Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8: невероятные концовки, подвиги Лысенко и победа «Эпицентра» Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8: рубка в Киеве и Львове, неожиданность в Херсоне и сенсация в ОдессеЖитомир15.00. Житомир. Третій тур Вищої ліги. Онлайн центральних матчівПервая лига Футзальним досвідом з «Дніпром» (Черкаси) поділиться Назар ЯцишинЭкстра-лигаМФК «Продэксим» приветствует нового игрокаЖенский футзал Отбор ЮОИ-2018: у юношей ничья с Венгрией, у девушек – с АзербайджаномЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8. LIVE!ВетераныМастер-класс от ветеранов "Черного моря"Кубок УкраиныКубок України. “Галицька Здоба” тріумфує в Івано-ФранківськуФутзал в миреГрозная «Дева»Ивано-Франковск11 листопада стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футзалуСборная УкраиныУкраина в отборе ЮОИ-2018: юноши уступили Португалии, девушки – ИталииИспания"Мовистар Интер": лучшие голы октября-2017Ветераны“Енергія-Тайм” — переможець турніру серед ветеранів “Кубок ректора СНУ” у Луцьку (ВІДЕО)ХарьковПередача Харьковский футзал от 02.11.17ХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкийПреміум-ліга: прев’ю 2-ого туру у дивізіоні 1ЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. Анонс матчей 3-го тура.Экстра-лигаЭкстра-лига. Дела судейские. Эпизод третий: о моде, погоде, чудесах и неприкасаемыхЭкстра-лигаАнонс 8-го тура: без «Оранжевой машины»

Збірна України зіграє з італійцями у Харкові


Незадовго до відбіркового матчу чемпіонату світу з футболу між збірними України та Туреччини у Харкові відбулось виїзне засідання Виконкому Федерації футболу України. У ході цього засідання було вирішено, що національна збірна України з футзалу проведе два товариських матчі зі збірною Італії 5 та 6 грудня у Харкові. Коментуючи це рішення, Президент Федерації футболу України Андрій Павелко заявив: «Місцевим уболівальникам буде довірена дуже важлива місія – зарядити наших хлопців на нові перемоги у фінальній частині Євро-2018, що стартує в Словенії у січні».

Зазначимо, що перед тим, як Виконком ФФУ погодив проведення двох товариських матчів зі збірною Італії, Асоціація футзалу України проводила переговори з італійською стороною та домовилась про те, що два спаринги зі «Скуадрою адзуррою» пройдуть на території України. 

Нагадаємо, що збірна України напряму потрапила до фінального етапу Євро-2018, здолавши навесні збірні Бельгії, Чорногорії та Хорватії.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Павло Кубанов

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.