Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. LIVE!Беларусь18.00. Кубок Беларуси. 1/4 финала. "Столица" - "БЧ". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: разгром в Запорожье... (обновляется)Первая лига Перша ліга. Група "Захід". 6 тур. Прорив Зеленкевича та емоції ЕпіцентруВолынскаяУ Луцьку пройшла підсумкова нарада організаторівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 15-го тура: кто встретит Новый год на первом месте?Желтые ВодыГеоргий Мещеряков: «Нужно объединять, а у нас разъединяют»УжгородМихайло Кополовець: «Хочеться десь поштовхатися, якийсь підкатик, а тут одразу фол»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 14Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. Лучшие голы, комбинации и сейвыЭкстра-лига«Цифры знают все»: есть 300!ВинницкаяФутбольний Тиждень 276 від 27.12.2017ТернопольДмитро Андрієшин: «За два роки підняли футзал на високий рівень»БеларусьСергей Крыкун: "В Беларуси в меня поверили"КиевКиев. Высшая лига. "Альтернатива" завершает год в лидерахПервая лига Особенности национального футзала-2017/18: первая лигаЭкстра-лигаЖоао Карлос Барбоза: «Наша цель – победа в Чемпионате Украины и путевка в кубок УЕФА»РоссияРоман Козлов: «Командой управляют обстоятельства»Экстра-лигаВладислав Щербань. Від ДЮСШ «Темп» до «Соколу»РоссияЭмиль Алиев: "Работа с регионами выйдет на новый уровень"

Черкаси. Екстра-ліга. 5-тий тур. Двовладдя і прихований лідер

Огляди матчів п'ятого туру вищого дивізіону чемпіонату Черкаської області

«Шевченків край» Звенигородський р-н – «Одна Родина» Черкаси 9:1 (5:0)
Голи: Когус, Аджубей, Дровольський–2, Петришин, Аргеєв–3, Раковський – Завгородній

Ще  22 грудня «Шевченків край» проводив у Дніпрі матч чемпіонату України, а вже через добу у Черкасах їх очікувало протистояння у чемпіонаті Черкаської області.

Звенигородська команда з перших хвилин гри запропонувала супернику шалений темп гри, який «Одна Родина» не зуміла підтримати. Складно сказати, чи у господарів матчу відкрилося «друге» дихання, чи їхній суперник підійшов не підготовленим до гри, але другий тайм команди почали при рахунку 5:0.  

Цікаво, що у другій половині зустрічі звенигородці і не збиралися збавляти темп, а навпаки збільшили. Напевне стояло завдання вигравати як з найбільшою різницею у рахунку. Так воно і вийшло у підсумку. Черкащанам так і не вдалося «впіймати» темп гри, єдине, що вони забили гол престижу.

 

Олександр Діденко, Одна Родина

Павло Остренко, Шевченків Край

«ПП Валюк» Черкаси – «Шарм» Черкаси 3:3 (1:1)
Голи: Куц (автогол), Кретов, Стойков – Мачульський, Куц, Бабенко

Обидві команди добре знають один одного, тож матч почали без розвідки. Цікава тактична боротьба тривала до 9 хв. зустрічі, поки «Шарм» не забив сам собі. При цьому варто відзначити, що допущенню помилки Куцом посприяв Алєксандров. Пропущений гол особливо не вплинув на настрій гостей, а навпаки змусив їх діяти активніше у передній лінії. на 15 хвилині Мачульський дальнім ударом зрівнює рахунок. У завершальні хвилини тайму команди особливо не ризикували. 

У наступній половині гри команди продовжували грати виважено, як і раніше. Першим змінити ситуацію вирішили гравці «ПП Валюк», які різко ввімкнули швидкість і кілька разів були близькими до успіху, але прогавили Куца, який реабілітувався за автогол – 1:2. Не пройшло і двох хвилин, як Кретов зрівнює рахунок – 2:2. Командам залишається грати ще 7 хвилин. І тут «Шарм» дає можливість Стойкову вивести господарів матчу вперед. Чим ближче час наближався до завершення, тим гарячіше ставало на майданчику. «Шарм» кидає усі сили вперед, чим намагається скористатися їхній суперник. У завершальні хвилини матчу гості уже вп’ятьохатакують і така тактика дає результат: Бабенко неймовірним по силі і напрямку ударом ставить крапку у грі – 3:3.

