ПольшаЕвро-2018: Польская загадкаОдесскаяЕвгений Охременко: «Приоритет МФК «Sea Gate» – дети!»Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 8 тур. Результати і відеооглядиЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Испания – Франция – 4:4. Обзор матча. 31.01.2018Экстра-лига"Кардинал-Рівне" обіграв польський "Клірекс"Чемпионат ЕвропыОлександр Бондар: «Росія недооцінила Польщу» Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Португалия – Румыния – 4:1. Обзор матча. 31.01.2018БеларусьКлаудиньо – игрок «Столицы» (+ видео)Чемпионат ЕвропыАлександр Кондратюк: «Хочется, чтобы удача была на стороне нашей сборной» ХарьковскаяЛучшие голы 2-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Первая лига Максим Почебут: «Задача одна – выиграть золото»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 12 тур. «YO MOYO» едва не отбирает очки у лидераОдесскаяОдесса. Высшая лига: шесть «заруб» и затянувшийся отпуск «Территории цвета»Футзал в миреНовая эра футзалаЧемпионат ЕвропыАлександер Чеферин: «Евро-2018 задаст новые стандарты качества»Первая лига Первая лига. Группа «Восток». 8 тур: когда гости сильнее хозяевПервая лига Перша ліга. Група «Захід». 8 тур: лідери грають внічиюЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Россия – Польша – 1:1. Обзор матча. 30.01.2018Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Словения – Сербия – 2:2. Обзор матча. 30.01.2018Беларусь«День энергетика». «Витэн» выиграл Кубок Беларуси

Україна на Євро-2018: прогнози та побажання

Напередодні старту Євро-2018 представники футзальної спільноти України поділилися своїми міркуваннями щодо суперників нашої збірної у груповому етапі.


 

Роман Бакум (гравець ФК «ІнБев/НПУ»):

«Командам, які потрапили на Євро не може бути легко. Збірна Португалії – збірна серйозного рівня. Румуни додали до свого складу декількох натуралізованих гравців. У нас зібралася сильна команда. Всі гравці є досвідченими. Виступають за сильні команди. Хочеться побажати нашим хлопцям, щоб вони обійшлися без травм, подолали групу та досягли вдалих результатів. Все в їхніх ногах».

Андрій Борсук (гравець ФК «ХІТ»):

«Збірна Португалії є топовою збірною як в Європі, так і у світі. Там зібрані футзалісти екстра-класу. Румунія також суттєво додала останнім часом. Це такий собі міцний європейський середнячок. Думаю, що збірній Україні буде непросто. Однак, наша команда так само є дуже сильною. Як на мене, хлопці мають віддати усі зусилля, щоб вийти з першого місця, щоб у наступній стадії не зустрітися з іспанцями. Бажаю хлопцям вдало підготуватися до надзвичайно важливих поєдинків, грати одне за одного та показувати яскравий футзал, який сподобається глядачам. Вірю у нашу збірну та сподіваюся на те, що хлопці здобудуть позитивний результат. Обов’язково дивитимуся матчі Євро-2018 та вболіватиму за наших!»

Сергій Піддубний (головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»):

«Як на мене, збірній України буде надзвичайно важко зі збірною Португалії. Інший суперник – збірна Румунії. Вважаю, що він абсолютно по зубах нашим хлопцям. Всьому тренерському штабу та гравцям бажаю побільше фортуни. Цей фактор є надзвичайно важливим для здобуття результату. Ми з вами!»

Кирило Красій (головний тренер МФК «Епіцентр К Авангард»):

«Здолати румунів нашій збірній точно під силу. Цю команду треба однозначно перемагати. Щодо Португалії питання є складнішим. Як на мене, за наявності вдалої гри все є можливим. Бажаю хлопцям рухатися турніром якомога даліВся футзальна спільнота вболіває за збірну України. Це наша гордість. Хочеться, щоб українські футзалісти повернулися додому з медалями!»

Олег Зозуля (головний тренер ФК «АРПИ Запоріжжя»):

«Слабкі команди на цьому турнірі відсутні. Якщо збірна буде налаштовуватися на кожного суперника індивідуально та обирати спеціальну тактику – все буде добре. Наша збірна має досвідчений тренерський штаб, який здатний виконати це завдання. На Євро їдуть найкращі гравці, які доводитимуть цей статус на турнірі. Повторюся, що у керма збірної України знаходиться досвідчений Олександр Косенко, який свого часу виступав на високому рівні нині досягає серйозних результатів зі збірною. Можу висловити йому та всім хлопцям лише найкращі побажання».

Олександр Каплун (тренер ФСК «Іллічівець»): 

«Слабкі команди не потрапляють на Євро. З португальцями завжди цікаво. Серед їхнього складу є зірки світового рівня. Як на мене, збірна має виходити з групи. Бажаю хлопцям уникнення травм, посмішки фортуни та віддати всі сили для досягнення якомога більшої кількості перемог на словенському паркеті».

Василь Сухомлинов (екс-гравець збірної України):

«На моє переконання, збірна України може перемагати в обидвох матчах групового етапу. Кожна команда має свій малюнок гри та певні переваги. Однак, проти цих збірних можна грати і здобувати у поєдинках з ними потрібний результат. Бажаю успіху нашій команді на Євро-2018. Сподіваюся, що хлопці досягнуть вдалого результату, а ми всієї футзальною спільнотою чекаємо їх з медалями».

