ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Дани Монтес и Хуанхо КателаФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: в финале сыграют чемпионы Ирана и ВьетнамаЖенский футзалЖіноча студентська збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світуЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 15 серпня відбудеться жеребкування календаряЛига чемпионов УЕФАКирилл Красий: «Кишиневскому «Динамо» будет тяжело в матчах Лиги чемпионов»Футзал в миреЧетверо енергетиків викликали у збірну України на чемпіонат світу серед студентівКазахстанДжон Леннон: «Я силовой игрок»ПольшаОлександр Бондар: «У «Таймі» склад був такий, що у дванадцятку важко було потрапити»БразилияЛучшие голы 14-го тура чемпионата Бразилии-2018Россия«…МФК «Газпром-Югра», образно говоря, – «Феррари»: очень мощная машина...» БеларусьАндрей Толмач: «К парням нет претензий»Экстра-лигаЕдуард Босенко: «Готуємося у посиленному режимі»Женский футзалЖіноча збірна Португалії починає підготовку до Основного раунду Євро-2019БеларусьБеларусь: в чемпионате сыграет 16 команд, Раговик уже в «Столице»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: «Блювэйв Чонбурри» слагает чемпионские полномочияСборная УкраиныАлександр Косенко: «Сейчас хотелось бы сыграть со сборными, которые играют в другой футзал»БеларусьМогилевский «Форте» выступит в сезоне-2018/19Экстра-лига«Продексім» вирушив на збори в УжгородВетераныАлександр Кабаненко: «Ветеранские соревнования – непередаваемое удовольствие»Экстра-лигаВіталій Радевич: «З кожним матчем «Енергія» буде додавати у грі»

«Продексім» вирушив на збори в Ужгород

Чемпіони України почали заключний етап підготовки до нового сезону


Вранці 8 серпня «Продексім» у повному складі вирушив на самий захід України, в місто Ужгород, де пройде заключний етап підготовки команди до нового сезону. До місця дислокації чемпіони України будуть добиратися в два етапи: спочатку поїздом до Києва, а потім зі столиці України до Ужгорода.

За планом тренерського штабу на цьому зборі футболісти будуть працювати, роблячи акцент на силові вправи, а також на розвиток швидкості і витривалості. Крім цього, заплановано три контрольні матчі. Станом на 15 серпня є попередня домовленість на гру з одним з клубів першого угорського дивізіону, а на 22-23 серпня заплановані спаринги з командою «Мімель» (Лученець).

Це віце-чемпіон Словаччини, але після закриття команди «Слован» (Братислава) (колишній «Слов-Матік») «Мімель» отримав право зіграти в Лізі чемпіонів, починаючи з основного раунду. До речі, кілька провідних гравців «Слована», що є членами збірної Словаччини, перейшли в міжсезоння якраз в команду з Лученця.

Після завершення ужгородського збору «Продексім» 29 серпня-1 вересня візьме участь в «Кубку Львівщини».

«5Х5» за матеріалами офіційного сайту МФК Продексім

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.