Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»Футзал в миреАргентина – переможець Копа АмерикаСборная УкраиныВасилий Симонов: «Желаю «Продэксиму» в ближайшем будущем гордиться воспитанниками херсонского футзала»Чемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»

ЧЄ серед університетів. Віталій Чернишов: «У грі з хорватами не вистачило емоцій»

Після поєдинку з командою університету Строссмайєра кореспондент «5х5» дізнався у головного тренера та гравців команди ХНУ ім. Каразіна про їх враження від цього матчу, а також попередньої гри з політехнічним інститутом Лейрії.


Віталій ЧЕРНИШОВ: «У грі з хорватами не вистачило емоцій»

– Віталіє Олександровичу, що можете сказати за підсумками гри проти хорватів?

– Команді не вистачило емоцій після гри з португальцями. Було дуже багато виплеснутих емоцій у першій грі. Ми програвали 0:2, і треба було завестись. Ми відкривались, але грали стоячи, тому не було емоцій. Грали без емоцій, все було в’яло, були десь негативно налаштовані. Багато що не виходило, і ось тому такий результат.

– Чи можна сказати, що саме з цим пов’язаний великий брак у передачах?
– Так, тому що ми мало рухались, відкривались не в ті зони, куди потрібно було відкриватись. І у зв’язку з цим, ми багато помилялись. Якось невпевнено почували себе, особливо у другому таймі, коли вийшли та отримали два голи. Якось багато невпевненості було. Суперники ж, навпаки, здорово рухались. Вони більш зіграні, особливо на таких турнірах.

– Як плануєте налаштувати команду на останню гру в цьому груповому етапі?
– Зараз подивимось на ізраїльтян, спробуємо налаштуватись на них (розмова відбулась перед матчем між командами з Португалії та Ізраїлю, які є суперниками харків’ян по групі. – А. Т.). Треба виграти у них у будь-якому разі, тому що інший результат, окрім перемоги, нас не влаштовує.

Данило АБАКШИН: «Ми не дуже правильно зіграли в обороні після першого тайму»

– Данило, що ти можеш сказати за підсумками двох матчів ХНУ ім. Каразіна на чемпіонаті Європи серед університетів? Що вдалось і не вдалось, і чому, на відміну від гри з португальцями, не вдалось перемогти?

– Що сказати? Перш за все, це цікавий турнір, на який приїхали команди хорошого рівня. У грі з португальцями після невдачі, коли програвали 0:2, показали характер. Десь нам і пощастило. Виграли – і здорово. А сьогодні – не знаю. Не дуже правильно зіграли в обороні після того, як у першому таймі повністю переграли хорватів. Хоча все залежатиме від результату завтрашнього матчу з ізраїльтянами. Але повторюсь – дуже хороший турнір та пристойні суперники.

– Віталій Чернишов сказав, що сьогодні команді не вистачало емоцій після вчорашньої перемоги над португальцями. Чи так це було насправді?
– Я навіть не знаю, що сказати. В принципі, все було так само емоційно, але чогось сьогодні не вистачило. Для нічиєї – так, це заслужена нічия, в принципі. А стосовно емоцій – у нас настрій був такий самий, як і вчора.

– За рахунок чого можна буде обіграти студентів з Ізраїлю?
– Перш за все, треба відповідально зіграти в обороні. У двох іграх ми постійно мали багато моментів, і якщо у наступній грі їх буде також багато, то просто треба реалізовувати.

Антон МАСЛЕННІКОВ: «Треба було забити ще, і стало би легше»

– Антоне, перш за все, хотілося б спитати у тебе, чому в матчі з хорватами не вдалося вирішити питання дострокового виходу до чвертьфіналу з першого місця?

– Насправді, гра була дуже важка гра, так само, як і напередодні з португальцями. Хорвати дуже чіпкі, організовані. Ми забили першими, і це дало нам якусь перевагу. Треба було ще один гол забити, і тоді стало би трохи легше. А так – в цілому, можу сказати, що ми помилились тактично в обороні при першому пропущеному м’ячі. Другий гол – це помилка воротаря і, мабуть, наша спільна помилка. Пропустили два швидких голи, нас це збило з пантелику. Було важко відігратись, але ми знову показали характер. Грати було важко, але цікаво.

– Що можеш сказати про рівень турніру?
– Дуже серйозний рівень. Всі команди борються. І я впевнений, що гра з аутсайдером нашої групи, командою Ізраїлю, буде дуже нелегкою. Але нам потрібна лише перемога, щоб виходити далі. Я думаю, тут немає якихось «туристів», усі команди приїхали за перемогою.

– Вже минуло два ігрових дні, і за цей термін накопичилось дуже багато питань до арбітражу, адже було багато помилок з боку арбітрів. Що скажеш стосовно цього?
– Це окрема тема. Думаю, арбітри всюди припускаються помилок, і завжди вони дуже цікаві. Тому, я скажу так, що судять дуже цікаво.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Уго МІГЕЛЬ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.