Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 4. LIVE!БроварыFutsal Master Cup 2017. Триумф броварского «Атлетика»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: ничья в Киеве, фейерверк в Ровно и первая победа «Урагана»Футзал в миреМурсийское дерби с камбеком: «Картахена» после перерыва отыгралась с 0:3Кубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» дебютує з перемоги і крокує даліЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: когда гости сильнее хозяев (обновляется)Кубок Украины11.00 Кубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). LIVE!Еврокубки«Спортинг» – большой клуб, но без Кубка УЕФА великим не статьОдесскаяКубок Лиги Содружества: это GRANDиозно!Экстра-лигаНе футзал, а огонь: ХИТ и «Продэксим» выдали классическую боевую ничьюКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). АнонсЖенский футзалОновлений чемпіонат України з футзалу: полтавки стартують матчем з донеччанкамиПервая лига "Віза-Вторма" обіграла "Епіцентр К10" у товариській грі Экстра-лигаВалерій Директоренко: Поєдинки з Титаном завжди були важкими, але налаштовані на перемогуКиевСборная КПИ - победитель VII турнира по футзалу «МЕМОРИАЛ ЛЕОНИДА МАТЬКОВА» (+Видео)КазахстанОлег Солодовник: «Думаю, доказали, что в последней игре прошлого сезона не случайно обыграли „Кайрат“»ХерсонОткуда берутся клубы Экстра-лиги или "Как вы играли. "Продэксим".Ассоциация футзала УкраиныПіслямова - 3. огляд окремих ігрових епізодів матчів 3 туру Екстра-ліги + ВІДЕОЛьвов«Золота Осінь-2017»: анонс вирішальних матчівХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура Кубка ФК Универ осень 2017

Післямова - 3. огляд окремих ігрових епізодів матчів 3 туру Екстра-ліги + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі огляд окремих ігрових епізодів матчів 3 туру, чемпіонату України з футзалу «Екстра-ліга», сезон 2017/18:
«Ураган» Івано-Франківськ – «ІнБев/НПУ» Житомир/Київ
2 тайм, 35 хв.:
Гравець № 31 у жовтій формі, після передачі партнера виконав удар по незахищених воротах суперника. Гравець № 10 у чорній формі намагався заблокувати удар і зіграв рукою в м’яч у власній штрафній площі. Беручи до уваги рух руки у напрямку до м’яча та її положення – подібні дії є порушенням Правила № 12, що карається 6-ти метровим ударом.  За позбавлення команди суперника голу гравець № 10 повинен бути вилучений (ЧК). Першочергово, арбітр помилково пред’явив порушнику ЖК, але після втручання третього арбітра, арбітр правильно змінив своє попереднє рішення і пред’явив замість ЖК, Червону, що є хорошим прикладом командних дій бригади арбітрів.                                      
«ХІТ» Київ – «Кардинал-Рівне» Рівне:
1  тайм, 16 хв.:
Гравець № 11 у зеленій формі, здійснив удар по захищених воротах суперника. Захисник  № 27 у синій формі намагався заблокувати удар і зіграв рукою в м’яч, що летів у напрямку воріт, у власній штрафній площі. Беручи до уваги рух руки  у напрямку до м’яча та її положення – подібні дії є порушенням Правила № 12, що карається 6-ти метровим ударом та вважаються проявом неспортивної поведінки, зрив перспективної атаки,  порушник  № 27 повинен бути попереджений (ЖК). На жаль, недостатня концентрація уваги не дозволила арбітрам правильно оцінити цю ігрову ситуацію.
2  тайм, 28 хв.:
Гравець № 7 у синій формі, виконуючи захисні функції, намагався вибити м’яч в напрямку від власних воріт. Атакуючий гравець № 11 у зеленій формі, намагаючись заволодіти м’ячем,  зіграв рукою в м’яч. Беручи до уваги рух руки у напрямку до м’яча та її положення – констатуємо порушення Правила № 12, що карається штрафним ударом, без дисциплінарних санкцій.  На жаль, можливо невдала позиція та недостатня концентрація уваги не дозволила арбітрам, вдруге, правильно оцінити цю ігрову ситуацію.
«Епіцентр К Авангард» Одеса – «Uni-Laman» Одеса
1 тайм, 15 хв. + 2 тайм, 40 хв.
1  тайм, 15 хв.:
Гравець № 13 у помаранчевій формі,  не маючи наміру зіграти м’ячем, рукою затримав гравця № 10 у білій формі, який на високій швидкості рухався в напрямку воріт суперника.
Подібні дії захисника № 13 є порушенням Правила № 12, що караються штрафним ударом. Затримка суперника в тактичних цілях є проявом неспортивної поведінки, зрив перспективної атаки,  порушник справедливо отримує першу ЖК.
2  тайм, 40 хв.:
Гравець № 13 у помаранчевій формі, маючи незначну можливість зіграти  м’ячем і не маючи наміру грати в м’яч – збив гравця № 77 команди суперника у білій формі.
Подібні дії гравця № 13 є порушенням Правила № 12, що карається штрафним ударом. Здійснюючи порушення в нерозсудливій манері, він правильно отримує друге попередження (ЖК) за нерозсудливі дії і вилучення (ЧК) за друге попередження в цьому матчі. Дії арбітра є виправданими.
«Титан» Покровське – «Сокіл» Хмельницький
2 тайм, 21 хв. + 2 тайм, 35 хв.
2  тайм, 21 хв.:
Гравець № 9 у малиновій формі,  не маючи змоги зіграти м’ячем, рукою затримав гравця № 77 у жовтій формі, який намагався вийти на ударну позицію перед штрафною площею команди суперника.
Подібні дії захисника № 9 є порушенням Правила № 12, що караються штрафним ударом. Затримка суперника в тактичних цілях є проявом неспортивної поведінки, зрив перспективної атаки,  порушник справедливо отримує першу ЖК.
2  тайм, 35 хв.:
Гравець № 9 у малиновій формі,  маючи незначну можливість заволодіти  м’ячем і не маючи наміру грати в м’яч – збив гравця № 28 команди суперника у жовтій формі.
Подібні дії гравця № 9 є порушенням Правила № 12, що карається штрафним ударом. Здійснюючи порушення в нерозсудливій манері, він отримує другепопередження (ЖК) за неспортивну поведінку і вилучення (ЧК) за друге попередження в цьому матчі. Дії арбітра є виправданими. 
З повагою. 
Комітет арбітражу АФУ

Комментарий от futsalua.org: приятно, что комитет арбитража АФУ продолжает политику открытости и не стесняется разбирать спорные эпизоды. Не стесняется признавать ошибки арбитров. Жаль, что из всех заданных нами вопросов (здесь) ответ получен только на один. Но один – это точно больше, чем ноль, и это радует. Надеемся, что дальше будет только лучше.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.