ТурнирыLIVE. Футзал. Кубок на призы Водяна 2017. Он-лайн. День 2ДетиВолодимир Слободян: "Успіх - результат роботи дитини та тренера"Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Цілеспрямовано готуємося до Кубку Свободи»СумскаяСумы: обзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 2 августа 2017)ТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 1. ИтогиТурнирыLIVE. Футзал. Кубок на призы Водяна 2017. Он-лайн. День 1Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «С сезона-2019/20 в Экстралиге должно быть 12 команд и ротация между лигами»Турниры«Кубок Свободи-2017»: за головний трофей позмагається шість командХарьковскаяОлег Чигринов: «Сьогодні неможливо нікого примусити фінансувати команду Екстра-ліги»ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів 10-ого туруСумскаяСумы: сумасшедшая ничья "Медцентра" и "Lex-VSK" и другие результаты вторникаТурнирыКубок на призы Водяна В.И. 2017. Представление командХмельницкийПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» стають одноосібним лідером в дивізіоні 1 (+ відео)ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: важлива перемога «Альтернативи» (+ відео)ОдесскаяОдесса: все лидеры добывают победыТурнирыКалендарь 8-го Всеукраинского турнира на призы ЗТУ В.И. ВодянаОстальной мирДмитрий Сорокин: «Теперь я — легионер»Остальной мирНовый главный тренер вернул легендарного Фалькао в сборную БразилииОстальной мирМануйленко заинтересовал белорусскую БЧЭкстра-лигаМаксим Літвінов продовжить кар'єру у "ХІТі"

У "ІнБев-НПУ" відбулося рокірування воротарів

У об'єднаного клубу відбулися кадрові зміни у воротарській бригаді. Як стало відомо futsalua.org третій воротар "ІнБев-НПУ" 18-річний Богдан Паламарчук вирішив продовжити свою кар'єру у стані затятого суперника "драгоманівців" - сумському "СумДУ".
 

Нагадаємо, що минулого сезону юний воротар провів свій перший сезон у професіональному футзалі. Паламарчук починав сезон як третій воротар, але важка травма Олександра Сухова і перебір жовтих карток Михайлом Соколовським, дозволило йому 25 грудня 2016 року дебютувати в Екстра-лізі. Що ж до Олександра Сухова, то він вже повністю відновився від важкої травми і готовий допомогти своїй команді зі старту сезону.
 

Проте святе місце порожнім не буває і об'єднаний клуб оперативно знайшов заміну. Тому першим новачком "педагогів" у літнє міжсезоння став 18-річний воротар харківського "Локомотива" Олександр Сірицький. Сірицький минулий сезон провів у складі "Локомотива-2-Волна", що виступав у Першій лізі харківського Кубку ФК Універ, і навіть встиг відзначитися одним забитим голом. Попри свій юний вік страж воріт може похвалитися досвідом виступів у молодіжній збірній України, де дебютував 1 грудня минулого року у товариській грі проти роменського "Рятувальника", який за нашою інформацією, на жаль, нещодавно припинив своє існування. Тож у новий сезон "ІнБев-НПУ" входить з такою трійкою воротарів: Сухов, Соколовський, Сірицький.

Нагадаємо, що Сірицький став 12-м гравцем, який залишив "Локомотив" після Юрія Савенка, Богдана Свиридова, Артема РосяЄвгена Сірого, Ярослава Лебедя, Миколи Білоцерківця, Дмитра Бондаря, Дмитра Сорокіна, Сергія Малишка, Дениса Овсяннікова і Максима Літвінова

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.