Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 10: два «камбэка», два «дубля» и ничья в РовноДнепрДнепр. Суперлига. 1 тур. LIVE!ЖитомирЖитомир. Вища ліга. 5 тур. LIVE!ЛьвовЛьвів. Гранд-ліга. 2 тур. LIVE!ИспанияНепобежденных в Примере больше нет: "Мовистар Интер" проиграл "Сарагосе"ДнепровскаяДніпро. Великому кораблю – велике плавання!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 10. LIVE!Экстра-лига«Цифры знают все»: некоторые итоги первого кругаЭкстра-лигаПерше коло Екстра-ліги: рівність і сенсаціяЭкстра-лига"ІнБев/НПУ" - "Продексім". ПередмоваХмельницкаяХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. (3 тур)Экстра-лигаИгорь Калинин: «Первый круг можно занести в актив»Сборная УкраиныОголошений склад гравців на матчі Україна-ІталіяЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 10-го тура: кто победит в Ровно?Экстра-лигаХамдамов, Подлюк, Бакінський: «На лідера налаштовуються всі»Экстра-лигаПерше коло Екстра-ліги очима тренерівХарьковЛучшие голы 10-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Футзал в миреНетривиальная история «Лупаренсе»: когда футзал футболу старший братФутзал в миреВеликий и ужасный «Интер Мовистар»Желтые ВодыТОП-3 кращі голи 4-го туру Чемпіонату Жовтих Вод з футзалу

Хамдамов, Подлюк, Бакінський: «На лідера налаштовуються всі»

У минулі вихідні завершилося перше коло Екстра-ліги. Капітан команди Андрій Хамдамов, віце-капітан Артур Подлюк і голкіпер Ілля Бакінський поділилися своїми враженнями про перше коло з прес-службою клубу.

 Який матч був найскладнішим для вас у першому колі?
Хамдамов:
– Найскладнішими для нас були три останні матчі першого кола – з «Енергією», ХІТом і «Продексімом». Як на мене, найважчим був матч з ХІТом. У цьому матчі гравці, які давно в футзалі, багато бачили і вигравали, хотіли показати нам, що таке футзал, і де в ньому наше місце. Але ми завдяки своїй молодості, характеру, наполегливості і тому, що виконали вказівки тренера,  не програли, а могли і перемогти. Ми вже виросли.

Бакінський:
– Для мене найскладнішими були два матчі – з «Кардиналом-Рівне» і «Продексімом». У Рівному ми отримали дві червоні картки, довелося багато грати в меншості і захисті. А з «Продексімом» вийшла гра на зустрічних курсах, в якій наші ворота атакували досить часто.

Подлюк:
– Для мене самими важкими були два матчі – з «Титаном» і ХІТом. У Покровському старе покриття і грати на ньому незручно, (віднедавна «Титан» приймає у Запоріжжі, а в залі у Покровському йде заміна покриття – Ред.). А в Києві, як правильно сказав Андрій, довелося показувати і доводити, що ми виросли і з нами вже потрібно рахуватися. І ще один матч був для мене складним – з «Кардиналом-Рівне». Цю гру я пропускав, а дивитися з боку і розуміти, що ти нічим не можеш допомогти своїм партнерам, завжди важко.

 Що для вас в цих іграх найбільше запам’яталося?

Хамдамов:
– Хет-трик «Енергії». Сильний суперник. Забити такій команді три голи дорогого коштує.

Бакінський:
– Мені складно виділити – у футзалі у воротаря в кожній грі вистачає яскравих епізодів. Напевно, епізод з останнього матчу, коли Роніньо бив, а Фумаса добивав, але мені вдалося парирувати обидва удари.

Подлюк:
– Матч з «ІнБев/НПУ». Я забив двічі, а таке поки що в моїй кар’єрі трапляється нечасто (посміхається).
Питання Андрію Хамдамову:

 Який з дев’яти голів запам’ятався найбільше?
– Напевно, перший гол «Енергії». Хороший вийшов гол. А решта у мене практично всі однакові. Це Педяш у нас спеціаліст по красивим голам (сміється). Але мені подобаються будь-які голи, забивати не набридає.

 Тоді тобі як бомбардиру, окреме питання – який воротар справив на тебе найбільше враження? Кого тобі найскладніше було обіграти?
– Найбільше мені сподобався воротар ХІТа Владислав Лисенко. Складно було проти нього грати – два рази виходив один на один, але забити не вийшло. Досвідчений, хороший голкіпер, дуже добре читає гру.

Подлюк:
– Напевно, Фумаса. Нестандартний гравець. Добре прикриває м’яч корпусом, весь час перекладає його під ліву ногу, складно було до нього підібратися.
Питання Іллі Бакінському:

 Ти граєш в одній команді з двома найкращими бомбардирами чемпіонату. Вони не відбивають тобі руки на тренуваннях?
– Для цього є рукавички. Звичайно, на тренуваннях буває складно, і проти них доводиться працювати з особливою увагою. З іншого боку, краще нехай вони створюють мені проблеми на тренуваннях, а в грі забивають у ворота суперника (сміється).

 Уже минуло досить багато часу, і цікава ваша думка зараз – наскільки корисний для вас виявився той турнір в Польщі?

Хамдамов:
– Той турнир дав нам дуже багато. Складно пояснити в двох словах. Нам показали команди («Барселона Ласса», «Лолло Кафе Наполі»), які грають в той футзал, в який, на думку тренера, повинні грати ми. Самі розумієте – краще один раз побачити. А тут було чотири матчі з командами високого рівня і можливість подивитися на гру інших не менш сильних клубів.

Бакінський:
– Я дивився більше за воротарями, а не за командами. Багато що підглянув, але розповідати не буду – це чисто воротарські моменти, не хочу розкривати секрети. Для мене, як для голкіпера було дуже корисно, подивитися вживу за грою колег з інших країн – дійсно є чому повчитися.
Подлюк:
– Я думаю, що за час цього турніру ми отримали не менше досвіду, ніж за все перше коло нашого чемпіонату. І, напевно, там ми зрозуміли, що можемо грати сильніше і краще. Такі турніри додають впевненості.

 Наступний суперник «Сокола»  «Епіцентр К Авангард». У першому колі ви обіграли цю команду в гостях з рахунком 8:1. Чого чекаєте від цього матчу?

Хамдамов:
– Легко не буде. Команда зіграла дев’ять ігор, набралася досвіду. Та гра була для «Епіцентру» першою в Екстра-лізі, напевно вони хвилювалися. Тепер такого хвилювання точно немає. І одесити показали в матчі з «Ураганом», на що вони здатні.

Бакінський:
– Коли мені хтось каже про те, що наступний суперник слабший від нас, я завжди згадую гру з АРПІ в Кубку України. Начебто ми тоді були сильнішими за всіма розкладами, а вийшли і програли 2: 1. Так що ніякої недооцінки немає.

Подлюк:
– Незручна команда. Завжди борються, б’ються до останнього. Вони, до речі, в тому матчі відкрили рахунок і ми спочатку програвали. У них змінився тренер, з’явилися нові гравці. Думаю, що в цій грі проти нас вийде багато в чому інша команда. Тим більше що проти лідера налаштовуються всі, і всі хочуть лідера обіграти або відібрати у нього очки.
Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.