ЧехияВладимир Емельянов перешел из «Сварога» в «Олимпик»Лига чемпионов УЕФААнтон Клушин: «Вважаю, що «Береттьоуйфалу» не впаде обличчям у бруд»ИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Кристиан Домингес и Нико СармиентоЭкстра-лига«ІнБев/НПУ» розпочав підготовку до нового сезонуЭкстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в КишиневЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоРоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"

“Сокіл” у Польщі: вдалий старт (+ відео)

З впевненої перемоги розпочав свій передсезонний вояж по Європі хмельницький «Сокіл»

Перший матч наші хлопці проводили у Хожуві, де їм протистояв місцевий «Клірекс». Поєдинок розпочався з гострих моментів у обох воріт, наче змагались між собою добрі знайомі команди, а не колективи з різних країн. І якщо гравці польського клубу своїми шансами не скористались, то вихованці “Сокола” були більш спритніші і на 7-й хвилині Дмитро Мартинюк відзначився після розіграшу кутового удару.
 
Буквально через кілька хвилин подвоїти рахунок міг Артур Подлюк, але  класним дальнім ударом поцілив у крестовину.  «Клірекс» продовжував шукати шляхи до воріт Богдана Чеха, але забив знову таки «Сокіл» – Руслан Шеремета завершив швидку контратаку гостей пострілом у дальню шістку.   Тиск підопічних Мирослава Мезги все ж дав результат і на 17-й хвилині господарі отримали право на пробиття «дабл-пенальті».
 
Але переможець минулорічної номінації «Відкриття року» Себасьян Лещак не впорався з власними нервами пробивши повз ворота. Цей епізод додав впевненості українській команді і тайм закінчувала в атаці саме вона – Владислав Щербань після передачі активного Артура Подлюка потужним пострілом ледь не зламав поперечку.

На другий тайм підопічні Романа Ковальчика вийшли вже більш спокійними та впевненішими. Стримавши стартовий натиск польської дружини, наші знову забили. Як і у першому таймі, після вдалого розіграшу кутового гол забив Дмитро Мартинюк. Відзначимо також результативні дії одного з героїв поєдинку – Руслана Шеремети, який записав у свій актив гол та дві гольові передачі.

Відштовхуючись від результату Роман Миколайович надав більше часу зовсім юним вихованцям “Сокола”, чим одразу ж зуміли скористатись більш досвідчені гравці суперника. На 33-й хвилині після прострілу Мацея Мізгайського, м’яч рикошетом від Владислава Первєєва, опинився у воротах  – 1:3. У господарів зажевріла надія на порятунок.

Але її  швидко погасив все той же Дмитро  Мартинюк, який в потрібний момент заробив на собі 6-й командний фол. Владислав Щербань не залишив шансів голкіперу, впевнено виконавши вирок.
І хоча в останні хвилини «Клірекс» намагався йти вперед великими силами та кілька разів змусив продемонструвати свою реакцію Богдана Чеха, але рахунок у матчі більше так не змінився.

4:1 – впевнена перемога СК «Сокіл», який вже завтра очікує більш серйозний суперник – діючий чемпіон Польщі «Рекорд» з міста Бельско-Бяла.

Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.