Бей, 4, Патуляк, 9, Близнак, 27  - Шокарев, 6, Ланько, 22
Вилучення: Патуляк, 18 (друге попередження)
Арбітри: А. Кузьмін, А. Лютий (обидва Львів)

Джерело - Прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.