ОдессаОдесса. Премьер-лига. 18 тур. «Золотому» матчу – быть!ДетиЖитомирщина. Школярі Бердичівського НВК №10 виграли обласний етап Шкільної футзальної ліги УкраїниАссоциация футзала УкраиныПрезидент АФУ обвинил областные организации в … выполнении прямых функцийЗапорожьеАРПИ - чемпион Запорожья!СумыСумы, Высшая лига: СКИФ обходит чемпионаВсеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ-2017: 22 чемпиона, один стык и два золотых матчаРовенскаяКостопільський «Свиспан-Горизонт» – чемпіон аматорської футзальної ліги РівненщиниЧеркасская "Маїс" Вергуни - чемпіон Черкаської області серед команд Першої лігиКиевКиев. Сборная 14 тура Высшей лиги. Воля на первом планеКиевКиев. Обзор 14 тура Высшей лиги. На второй-третий рассчитайсь!УкраинаМикола Кудацький («ПЗМС») не задоволений якістю національної першостіХарьковХарьков: «Слобода» - чемпион Зимнего Кубка СК «ВИРТА»!Черкасская "Солтекс" Черкаси – чемпіон Черкаської області в Екстра-лізіДнепрДнепр. Дивизион А. 17-й тур. ОнлайнЖитомирФінальна частина Чемпіонату Житомирської області. ОнлайнПреміум-ліга: перші ігри вирішальних серій плей-офф в дивізіонах 1 та 2 у режимі LIVE!!!ЛьвовскаяВизначився переможець шкільної футзальної ліги на Дрогобиччині Черкасская "Росава" Степанці – чемпіон Черкаської області у Вищій лізіЛьвовскаяКубок Надії. «Альтернатива» вирвала путівку у півфіналИвано-ФранковскаяФранківщина. Визначилися всі півфіналісти шкільного турніру

"Росава" Степанці – чемпіон Черкаської області у Вищій лізі

"Срібло" у "Яснозір'я", а "бронза" дісталася "Рятівнику".

"Шевченків Край" – "Рятівник" 3:6
Голи:
Гриб, Шпиця, Раковський – Дєдов 3, Верм'янчук, Дзюба 2
 

Безкомпромісний матч за третє місце ліги. Протистояння не тільки команд на полі, а й уболівальників на протилежних трибунах. Шевченковому Краю сьогодні нічого не заважало перемагати – таким збалансованим складом вони рознесли половину команд. І сьогодні це стало головною зброєю, яку звенигородці застосували в перші 7 хвилин. Цей час вони повністю провели в атаках на ворота Чмиха, але так і не забили. Настала черга Рятівника. 

У пожежників вийшло краще. Під палку підтримку другого сектору вони забили два крутих голи, показавши, що ще не сказали своє останнє слово. Горбань асистував Дєдову, а Верм'янчук вдало підставив ногу – 0:2. Край швидко нівелював один гол, скориставшись провалом позаду, але Рятівник тільки набирав оберти. За кілька хвилин Раковському і Ткаченку не залишилося нічого, окрім обвинувачення Данілевського у третьому пропущеному голі, де Дєдов дочекався на дальній стійці Дзюбу – 1:3. Утім, перед перервою градус піднявся ще вище – Край відквитав один м'яч – 2:3. Варто зазначити, що Рятівник ще двічі сколихав каркас воріт ударами Агаріна і Верм'янчука. Перерва. 

Після неї стало куди гарячіше. Важко уявити, що буде у боротьбі за золото в матчах тої ж Вищої або Екстра-ліги. Майже кожна атака носила статус гольової: стійки, виходи сам на сам, розстріли воротаря трьома нападниками – просто феєрія! І це все з обох боків! А що місцями творив Горбань... Час ішов дуже швидко, а нічия влаштовувала тільки Край, тому Рятівнику не можна було цього допустити і Дзюба за 6 хвилин до сирени забиває четвертий – 2:4. Звенигородці пішли розігрувати п'ятого і більшістю знайшли шпарину для голу – Раковський замкнув пас Ткаченка – 3:4. Але Рятівник сьогодні переміг. Дєдов забив зі своєї половини і десятиметровий – 3:6.
 



"Червона Слобода" – ФК "Черкаси" 4:5
Голи:
Сточовенко, Сахно, Дяченко, Культенко – Цюпаченко, Сидоренко 3, Литвинов
 

Черкаси "грюкають дверима" і завершують чемпіонат на сьомій сходинці, опустивши під себе Червону Слободу. Матч видався дуже напруженим із "рваним" сценарієм, який завершився неоднозначними діями арбітрів, що вплинуло на долю гри. А все розвивалося наступним чином: Слобода забила першою, але потім тричі пропустила. Черкаси відчули себе дуже впевнено, утім суперник продовжував наближатися. У кінцівці гри рахунок сягнув позначок 4:4 і за лічені секунди до сирени Слобода могла бити десятиметровий, але арбітри не зафіксували порушення правил з боку черкасця. На останній секунді Сидоренко замкнув пас партнера, подарувавши команді Безгуби і Макаренка перемогу 4:5.
 



"Арка" – "Мошни" 1:4
Голи:
Зубко – Хрипченко, Коломієць 2, Діхтяренко
 

Мошни – красені! У другому етапі показали характер і втерли носа тим, хто вже списав їх з рахунків. Перемога над Черкасами 4:0, нічия без одного гравця зі Слободою і перемога над Аркою без замін. От, що значить не тисне результат і суперник недооцінює. Арка теж, мабуть, їхала з упевненістю в позитивному результаті. Не так сталося, як гадалося. Завдяки цій перемозі, зелено-чорні обходять Арку і витискають максимум із фінальної частини – посідають п'яту сходинку.
 

"Яснозір'я" – "Росава" 4:4
Голи:
Колос 2, Погребняк 2 – Чорноіван 2, Матяш, Конюша
 

Фінальна битва Вищої ліги виправдала всі очікування. Забитий "Будівельник" став свідком того, як дві команди максимально однаково претендують на чемпіонство. 

Першим тайм промайнув у суцільному бою. Нескінченні зіткнення і боротьба за м'яч стали результатом сухої гри в атаці обох команд. Відносно сухої, бо голи все ж були. Їх забило Яснозір'я. Колос двічі взяв на себе ініціативу, тому рахунок перед перервою становив 2:0. Слабопомітними в стані суперника на початку були одні з кращих по ходу сезону Конюша, Когус та інші. Просто гру контролював суперник. 

Між тим, у другому таймі Росава миттєво увімкнулася і відквитала один гол. Одразу промайнула надія на миттєвий реванш, але на довго не затрималася. У Росави все ще не було інструментів для розкрутки чужої оборони. На відміну від Степанців, у білих такої проблеми не було. Команда забила втретє. Та часу залишалося вдосталь для Росави. І вона ним розпорядилася, як треба. Ми вже бачили цього сезону, як команда відіграла величезний розрив, але до перемоги його не довела. Отож у наступні хвилин 15 Росава змінила свою історію. Крок за кроком вона відіграла три м'ячі і вийшла вперед – 3:4!!! Слизька відстань в один гол не зупинила Яснозір'я і воно встигло зрівняти рахунок. 4:4.

Згідно з регламентом, чемпіоном Вищої ліги стає "Росава" завдяки більшій різниці забитих/пропущених у всьому чемпіонаті разом із першим етапом. 

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.