Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

"Солтекс" Черкаси – чемпіон Черкаської області в Екстра-лізі

"ПП Валюк" - другий, "Цетус" - третій, а "Шарм" - без медалей.
 
"Шарм" – "Цетус" 0:3
Голи:
Євтушевський 2, Скорняков
 
 
Отакої! Шарм без медалей, а Цетус – третій. Багато писати не треба, просто послухайте інтерв'ю Мачульського, де він усе чітко пояснив. Парфумери "розхлябано" вийшли на матч за третє місце, за що були покарані.

Хоча початок гри був за червоними. Увесь перший тайм Шарм тиснув на ворота Сорокіна, але гол у роздягальню забив Цетус – Євтушевський заклав кулю за лінію воріт Соколовського. Цетус сьогодні зіграв прагматично, ідеально використавши всі слабкі ланки Шарму. У другому таймі він жахливо недопрацював в обороні і пропустив другий. Так легко захист парфумерів ще не проходили: дві стінки і гол – 0:2. Майже одразу перевагу було потроєно. Євтушевський оформив дубль ударом із власної половини. Шанс на камбек з'явився за 8 хвилин до сирени, однак Мачульський не реалізував пенальті – Сорокін виграв дуель. Штурм розпочався у п'ять останніх хвилин. Обкладений ударами, Цетус вистояв і тепер святкує перемогу над принциповим суперником – 0:3.
 
 
 

"ПП Валюк" – "Солтекс" 0:1
Голи:
Ткаченко
 
 
 
Ми чекали цього матчу чотири місяці. Усю зиму і частку весни гріли долоні аби плескати чемпіонам області в Екстра-лізі. І от дочекалися. Солтекс у фіналі мінімально перемагає ПП Валюк і стає чемпіоном області з футзалу. Команда Олександра Солов'я дебютувала у цих змаганнях і одразу ж завоювала "золото". Цьому передувала ідеальна виграшна серія в першому етапі і втрата очок лише в матчі з Цетусом у другому. Із 12 матчів Солтекс не виграв лише одного разу.

Сьогодні гра у їхньому виконанні була не такою виразною, як завжди. Непоступливість – ключове слово цього фіналу. Ані Валюк, ані Солтекс тривалий час не створювали жодних небезпечних моментів. Ще одним новаторством стало допущення великої кількості помилок там, де протягом чемпіонату їх не було. У якихось мікромоментах, та все ж. Ах, так, слід нагадати, що нічия влаштувала б Валюк, а Солтексу потрібна була лише перемога.
 
Півгодини гри "Будівельник" вичікував. Як під час цунамі – вода відступає і на березі тиша. Хвиля пішла за 7 хвилин до кінця. Остренко з гострого кута знайшов шпарину між Магльованим і воротами, але м'яч облизав дальню стійку. Потім активізувався Ткаченко на вістрі Солтекса: почав крутити, штовхатись і, як наслідок, бити по воротах. Коли часу залишалося обмаль підопічні Лісняка взяли тайм-аут і розіграли п'ятого. Тут Валюк і накрило хвилею. Позиційний розіграш втілився у забитий гол Ткаченка – 0:1. Зазначимо також, що Валюк жодної хвилини не сушив гру – розумів, що хвиля може прийти в будь-який момент. Але не встояв. У підсумку Солтекс виграє чемпіонат.
 

"Епіцентр" – "Одна Родина" 0:4
Голи:
Гамалій, Агарін 2, Панасенко
 
 
 
Переможна серія Епіцентра тривала недовго. У передостанньому матчі чемпіонату він поступився Одній Родині. Хороший бій видали команди, але забивав у ньому тільки колектив Олександра Діденко. Родина посідає найвижче з можливих п'яте місце і йде у відпустку. А Епіцентру є над чим працювати.
 

"Хімелектробуд" – "Рувер" 0:0

 

Мільярд моментів – нуль голів. Перша безгольова гра в чемпіонаті області відбулася останньої. Змагання завершено. Рувер бив-бив – не забив. Тотальна домінація на паркеті не стала результативною. 

Дякуємо командам за участь! До зустрічі в наступному сезоні.
 
 
 
 Джерело - http://cherkassy-sport.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.