Сергій Песоцький (головний тренер ФК «СумДУ»):

«У міжнародних матчах з Італією та Іспанією ми довели, що є не гіршими за топові європейські збірні. Тепер потрібно це показати в офіційних поєдинках. Думаю, що нашій збірній під силу показати досягти вдалий результат на Євро-2018. Передусім, треба перемагати Румунію у стартовому поєдинку. У Португальців присутні гравці екстра-класу. Однак, з цією збірною також можна грати. Хочеться побажати хлопцям, щоб вони були єдиним колективом і розуміли, що від кожного з них як від складової цього олективу буде багато залежати. Вся футзальна спільнота триматиме кулаки за нашу збірну!»

Олег Мірошник (гравець МФК «Епіцентр К Авангард»):

«Не за чутками знаю про силу збірної Португалії. Протистояння з цим суперником буде надзвичайно важливим для України. Щодо другого опонента, то впевнений, що він нам по зубах. У збірній України є досвідчені гравці, а також яскрава молодь. Завдання щодо виходу з групи ніхто не відміняв. Потрібно його виконувати та боротися далі. Хочеться побажати Олександру Петровичу Косенку та усім хлопцям спортивного фарту і уникнення травм. Сподіваюся, що збірна продемонструє гру, яка буде до вподоби вболівальникам, а ми їх підтримуватимемо!»

Юрій Савенко (гравець МФК «Продексім»):

«Група дуже цікава і непроста. Обидва протистояння будуть напрочуд складними. Збірна Португалії є дуже серйозним суперником, незважаючи на два нічийні результати під час підготовки до Євро-2018. Думаю, що португальці підходитимуть до поєдинків у оптимальних кондиціях. Вони є фаворитами групи, але наша збірна також дуже сильна. Надзвичайно важлива зустріч буде з Румунією. Ця збірна додає у результатах з кожним роком. Шанси є завжди, головне грати у свій футзалу та ставити перед собою лише переможні завдання. Бажаю гравцям продемонструвати свою майстерність на Чемпіонаті Європи та грати один за одного та за всіх, хто їх підтримує. Тренерському штабу бажаю донести свої думки до гравців. Вірю, що наша збірна може досягти серйозних результатів».

Михайло Волянюк (гравець МФК «Кардинал-Рівне»):

«Безперечно, Португалія є топовою збірною. У складі цього суперника присутній Рікардіньо, який є найкращим гравцем світу вже протягом декількох років. Збірна Румунії також непростий опонент. До їхнього складу додалося кілька натуралізованих бразильців. Ця команда завжди відзначалася своїм характером. Однак, шанси пройти далі у збірної України, безперечно, є. Всьому тренерському штабу та гравцям бажаю здоров’я, переможних результатів та виконання поставлених завдань».

Дмитро Камеко (головний тренер МФК «Титан»):

«Вважаю, що нашій збірній потрібно долати обидвох суперників та виходити до наступного раунду з першого місця. Бажаю хлопцям нікого не боятися та бути сміливими під час прийняття рішення у кожному ігровому епізоді».

Андрій Федюк (гравець СК «Енергія»):

«Однозначно, збірній буде непросто. Суперники підібралися досить серйозного рівня. Румунія – самобутня команда, яка сповідує технічний футзал. Португалія не потребує якихось зайвих представлень. Однак, знаючи дух та характер нашої збірної, можу з впевненістю сказати, що суперникам буде не солодко. Нашим хлопцям під силу здолати обидві команди. Хочеться побажати збірній нашої країни успіху. Майбутнє українського футзалу буде багато у чому залежати від того як виступить наша команда. Це серйозна популяризація для футзалу у нашій країні. Вірю у збірну України та бажаю їй успішно виступити на Євро-2018».

Ігор Москвичов (екс-гравець збірної України):

«Я вважаю, що обидва суперники збірної України є дуже сильними. Нині вони демонструють футзал високого класу. Нашій збірній буде важко пройти далі. Однак, я вірю у нашу команду, яка має непоганий склад. Думаю, що до наступної стадії ми кваліфікуємося. Хочеться побажати здоров’я всім гравцям разом з тренерським штабом. Це по-перше. По-друге, зичу спортивного фарту. Без цього важко у нашому світі. Ну і наостанок побажаю, щоб всі ті думки, які тренери доводять до гравців і домашні напрацювання були втілені на паркеті».

Роман Кіндратів (гравець НФК «Ураган»):

«Група досить рівна. У певній мірі можна виділити Португалію з її зірковими гравцями. Румунія – це суперник приблизно такого самого рівня, як і ми. Легко не буде, але шанси є. Бажаю хлопцям вірити у свої сили та дивитися лише вперед. Ми маємо футзальні традиції. Раніше збірна України боролася за медалі, потім було певне затишшя. Втім, все повертається. Потрібно нікого не боятися та боротися за результат».

Раміс Мансуров (екс-гравець збірної України):

«Нашим хлопцям буде непросто. Як на мене, всі три команди знаходяться на одному рівні. Збірна України має вдалий календар, оскільки Португалія та Румунія проведуть очний матч ще до зустрічей з Україною. Тренерський штаб матиме змогу зайвий раз оцінити суперників. Вважаю, що хлопцям по силах вийти з групи і потім вже ставити наступні завдання. Ми будемо вболівати за нашу команду та тримати за неї кулаки. Хочеться побажати хлопцям, щоб вони пройшли якомога далі у цьому турнірі. У Національній збірній завжди був чудовий мікроклімат. Туди хотілося приїжджати. Ці традиції збереглися. Впевнений, що хлопці продемонструють свої найкращі якості».

Олег Шайтанов (екс-гравець збірної України):

«Суперники у нашої збірної дуже непогані. До них треба ставитися з повагою. Однак, збірній України у тому складі, який їде на Євро-2018 під силу вийти з групи та вирішувати подальші завдання. Основний показник успішності виступу збірної на змаганнях – це результат. Тож, побажання одне: дістатися до вершини Євро-2018».

Прес-служба Асоціації футзалу України

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.