ОдессаОдесса. Премьер-лига. 18 тур. «Золотому» матчу – быть!ДетиЖитомирщина. Школярі Бердичівського НВК №10 виграли обласний етап Шкільної футзальної ліги УкраїниАссоциация футзала УкраиныПрезидент АФУ обвинил областные организации в … выполнении прямых функцийЗапорожьеАРПИ - чемпион Запорожья!СумыСумы, Высшая лига: СКИФ обходит чемпионаВсеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ-2017: 22 чемпиона, один стык и два золотых матчаРовенскаяКостопільський «Свиспан-Горизонт» – чемпіон аматорської футзальної ліги РівненщиниЧеркасская "Маїс" Вергуни - чемпіон Черкаської області серед команд Першої лігиКиевКиев. Сборная 14 тура Высшей лиги. Воля на первом планеКиевКиев. Обзор 14 тура Высшей лиги. На второй-третий рассчитайсь!УкраинаМикола Кудацький («ПЗМС») не задоволений якістю національної першостіХарьковХарьков: «Слобода» - чемпион Зимнего Кубка СК «ВИРТА»!Черкасская "Солтекс" Черкаси – чемпіон Черкаської області в Екстра-лізіДнепрДнепр. Дивизион А. 17-й тур. ОнлайнЖитомирФінальна частина Чемпіонату Житомирської області. ОнлайнПреміум-ліга: перші ігри вирішальних серій плей-офф в дивізіонах 1 та 2 у режимі LIVE!!!ЛьвовскаяВизначився переможець шкільної футзальної ліги на Дрогобиччині Черкасская "Росава" Степанці – чемпіон Черкаської області у Вищій лізіЛьвовскаяКубок Надії. «Альтернатива» вирвала путівку у півфіналИвано-ФранковскаяФранківщина. Визначилися всі півфіналісти шкільного турніру

"Маїс" Вергуни - чемпіон Черкаської області серед команд Першої ліги

Другою стала "Шполабудматеріали", а третім - "Дніпро-80-ТОП Дома".
 
У Черкасах фінішував Чемпіонат області з футзалу в Першій лізі. Найдраматичнішою вдалася доля "Катеринополя", який міг перемогти і стати чемпіоном, а так програв і навіть не потрапив на п'єдестал. 

"Рось-ЧПТ" – "Батьківщина" 4:3
Голи:
Довбаш, Мартиненко, Гонда 2 – Мілейко 2, Архангельський
 

Ігровий день відкрився важкою перемогою Росі-ЧПТ над Батьківщиною, яка в кінці чемпіонату демонструє достойний футзал. Гравці технікуму перший здолали бар'єр сухої гри і в середині першого тайму двічі поспіль вразили ворота опонента – 2:0. Матч проходив у непоступливому настрої, тож після перерви батьківщинівці знайшли свою гру і зрівняли рахунок – дубль в активі Мілейка – 2:2. Потім Рось таки знову вийшла вперед завдяки зусиллям Гонди. Він посприяв кмфортному гандикапу в два м'ячі, які дуже знадобилися, тому що Батьківщина забила у відповідь і залишок гри провела в атаках, однак до одного очка в цьому протистоянні не вистачило зовсім трохи – 4:3.
 



"Матусів" – "Юрія-Фарм" 3:4
Голи:
Грудницький, Джиоєв 2 – Тараненко 3, Заколодний 
 

Все одно Матусів залишиається на своєму заслуженому п'ятому місці. Це максимум, якого могли досягнути жовті і вони його втілили в життя, хоч і програли. Фармацевти більше хотіли перемоги аби закрити чемпіонат на своїй позитивній ноті. Тараненко відкрив рахунок і аж до кінця тайму Юрія тримала перевагу. На останніх секундах двадцятихвилинки Грудницький зрівняв – 1:1. Але більше попереду у жовтих не клеїлося. Замість забивання голів, Марущак рахував ТТД свого партнера. І це, до речі, його мотивувало – після перерви Джиоєв оформив дубль. Проте фармацевти заздалегідь попіклувалися про "подушку безпеки". Роззабивався Тараненко і ще один м'яч до свого активу заніс Заколодний. У підсумку 3:4 на користь Юрії-Фарм.
 



"Маїс" – "Дніпро-80-ТОП Дома" 6:0
Голи:
Суський 2, Дровольський, Шмиголь, Чуприна, Сипченко
 

На верхівці Першої ліги ситуація найгостріша. Усі в рівних умовах і багато що вирішуватимуть додаткові показники. А конкретно в цьому матчі все вирішив настрій команд. В останніх двох іграх Дніпро-80 сам не свій. До цього вся колективна енергія була зосереджена в особі граючого тренера Фощія, а тепер його пригнічений настрій передався на партнерів. Маїс злагоджено зіграв в обороні й нападі, реалізував свої моменти і чекав результату пари Катеринопіль – Шпола. 

Традиційно фундаментом перемоги "кукурудзників" став Назар Шмиголь. Справжній диригент. Оформив гол Суському, командував патнерами, потім забив сам, а що більше проходило часу, то мінімізувалися шанси Дніпра. Нічого не запропонували в атаці Ковтуненко й Олійник, а позаду не впорався голкіпер. От і отримали 6 сухих м'ячів. Переміг комбінаційний футзал.
 



"Катеринопіль" – "Шполабудматеріали" 1:4
Голи:
Король – Вєтушко, Мальчик С., Петраков, Юрпольський
 

Пан або пропав – саме так можна окреслити долю Катеринополя. Доля золотих медалей Першої ліги вирішувалася саме в цьому протистоянні. Шпола навіть вигравши матч, не змогла б стати чемпіоном, бо в особистій зустрічі з Маїсом поступилася. І в цій складній розв'язці зрозуміло одне – Катеринопіль міг стати чемпіоном лише за умови перемоги. А так посів аж 4 місце. 

Підсумок:
1 місце
– Маїс
2 місце – Шполабудматеріали
3 місце – Дніпро-80-ТОП Дома
4 місце – Катеринопіль

У команди Ласкавого гра не пішла з самого початку. Червоні фактично не атакували, а ті хто мають організовувати там небезпеку залишалися довгий час у тіні. Шпола забила першою. Вєтушко відкрив рахунок – 0:1. Далі більшість ігрового часу м'яч тримався між двома штрафними майданчиками, а креативні лідери Катера вистрілили рівно на екваторі другої половини: Бойко віддав – Король замкнув – 1:1. З'явилася надія, яку залишалося втілити в життя, додавши трохи потужностей у наступальних діях. Не змогли. Шпола на іншому кінці поля легко забивала у ворота Котолупа, який жодного разу не виручив партнерів. Отож 1:4 на користь Шполи, яка приміряє срібні медалі чемпіонату.
 



Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.