БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: найкраще досягнення волинського футзалуКазахстанКубок Казахстана пройдет в октябреПервая лига Назар Бугайчук: «"Любарт" виступатиме в Першій лізі, яка попередньо стартує наприкінці жовтня»РоссияСергей Скорович: «Спорт высших достижений не может быть легким ни для спортсменов, ни для тренеров»БразилияМаркиньос Шавьер будет работать в ОАЭБразилия«Магнус» подписывает ДжониЭкстра-лигаЕкстра-футзал. Сезон 2020/21. Випуск № 5Кубок УкраиныFavbet Кубок України: жеребкування попередніх етапів – 24 вересняРоссияНиколай Иванов: «Я всегда ставлю перед собой максимальные цели»Всеукраинский финал АФЛУАндрей Заводян: «Победа в АФЛУ далась нам не очень легко, но и не так тяжело, как это могло бы казаться»ФранцияСборные Молдовы и Франции обменялись победами

Алі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»

Один з найкращих іранських футзалістів розповів про стан справ у національній збірній і майбутнє своєї клубної кар’єри.


Гравець збірної Ірану Алі Ашгар Хассанзаде розповів про стан справ в національній команді перед початком кваліфікації Кубка Азії. «Тренування національної збірної під керівництвом головного тренера розпочалися в суботу. У тренуваннях беруть участь молоді і досвідчені гравці – цей підхід тренера забезпечить хороше майбутнє для футзалу.» 

Він додав: «Цей рік для нашого футзалу буде дуже важким. Після кваліфікації на Кубок Азії ми повинні підготуватися до основних змагань в Туркменістані, і я сподіваюся, що нам вдасться досягти там успіху і потрапити на Кубок світу.»

Хассанзаде розповів прот те, що збірна з молодими гравцями у складі гратиме на Кубку Азії і, що ми з ними зожемо досягти успіху. Він додав: «Це думка тренера національної збірної. Він хоче випробувати молодь в офіційних змаганнях, щоб вона у майбутньому допомогла національній команді.»

Він поділився думкою і про змагання та товариські матчі проти європейських збірних: «Після кваліфікації до Кубку Азії ми проведемо турнір чотирьох у Мешхеді з хорошими європейськими збірними. Крім цього турніру, футзальний комітет також розглядає можливість організувати ще кілька матчів для національної команди. На мою думку, велика кількість товариських матчів, які ми проводимо, йде на користь національній збірній. Бо ми бачимо наші сильні і слабкі сторони.»

«Мій контракт із "Шеньчжень Нанлінгом" закінчився, і я отримав деякі пропозиції від іранських та закордонних команд, які я зараз омірковую, і сподіваюся, що зможу прийняти правильну рішення», - сказав екс-гравець китайського клубу. 

«Так, є три команди іранської Суперліги, які розмовляли зі мною», - відповів він про те, чи є у нього якісь пропозиції від іранських команд, - «але, як вже сказав, я зараз розглядаю пропозиції і сподіваюся, що зможу якомога швидше приєднатися до своєї нової команди.»

Хассанзаде розповів про гру зі збірною Росії (Іран програв 3:9 – прим. ред.): «Такі матчі, як з Росією, відбуваються у всьому світі. Як бачите, у футбольній Лізі чемпіонів «Тоттенхем» зазнав поразки від мюхенської «Баварії» з рахунком 2:7. Ці результати відбуваються у всьому світі, але, як я вже сказав, результат був для нас не дуже важливим, і ми більше шукали наші слабкі сторони, щоб покращити їх у майбутньому.»

Джерело - http://fut5al.ir/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.