Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 10: два «камбэка», два «дубля» и ничья в РовноДнепрДнепр. Суперлига. 1 тур. LIVE!ЖитомирЖитомир. Вища ліга. 5 тур. LIVE!ЛьвовЛьвів. Гранд-ліга. 2 тур. LIVE!ИспанияНепобежденных в Примере больше нет: "Мовистар Интер" проиграл "Сарагосе"ДнепровскаяДніпро. Великому кораблю – велике плавання!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 10. LIVE!Экстра-лига«Цифры знают все»: некоторые итоги первого кругаЭкстра-лигаПерше коло Екстра-ліги: рівність і сенсаціяЭкстра-лига"ІнБев/НПУ" - "Продексім". ПередмоваХмельницкаяХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. (3 тур)Экстра-лигаИгорь Калинин: «Первый круг можно занести в актив»Сборная УкраиныОголошений склад гравців на матчі Україна-ІталіяЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 10-го тура: кто победит в Ровно?Экстра-лигаХамдамов, Подлюк, Бакінський: «На лідера налаштовуються всі»Экстра-лигаПерше коло Екстра-ліги очима тренерівХарьковЛучшие голы 10-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Футзал в миреНетривиальная история «Лупаренсе»: когда футзал футболу старший братФутзал в миреВеликий и ужасный «Интер Мовистар»Желтые ВодыТОП-3 кращі голи 4-го туру Чемпіонату Жовтих Вод з футзалу

«Турнір розвитку УЄФА»: дівоча збірна закінчила змагання на останньому місці

Дівоча збірна України (WU-17) завершила свої виступи на «Турнірі розвитку УЄФА» в Іспанії. На жаль, підопічні Тараса Шпички посіли останнє місце, програвши у третьому матчі збірній Бельгії з рахунком 4:0.
 

Хоча спочатку ніщо не передбачало такого результату. Протягом першого тайму в обох команд були моменти для взяття воріт, але рахунок залишався не відкритим. І коли здавалося, що за підсумками першого тайму так і залишаться нулі, за 23 секунди до перерви бельгійки відкрили рахунок.

Можливо, цей «гол у роздягальню» психологічно вплинув на наших футзалісток, оскільки у другому таймі стався провал. Все почалося з того, що вже через п’ять хвилин після поновлення гри у «синьо-жовтих» було п’ять командних фолів. А вже після екватору другого тайму провал став більш явним. Спочатку українки пропустили другий гол у свої ворота. А потім вони отримали ще два командних фоли, які вже карались 10-метровими. І бельгійки двічі забили дабл-пенальті у ворота Марії Вальчук. Так рахунок став 4:0 на користь збірної Бельгії.

Заради справедливості, скажемо, що у бельгійських футзалісток також були проблеми з фолами. За 32 секунди до фінальної сирени вони отримали шостий фол, проте українські гравчині не змогли реалізувати дабл-пенальті. І це була остання можливість забити бодай би «гол престижу».

Таким чином, дівоча збірна України (WU-17) програла всі три матчі на «Турнірі розвитку УЄФА» і фінішувала останньою.  

Бельгія (WU-17) – Україна (WU-17) – 4:0

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.