Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Бізнес Преміум-ліга: «Toshiba» здобуває чемпіонський титул (+відео)

У фіналі турніру підопічні Юрія Болістовського здобули непросту перемогу над «Інтерпродсервісом»

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З МІНІ-ФУТБОЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB”

Ось і добіг до свого логічного завершення другий за ліком розіграш Бізнес Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з міні-футболу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У неділю, 28-го травня, були зіграні заключні поєдинки турніру, за результатами яких стали відомими імена переможця та призерів змагань. Про все це і не тільки далі у нашому огляді.

Програму заключного ігрового дня відкривав вирішальний поєдинок у Кубку Виклику, в якому у очній боротьбі зійшлися головні претенденти на здобуття головного трофею – «Динамо-ГУНП» та «Носорог». Інтрига в цій зустрічі жила хіба що в першому таймі, який завершився мінімальною перевагою «білих», а ось після перерви різниця в класі між суперниками ставала все більш відчутною. Спіймавші кураж «динамівці» у ефектному стилі провели сім м’ячів у ворота Балабанова, забиваючи на будь-який смак вибагливої публіки, а найбільш активними у стадії завершення атак номінальних господарів стали Розгон та Федорко, які відзначилися дублями. «Носороги» ж на це все спромоглися відповісти лише голом престижу, автором якого на останніх секундах став Кравчук – переконлива перемога «Динамо-ГУНП» з рахунком 8:1, яке в підсумку стає володарем Кубку Виклику та завершує турнір на підсумковому дев’ятому місці, «Носорог» ж приходить до фінішу десятим.

Динамічним та видовищним видався поєдинок за «бронзу», в якому зустрічалися «UBC» та «Лунтік». Початок зустрічі краще провели номінальні господарі, яких всередині першого тайму точним ударом під поперечину вивів Ягринець, однак «Лунтік» і не думав опускати руки, і вже доволі швидко завдяки голам Подвисоцького та Рижука переламав хід подій на свою користь. Відзначимо, що не обійшлося і без посмішки пані Фортуни «салатовим», голи яких стали можливими внаслідок мінімальних рикошетів, але вже дуже швидко ця примхлива дама повернула «боржок» «UBC», і Сьомін своїм голом встановив статус-кво. «Лунтік» із відповіддю не забарився, і вже фактично у наступній атаці Рижук оформив дубль та знову вивів вперед номінальних гостей, однак розвинути їм свій успіх не судилося. «UBC» за відсутності Палійчука вразив своєю командною грою, яка принесла результат, а вирішальними стали дії зв’язки Сьомін-Ісхаков, які спорудивши власними зусиллями три забиті голи у ворота Пилипчука в проміжку з 37-ої по 46-ту хвилину фактично зняли усі питання щодо переможця. «Лунтік» бився до останнього, і на останніх секундах завдяки влучному удару Пушкара скоротив відставання у рахунку до мінімального, однак на більше у підопічних Сергія Заболотного вже не було ні часу, ні можливості – непроста перемога «UBC» з рахунком 5:4, який таким чином здобуває бронзовий комплект нагород, а ось «Лунтік» зупиняється за крок від призового п’єдесталу, завершуючи турнір на підсумковій четвертій позиції.

Фінальний матч, у якому «Toshiba» та «Інтерпродсервіс» визначали долю чемпіонського титулу, безперечно став справжньою окрасою турніру. В першому таймі вболівальники так і не побачили забитих м’ячів, однак моментів для взяття воріт один одного суперники створили більш ніж достатньо, але Іщук та Алексейчук на останньому рубежі діяли вище всяких похвал. Все найцікавіше відбулося у другому таймі. Побережник після розіграшу «стандарту» влучно пробив низом, наблизивши до перемоги «Toshiba», однак «сині» не здавалися, і невдовзі грамотний розіграш стандартного положення приніс їм успіх. Владислав Первєєв відгукнувся на передачу Ніка з кутового, і майже з нульового кута невідпорно пробив під поперечину, зірвавши справжню овацію трибун – 1:1. Пристрасті на майданчику загострювалися, а гра, як то кажуть, йшла «до гола». Забити його пощастило більш збалансованішій «Toshibа», а саме Михайленку, який точним ударом увінчав швидкий контрвипад «білих» – 2:1. Після цього номінальні господарі заграли значно впевненіше, і протягом 44-ої хвилини, впродовж якої двічі змусили капітулювати Іщука, фактично зняли усі питання щодо переможця. Спочатку Михайленко довів власний гольовий доробок у вирішальній битві до двох забитих м’ячів, а через декілька секунд поринув у обіймах партнерів і Люблінський, який завершив класну комбінацію, розіграну в один дотик, ефектною підсічкою над голкіпером – 4:1. На хвилі успіху Люблінський невдовзі також оформив дубль, наздогнавши на чолі рейтингу бомбардирів Палійчука, якому за додатковими показниками (менша кількість зіграних ігор – прим. автора), таки дісталася «золота бутса» турніру. «Інтерпродсервіс» ж бився до кінця і завдяки голам Трояна та Панькевича під завісу зустрічі зумів у ній відродити тінь інтриги, однак на більше зусиль підопічних Сергія Малукалова не вистачило. Отже, 5:3 на користь «Toshiba», яка здобуває чемпіонство, «Інтерпродсервісу» ж дістаються срібні нагороди.

Коли стих пил запеклих баталій, відбулася церемонія нагородження, в ході якої переможці та призери, а також кращі в індивідуальних номінаціях отримували з рук керівництва красені-кубки, медалі. Відзначимо, що усі учасники турніру були нагороджені пам’ятними сувенірами.

Кращими у індивідуальних номінаціях стали наступні виконавці:

«Кращий гравець» – Дмитро Михайленко («Toshiba»)

«Кращий універсальний гравець» – Сергій Панькевич («Інтерпродсервіс»)

«Кращий бомбардир» – Богдан Палійчук («UBC»)

«Кращий воротар» – Артур Пилипчук («Лунтік»)

Також були відзначені індивідуальними нагородами кращі, на думку оргкомітету, гравці команд, які фінішували поза межами першої четвірки:

Віктор Савчук («Ауді»)

Ігор Котенков («Алея Взуття»)

Дмитро Марчук («ARTY Sport»)

Сергій Бондар («МПК-Поділля»)

Олексій Колесников («Динамо-ГУНП»)

Костянтин Ціпко («Носорог»)

Дмитро Сандулов («Lifecell»)

Віталій Сироватко («Червона Зірка»)

Дмитро Вакух («МобіФренд»)

Сергій Слобода («Моноліт»)

Андрій Машталер («Меблі-Лідер»)

Юрій Кордіяка («Зооветпром-Поділля»)

Джерело - 
sokil.km.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.