Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Бізнес Преміум-ліга: «Інтерпродсервіс» та «Toshiba» у фіналі визначать ім’я чемпіона (+відео)

«Лунтік» та «UBC» в очному протиборстві визначать долю бронзового комплекту нагород, «Ауді» та «Алея Взуття» зіграють у фіналі Кубку Поділля

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB”

Виходить на фінішну пряму розіграш Бізнес Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу та неділю, 20-го та 21-ого травня, були зіграні чергові поєдинки, які видалися неймовірно видовищними та багатими на забиті м’ячі. Про все це далі у нашому огляді.

Найбільший інтерес з боку вболівальників викликали півфінали плей-офф. Першу путівку до фіналу розігрували «Лунтік» та «Інтерпродсервіс», і їх очне протистояння за своїм змістом та напругою, без перебільшення стало головною окрасою ігрового вік-енду. Краще розпочали «сині», яким вдалося зусиллями Панькевича забити швидкий м’яч, однак «Лунтік» не опустив руки, і завдяки голам Рижука та Ліщука, які протягом однієї хвилини двічі змусили капітулювати Іщука, переламав хід подій на свою користь. Такий розвиток подій явно додав впевненості «салатовим», і під завісу першого тайму Подвисоцький, виявившись в потрібному місці та в потрібний час після розіграшу кутового, довів перевагу номінальних господарів до двох забитих м’ячів – 3:1, але їх становище значно ускладнювалося тим, що вже на той момент вони «висіли» на 5 фолах, і залишок першого тайму не змогли провести коректно і без порушень правил. Як наслідок, у ворота «Лунтіка» було призначено відразу два дабл-пенальті, і якщо удар Віхренка вдалося парирувати Пилипчуку, то Нік з «точки» пробив без шансів для голкіпера, скоротивши розрив у рахунку до мінімуму – 3:2. В другому таймі привабливіше виглядав «Інтерпродсервіс», але свої моменти втілити в голи йому до певного моменту вперто не щастило, а каркас воріт, який 6 разів за матч (!) перевірили на міцність «сині» був не те що «кращою подругою воротаря» Пилипчука, а його справжнім ангелом-охоронцем. Кількість перейшла в якість у середині другого тайму, коли Нік та Троян впродовж трьох хвилин знову перевернули у матчі все з ніг на голову та повернули перевагу у рахунку – 3:4. Надалі емоцій на майданчику було в надлишку, про що свідчать відразу 7 попереджень, які отримували гравці, та й 2 вилучення, але до забитих м’ячів справа знову так і не дійшла – вольова перемога «Інтерпродсервіса» з рахунком 4:3, який стає першим фіналістом турніру.

Компанію йому у головному матчі складе «Toshiba», яка в іншому півфіналі впевнено розібралася із «UBC». Злий жарт із «чорними» зіграла відсутність головного лідера їх атак та за сумісництвом кращого бомбардира турніру, Богдана Палійчука, але це навпаки було на руку Михайленку та компанії. «Білі» всі питання про переможця зняли ще в першій 25-ти хвилинці, у впевненій манері провівши чотири «сухі» голи у ворота Дубініна, а після перерви ще двома влучними ударами закріпили свій успіх. Дублі на свій рахунок записали Побережник та Люблінський, але знову кращим в складі «Toshiba» був Михайленко, який окрім одного голу записав на свій рахунок ще три «асисти». «UBC» ж зміг лише відповісти лише трьома точними ударами під завісу зустрічі та дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 6:3 на користь «Toshiba», яка у фінальному матчі зустрінеться з «Інтерпродсервісом», «Лунтік» та «UBC» в очному протиборстві визначать, хто ж стане бронзовим призером.

Стартувала також боротьба у Кубку Поділля, де за підсумкові місця з 5-ого по 8-е змагаються по кубковій системі команди, які вибули з плей-офф на стадії 1/4 фіналу. Першим фіналістом тут стала «Алея Взуття», яка впевнено в 1/2 фіналу переграла «МПК-Поділля». «Червоні» переконливо розпочали поєдинок, і вже на 9-ій хвилині після голів Данілова та Шостацького володіли комфортною перевагою у «+2», але Твердохліб своїм чудовим сольним проходом, який завершився точним ударом акурат у верхній кут, відродив тінь інтриги в протистоянні. Все вирішилося після перерви – «Алея Взуття» провела п’ять «сухих» голів у ворота Шевчука, а справжнім злим генієм «МПК-Поділля» став Шостацький, в підсумку оформивши хет-трик. «Сині» ж голом Коротинського на останніх секундах зуміли лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 7:2 на користь «Алеї», яка у фіналі зіграє із «Ауді», що не менш переконливо у іншій півфінальній парі здолала «ARTY Sport». Ці суперники вже зустрічались між собою на груповому етапі, і тоді яскраву перемогу з рахунком 5:3 святкували «артисти», однак цього разу успіх був на стороні «автомобілістів», які забивши шість м’ячів без відповіді у ворота Сікори, впевнено вийшли у фінал Кубку Поділля. «ARTY Sport» ж не виглядав цілком безнадійно, і міг кілька хороших нагод, аби як мінімум провести гол престижу, однак натхненна гра Бондарчука, який зберіг свої володіння «на замку», помножила на нуль усі старання Марчука та компанії – 6:0 на користь «Ауді».



У Кубку Виклику за підсумками другого туру закріпило власне лідерство «Динамо-ГУНП», яке в другий ігровий день не залишило жодних шансів «Червоній Зірці»Підопічні Миколи Сохорука з першої і до останньої хвилини володіли на майданчику тотальною ігровою перевагою, яку в підсумку втілили у тринадцять забитих м’ячів, які забивалися на будь-який смак вибагливої публіки. Найбільш активним у стадії завершення атак «динамівців» виявився Іван Сторожук, записавши на свій рахунок чотири результативні удари, а ось «червоні» спромоглися відповісти лише двома голами та дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 13:2 на користь «Динамо-ГУНП», яке із стовідсотковим показником продовжує лідирувати у турнірі за підсумкові 9-12 місця. Інший матч 2-ого туру, в якому зустрічалися «Носорог» та «Lifecell» видався значно цікавішим. Головні події тут розпочалися на 37-ій хвилині, коли Іщук розкішним ударом зі штрафного акурат в ліву «дев’ятку» вивів вперед у рахунку «зв’язківців». «Носорог» і не думав опускати руки, і невдовзі Коваль та Куцак власними влучними ударами схилили шальки терезів на користь номінальних господарів, але втримати переможний рахунок їм не судилося. Віт, результативно завершивши швидку контратаку «Lifecell» наприкінці зустрічі, дозволив своїй команді врятуватися від поразки – бойова нічия з рахунком 2:2.



Доволі напруженим видався другий тур у Кубку Надії, де визначається підсумкова доля місць з 13-го по 16-е. Лідерство тут захопив «МобіФренд», який у результативному поєдинку здолав «Меблі-Лідер». Що цікаво, все як не можна краще складалося саме для «меблевиків», які всередині другого тайму володіли мінімальною перевагою у рахунку, однак голи Трембача та Вакуха дозволили «МобіФренду» переламати хід подій на свою користь та вирвати перемогу з рахунком 4:3. Другу нічию у двох матчах записав у свій актив «Моноліт», який після «мирової» із вищезгаданим «МобіФрендом» у першому турі цього разу поділив очки із «Зооветпромом-Поділля». Двічі «ветеринари» виходили вперед у рахунку, однак їх суперники майже відразу відігравалися, а Кордіяка та Слобода відзначилися розкішними голами – нічия з рахунком 2:2.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.