Юрій Дмитренко, ПП Валюк

Сергій Мачульський, Шарм

 

«Цетус» Черкаси – «Рувер» Черкаси 3:2 (0:0)
Голи: П.Присяжнюк-2, О.Присяжнюк – Гарнага, Андрейченко

Сміливіше гру почали цетусівці. Сказати, що вони тотально притиснули суперника до його воріт, то ні, але з оперативнимо простором для розгортання можливих атак зробили супернику обмеження. «Рувер» протягом перших хвилин гри переважно захищається, але при першій можливості намагається йти вперед. Ближче до фінішу тайму, «Цетус» помітно втомлений. Суперник бере тайм-аут, розуміючи, що цим можна скористатися, але до закінчення першого тайму рахунок так і не змінився.

Після того, як команди помінялися ворітьми, ситуація на майданчику кардинально не змінилася – ігрова перевага на боці гостей. На 25 хвилині «Руверу» вдається впіймати суперника на контратаці і відкрити рахунок у матчі. Не пройшло і хвилини, як гості вже вигравали з рахунком 2:0. За одну хвилину у грі все різко перевернулося. «Цетус» докладає надзусилля і змушує суперника йти у глибокий захист, який чатує на помилку суперника. Вирішальними у грі і неймовірними за напругою стали останні 5 хв. гри. Воротар «Цетус» Сорокін йде до протилежних воріт, створює там таку собі паніку, у якій Присяжнюку П. вдається скоротити відставання у рахунку. Не пройшло і 20 секунд, як Присяжнюк О. зрівнює рахунок у грі – 2:2. З урахуванням ходу гри, напевне, спрведливо було б, щоб матч так і закінчився. Але «Цетус» проявляє більше бажання виграти і за 43 секунди до фінальної сирени виводить свою команду вперед – 3:2. Останні секунди були нервовими для команд, але безгольовими.

Нікіта Соколовський, Рувер

Богдан Щерба, Цетус

«TITAN» Черкаси – «Арка-UKRAVIT» Черкаси 2:0
Голи: Горкун-2

Матч між командами, які представляли нижню частину турнірної таблиці був завершальним у 4 турі. З урахуванням того, що «Арка-UKRAVIT» перед цією грою в активі не мала жодного турнірного очка, матч ця команда почала з пошуку щастя біля чужих воріт і двічі поспіль змушує Кудіна у «рамці» демонструвати свою відмінну реакцію. На 5 хвилині гри у господарів  матчу на майданчик виходить інша четвірка гравців, де у трьох осіб за плечима великий багаж досвіду виступів на футбольних полях та залах. Саме ця четвірка організувала швидкий гол у ворота опонентів. 

Незважаючи на те, що на годиннику вже 9 година вечора, обидві команди грають доволі таки динамічно, де присутня у рамках правил атлетична боротьба за володінням м’ячем.

Завершальну половину гри команди почали обережно, де здавалося, що зберігають сили на кінцівку гри. Та зовсім такий хід не влаштовував Горкуна, який свій індивідуальний фланговий прохід завершує влучним ударом – 2:0. «Арці-UKRAVIT» відступати було вже нікуди і вона зробила зі свого боку все можливе, щоб забити хоча б гол престижу, але Гамалій і компанія свого не втрачають.

Вячеслав Гамалій, TITAN

Олександр Герасименко, Арка-UKRAVIT

Таким чином, перед новорічними канікулами маємо ситуацію, за якої дві команди поділяють між собою першу сходинку. Хоча за втраченими очками саме «Дніпро» є прихованим лідером чемпіонату, маючи гру у запасі.

Джерело cherkassy-sport.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.