Сборная УкраиныАлександр Косенко: «Сейчас хотелось бы сыграть со сборными, которые играют в другой футзал»БеларусьМогилевский «Форте» выступит в сезоне-2018/19Экстра-лига«Продексім» вирушив на збори в УжгородВетераныАлександр Кабаненко: «Ветеранские соревнования – непередаваемое удовольствие»Экстра-лигаВіталій Радевич: «З кожним матчем «Енергія» буде додавати у грі»ЛатвияВадим Ляшенко: «Организация финала чемпионата Европы (U-19) станет большим шагом в развитии футзала и футбола Латвии»Экстра-лигаІгор Москвичов: «Наше завдання у Лізі чемпіонів – потрапити до Фіналу Чотирьох»Экстра-лигаАндрій Хамдамов: «Нам є над чим працювати»Экстра-лигаЛьвівська "Енергія" зіграла внічию з "ВРЗ"ВетераныОдеса прийме матчі чемпіонату та Кубка України серед ветеранівЧехияВладимир Емельянов перешел из «Сварога» в «Олимпик»Лига чемпионов УЕФААнтон Клушин: «Вважаю, що «Береттьоуйфалу» не впаде обличчям у бруд»ИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Кристиан Домингес и Нико СармиентоЭкстра-лига«ІнБев/НПУ» розпочав підготовку до нового сезонуЭкстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в Кишинев

Андрій Хамдамов: «Нам є над чим працювати»

Капітан СК «Сокіл» Андрій Хамдамов в інтерв’ю клубній прес-службі поділився своїми враженнями від контрольних матчів у Польщі


 Андрій, команда зіграла свої перші контрольні матчі в цьому сезоні. Які твої враження від гри з «Клірексом»?
– Ми три тижні тренувалися перед цими іграми. Тренеру цікаво було побачити, в якому ми стані зараз, на що команда здатна, нам – перевірити себе у грі. Що стосується «Клірекса» – добре організована команда, укомплектована в основному високими, фізично сильними гравцями. Але помітно, що команда напівпрофесійна. Могли ми, напевно, в цьому матчі зіграти і більш результативно, якби були більш уважні при завершенні атак.

 Хто сподобався у «Клірексі»?
– Іванов і Лещак. Загалом, від кого чекали хорошої гри, той її і показав. Іванов добре працює з м’ячем, Лещак – фізично сильний, складно було з ним в єдиноборствах, кілька разів небезпечно бив по нашим воротам. Але впоралися.

 Друга гра, з «Рекордом», вийшла не такою успішною…
– Так, чемпіон Польщі показав хорошу гру. Досвідчена команда, постійно на виду, неодноразово грала в єврокубках.
По грі – перший тайм провалили. Не виконали тренерську настанову, допустили багато помилок в обороні. У перерві тренер нас трохи струснув (посміхається), вказав на помилки, і ми його почули. Як то кажуть, краще пізно, ніж ніколи. Спочатку, правда, знову пропустили, але потім забили тричі і мали кілька хороших моментів, які реалізувати не вдалося.

 Кого можеш виділити у «Рекорді»?
– Є кілька дуже сильних гравців – Будняк, Бондар… Вони і в матчі з нами були помітні, правда, грали не так багато, як очікувалося. Я б в першу чергу відзначив двох воротарів «Рекорду», і двох рослих гравців, які грали на позиції «стовпа» (Кубік, Бель – Ред.). Вони багато зробили для перемоги своєї команди.

 Через тиждень  наступний виїзд, на цей раз в Білорусь…
– Нам є над чим працювати. Ці ігри, особливо друга, показали, що огріхів в нашій грі вистачає. Постараємося за цей час підтягнути свої слабкі сторони. У Гомелі нас чекають серйозні суперники.


Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.